IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
103
23.4.12 08:21

ahojik holčiny tak jsem si dneska dělala test a je tam uplně slabloulinká čárečka… ale je tam… tak ještě počkám do zítra a to si odeberu HCG uvidíme ještě jsem to ani nedostala… tak ještě počkám… uvidím… :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
23.4.12 08:45

no sandři, to jsou dobré zprávy!!! další úspěšná duše s dušíkem :lol: já mám dnes volno , před polednem vyjíždím směr sanus jihlava, tak si teď asi zajdu udělat radost nějakým nákupkem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
23.4.12 08:48

no to jo ale bojím se že to nevyjde a já budu zklamaná.....to víš že jo já taky byla včera v praze a nakoupila jsem si pro radost, trochu jsem provětrala peněženky… a co dit si to každá zasloužíme… :)
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
23.4.12 08:49

no viď? my jsme se navíc včera rafli s partnerem, tak jsem z toho taková otrávená, zrovna teď, když by jsme měli držet spolu.. snad se to brzy přežene, my jsme takové ty urážecí typy. a ty jsi byla na IUI, nebo jen na stimulaci? to by bylo fajn, když by to vyšlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
23.4.12 08:53

no já jsem měla stimulaci pregnylem a předtím clostíkem a po tom pregnylu jsem měla utrogestan na udržení tak nevím ale bylo by to fajn… a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
23.4.12 08:56

no my jsme zkoušeli minulý rok clostík s utrogestanem myslím tak půl roku a stejně jsem neotěhotněla, tak teď jsme před prvním IUI. měli bychom být oba v pořádku. doktor nechce dělat laparku, zdá se mu to zbytečné, když výsledkem by stejně bylo IUI nebo IVF, tak začneme IUI.Já myslela, že ten pregnyl je na prasknutí folíků a vyvolání ovulace a ono se s ním i stimuluje?? každopádně by bylo super, když by to vyšlo, protože bys nemusela podstupovat ty naše procedůry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
23.4.12 09:06

no to jo to je fakt na stašně dlouho… hrůza… no snad to vyjde… držím pěstičky holčiny…každá jich potřebujeme aspon 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
23.4.12 10:24

tak mám botky a šáličku :mrgreen: a trochu výčitky, že jsem utrácela :,( pěkný den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
23.4.12 10:29

to nevadí já jsem si včera koupila botky,kabátek, košili,kalhoty,podprsenku,šáličku jo a ještě jedny boty… no nechala jsem tam spoustu penízek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
23.4.12 10:39

Ahoj holky, jsem tady zase s dalším dotazem :oops: jaká je šance na úspěch hned na první IUI se stimulací menopurem? díky. jsem z toho nějaká nervózní :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
23.4.12 10:46

ahojik no šance je vždycky náká ale musíš tomu věřit že to vyjde… já jsem neměla ani IUI a měla jsem jenom pregnyl a vypadá to slibně… uvidím nechci to zakřiknout… ale šance je vždycky…neboj určitě to vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
23.4.12 13:20

Šance určitě je už při první stimulaci, vím o holčinách, co jim to vyšlo hned na poprvé, mě dvakrát na podruhé :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
23.4.12 13:44

tak snad se zadaří, uvidíme, děkuju holky. za měsíc budu moudřejší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
23.4.12 13:45

držím palečky… at to vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
23.4.12 13:49

ivčo a kdy ty jsi poznala že jsi těhotná?po jaký době…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí