IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
445
20.4.12 15:51

Ivčo, kdy jdeš na ultrazvuk - stále čekám od tebe odpověď. ;) A jak ti je, nějaká změna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
20.4.12 19:47

ahojik holky tak jsem si dneska dělala HCG v krvi a mám 0.200 tak ještě týden počkám a udělám si nový HCG… uvidíme jestli to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
20.4.12 20:00

Kláriku, u mě je ještě brzy, ale jsem ráda, že na mě myslíš :hug:. Nejdříve půjdu koncem příštího týdne, ale spíš začátkem až toho dalšího. Kláriku, držím moc pěsti, aby to vyšlo!!!

Sandro a kolikátý jsi DC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
20.4.12 20:07

jsem 28 DC a 13. den po pregnylu tak nevím třeba to nic nebude ale doktor mi doporučil kontrolu za týden teda jestli to do té doby nedostanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.4.12 20:08

ivco tak jsem si delala test a je negativni.rano jsem spinila asi hodinku a pak kdyz jak utne .takze se poradim na gynde co a jak jdu tam ve stredu.ale urcite v tom hrajou hormony.takze se tesim na ultrazvuk a na folika jeste musim tyden pockat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
20.4.12 20:09

Sandro, tak to držím pěsti, to HCG je teda nízké, ale já jsem na něm byla až 32. DC, ono to potom stoupá závratnou rychlostí, takže těžko říct, kolik bych ho měla ve 28. DC. Tak na tebe budu myslet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.4.12 20:09

sandro ja myslim ze to vypada nedejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
20.4.12 20:10

Hančo, ach jo, to mě mrzí :hug:. Tak snad nejsi moc zklamaná, i když já vím, že to prostě člověka vždycky srazí na kolena. Tak alespoň teď víš, na čem jsi. Určitě se poraď s doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
21.4.12 06:11

ivco dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
21.4.12 11:54

ahoj holky , zdravím vás ve spolek, chtěla jsem se ještě zeptat, jestli máte některá zkušenost s tím menopurem, kdy se píchá jak hluboko atd…, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
21.4.12 13:52

anitav ja stym zkusenosti nemam papkam clostik a v caru ti neukazali jak se to aplikuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
22.4.12 09:50

hani držím palce, aby byl příští pokus úspěšný a hlavu vzhůru! já jedu zítra do jihlavy na kontrolu, zda nejsou cysty a po ms začínám píchat :) takže vzhůru k prvnímu IUI! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
22.4.12 10:00

lehrerin dekuji ale uz se tesim az ten clostik dopapkam,zacala jsem byt po tym clostiku hrozne unavena,a je mi celkem blbe a trosku se mi mota i hlava,tedka jsem dostala silnejsi davky tak je to asitym.a nebo ja si ho rano vzala na lacno,tak mozna tym.ale unava silena a tobe drzim palecky at ultrazvuk dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
22.4.12 14:09

já jsem si o klostíku i udtrogestanu v dobvě, kdy jsem je brala přečetla nějaké diskuze a musela jsem to přestat číst, protože to co holky popisovaly se mě vůbec netýkalo - neměla jsem vlastně vůbec žádné nežádoucí účinky. Tak třeba to přejde. už si moc nepamatuju, kdy jsem to vlastně měla brát, utrouš určitě tak dvě hodiny po jídle ale klostík nevím. tak se drž, třeba to odezní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
22.4.12 14:17

Hani ukazovali mi jak to mám připravit a kam píchnot ale neřekli mi jak moc hluboko mám tu jehlu zasunout, a kdy mám píchat,ale až přijde ms mám ještě volat panu dr, tak se ho na to zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí