IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1532
20.4.12 09:41

Tak Hani uvidíš…
já se tady v tom trochu ztrácím,ale včera jsem už i já byla konečně u dr. a vyfasovala jsem menopur na píchání, máte někdo zkušenost? mám celkem obavy jak se píchnu,ale musím to zvládnout. Když vše půjde dle plánu, měla bych se příští pátek začít píchat no a 5.5. na 1.IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
20.4.12 12:00

JJ nejhorší jsou ty plané naděje, já taky do poslední chvíle věřila..tento cyklus byl ve všem jiný, ani mě nebolely prsa, jenom maličko bradavky, prostě vše jiné a zase nic..no ale jak píšete není to poslední možnost, takže to určitě vyjde.
Renčo 11 oplodněných to je fakt super. Už se těším jak se na to vrhnu já, ale jak jsme už psala tento cyklus Vám budu jenom tiše závidět Vaše pokusy a držet pěsti a myslet na Vás. Ale Ivči to vyšlo ikdyž to nečekala, takže já taky neztrácím naději :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.4.12 12:09

anitram tak to bysme iui meli mit kousek od sebe.ja jdu 28.4 na ultrazvuk to budu 11dc.pokud budou folici tak nekdy kolek toho 2-3.5 by mela byt iui.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
20.4.12 12:13

Hani prosím tě a kdy se dělá zákrok podle toho co mi říkal včera dr, bych na ultrazvuk měla jít 9dc a na zákrok 11dc… tak vůbec nevím, přijde mi to brzo :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.4.12 12:18

anitram u mne to vypadalo u prvni inseminaci takle 3-7dc clostik.12dc ultrazvuk 14dc pregnyl 16dc iui a pak utros.ale ja mivam pozdeji ovulku .9dc prijdes teda na kontrolu na ultrazvuk a podle toho jak budes mit velky folikuli tak se naplanuje pregnyl a iui.jinak mivas ovulku kdy? nektere zeny mivaji ovulku brzy a proto iui driv.klidne se ptej co chces vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
20.4.12 12:30

Hančo, to je zvláštní s tou menses, nechceš zkusit pro jistotu testnout? Já vím, že ti klesla BT, ale já bych to stejně radši zkusila.

Anit, záleží asi na tom, kdy míváš ovulku. U nás se chodí 9 - 11 DC na ultrazvuk. Já většinou šla tak 10tý den, ještě ten den večer jsem měla Pregnyl a obden IUI. Ono se stejně rozhodne asi podle ultrazvuku, jak budeš mít narostlé folíky. Držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.4.12 12:33

ivco chtela jsem zkusit testnout,ale pak jsem si zase rikala ze kdyz jdu na ultrazvuk ze by to tam vydeli od zitra za tyden jdu na ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
20.4.12 12:36

Hani a nebudeš začínat brát nějaké léky, co se nemůžou při těhu? Clostík a těhu se moc neslučují, tak mi to řekl doktor. Já bych kvůli té stimulaci radši testla hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.4.12 12:41

ivco mala pravdepodobnost ze bych byla tehu z mynulyho cyklu,protoze podle ultrazvuku folici nebyli a podle mereni bazalni teploty jsem mela ovulky 20dc a menstruace prisla 28dc coz znamena ze na uhnizdeni by bylo pouze 7 dni coz je malo,melo by byt 10-11dni.ale zkusim testnout pro muj klid,ale napred musim nejakej koupit.vim ze se to moc neslucuje clostik a tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
20.4.12 12:42

Hani, jj, určo to zkus, alespoň budeš vědět, jak na tom jsi a budeš se kdyžtak moct s klidným svědomím pustit do stimulky. Ale já držím pěsti, aby už nebyla třeba :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.4.12 12:45

dekuji ivco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
20.4.12 12:49

holky děkuju já sama pořádně nevím kdy tu ovulku mám, tenhle cyklus podle bolestí někdy kolem 16dc ale fakt nevím nikdy jsem to nezjišťovala a ničím neměřila. :nevim: ale asi se uvidí dle ultrazvuku. necháme se překvapit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
20.4.12 12:51

Ivčo já to mám tak napsané na tom papíru od doktora ,zakroužkovaný 9dc jakože už ultrazvuka říkal pan doktor že od ultrazvuku za 2 dny na iui. 3dc začít píchat 2-2-1-1-1-1-1-1 a 9dc ultrz. 11dc iui

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
20.4.12 12:58

Anit, tak uvidíš, jak to bude na ultrazvuku vypadat, ono spermijky se chvilku v těle podrží :-). No a kdyžtak to pojistíte sexíkem doma a bude to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
20.4.12 15:48

Anit, mně doktor posledně říkal, že je lepší když je IUI před ovulací, že tam spermíci 2-3 dny počkají. :D Já měla teď ultrazvuk 12.DC a IUI 14.DC. Ovulaci mívám 14. nebo 15.den. A teď jsem ve fázi čekání na výsledek. :?:

Hanko, já bych radši před clostíkem taky testla - pro jistotu, abys něco neprošvihla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí