Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Lehrerin, jejda, asi toho má doktor moc, tak snad se to stihne, držím moc pěsti!
Tak holky MS dorazila dnes v plné parádě, takže poslední naděje umřela. Teď máme měsíc klid, na pohovor před IVF až 14.5 jelikož můj dr. teď 3 týdny nebude. Po tom pohovoru mám za 4 dny dostat MS tak buď nepřijde
nebo začnu stimulovat na OPU. Netušíte jak dlouho trvá schválení pojišťovnou?? Renčo tobě to šlo celkem rychle že? Jinak držím ti pěsti na pondělní transfer. Už jsi volala do CARU jak se mimískům daří?
Marti, to je mi moc líto, vypadalo to slibně. Kdyby se aspoň MS rozjela hned a nedělala planý naděje. Ty budeš mít taky krátký protokol? Já jsem nafasovala léky na čestné slovo bez schválení pojišťovny, abych stihla hned další cyklus po nepodařené IUI. Jinak včera při OPU mně říkali, že pojišťovna žádost už schválila, takže to trvalo cca 10 dní. Do CARU jsem nevolala, mají mi dnes volat sami, takže nervózně hypnotizuju telefon.
Uf, marti to je škoda, ale co, budete zkoušet sami a možnosti jsou stále ![]()
Hanko, Marti, to mě mrzí, že k vám dorazila ms.
Ale jste bojovnice, jako my všichni tady - určitě to jednou vybojujeme! ![]()
Lehr, to máš pravdu s těmi injekcemi. Ale tento cyklus u mě doktor zažádal už když jsem měla ms, tak se to doufám stihne.
Mám prý blbou pojišťovnu, u které to schválení trvá 3 týdny. Na ultrazvuk jdu příští týden ve středu (ms očekávám potom v pátek). Ale ještě mám v pondělí volat, jestli jsou injekce schválené, abych si je rovnou ve středu mohla odvézt. Je to takové komplikované, ale doufám, že to dopadne dobře. ![]()
Ivčo, co ty, kdy máš další ultrazvuk?
Renčo, ty teda jedeš - mně to přijde takový fofr.
Vůbec jsem netušila, že se to dá tak rychle zvládnout! A co odběr vajíček, jak jsi to přežila? To je asi v narkoze, ne?
Klári, naštěstí je v narkóze, obdivuju holky, co absolvují různé nativy a podobně, a dají to bez narkózy. Včera mi bylo docela blbě a to jsem hned po OPU vyfasovala čípek, pak injekci proti bolesti a doma ještě ten nejsilnější Ibalgin.
Když vidím, jaké máte třeba Ty a Lehrerin problémy jen s injekcema na IUI,tak je to fakt u mě fofr.
Jinak hlásím nejnovější zprávy ze zkumavek - jedenáct oplodněných vajíček, tak snad to budou bojovníci.
klariko z jedne stranky jsem rada ze mms prisla aspon bude iui a bude se neco dit.renco vypada to dobre 11 oplodnenich vajicek drzim palecky at se ti drzijou vsecky.
no, já doufám, že těch komplikací nebude víc, to by mě to moje odhodlání to moc neřešit možná časem opustilo, kdo má na to mít ty nervy.. už tak je to celé náročné na emoce a ještě taková neprofesionalita..
no zašla jsem si s kámoškama na kafíčko a hned je líp..
holky mne fakt picne a bude klid s te me menstruace,3dny jsem upne malo spinila jeden den normalni menstruace a dneska uz zase uplne malinko spinim je to normalni? asi je to teda hormonama nebo ja nevim.
@hanka1120 píše:
holky mne fakt picne a bude klid s te me menstruace,3dny jsem upne malo spinila jeden den normalni menstruace a dneska uz zase uplne malinko spinim je to normalni? asi je to teda hormonama nebo ja nevim.
takhle já to mám pomalu každý měsíc , první den špiním, pak se to rozjede druhý en tom mám normálně a pak zase maloučko… ![]()
u mne je to ale nezvyk.mam to nejaky rozhozeni.ja jinak normalne den spinim 3dny silne krvacim a litaji ze mne kousky asi sliznice,a tedka proste slaby a sliznice vubec zadna nelitala.
hani, už jsem chtěla psát, že je to třeba Těhu, ale když čtu anit, tak zase nevím, člověk si dělá plané naděje a pak je z toho špatný, tak to jen tak z povzdálí pozoruj a ono to nějak dopadne
co jiného poradit, všechny jsme v nejistotě, než to dopadne tak, jak si přejeme
držím palce ![]()
lehrein tehu nejsu urcite protoze si merim bt a tepoltka je tedka nizka kdybych byla tehu zustala by nahore.snad se to srovna.