IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
24.4.12 13:41

anitram tak to opravdu vypada na tehotenstvi,skoc si na krev a vis to hned co a jak. a ty mivas menstruaci po 30dnech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
24.4.12 13:47

teď jsem to měla trochu rozhozené leden,únor jsem měla 31,30 dc a minule jen 26dc, na krev jedu zítra a ve čtvrtek budu vědět vísledky, a do té doby mi z toho asi šíbne :-) :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.4.12 13:50

anitram to zvladnes neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
24.4.12 14:01

Anit, potichounku gratuluji, tohle už není jenom dušík, ale slaboulinká druhá čárka. Držím moc pěsti, aby ti těhu brzy potvrdili z krve!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
24.4.12 14:02

Kláriku, tak pokud je to jen špinění a nekrvácíš, tak to ještě nemusí nic znamenat, testík jsi nezkoušela? Na ultrazvuku toho asi ještě moc vidět nebude, je to dost brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
24.4.12 15:27

anitramv no tak to je super každá se dočkáme nebojte… ale je pravda že tahle diskuze mě hrozně moooc povzbudila…fakt děkuji…držím pěstičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
24.4.12 15:34

jo je super mít se s kým podělit o své problémy. tady víš, že v tom nejsi sama. Od té doby co tady diskutuje ani tolik nemyslím na to jak nejlépe otěhotnět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
24.4.12 16:27

Hanko, já jsem utrogestan nebrala, měla jsem to v přirozeném cyklu bez stimulace i bez utroše.

Ivčo, mně to na test připadá brzy - jsem 11. den po IUI a 12. po Pregnylu. Nechci tam mít žádné pregnylové duchy. Ach jo, mám úplně zkaženou náladu a to musím být v práci až do rána. Ani si nemůžu nikam zalézt a trošku pobrečet. :,(

Anit, blahopřeju - ať se to dál vyvíjí pozitvně. :kytka: A závidím, moooc. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.4.12 16:51

klariko to se divim ze ti nenapsali po iui utros,u nas se to dava automaticky.ja testovala po iui tenkrat 13den po pregnylu.mne caru rekli ze utros se dulezitej na udrzeni miminka,ze to je proste risk bez utrose,ale asi to delaji v kazdym caru jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
24.4.12 18:12

teda holky, jste se rozjely, anit?? jak si to mám vysvětlit, že trháš naše duo?? no nic jdu do 1. IUI sama.. Klári, tak uvidíš, nic není ztraceno a v nejhorším zkusíte IUI jako my, ty jsi je ještě neměla, viď? nenech se otrávit, nemůžeme nic ztratit, vypadá to, že jaro nám přeje, jak to tak sleduju!! :hug: Sandři , taky moc kgartuluju a jen ať jde všechno správnou cestou :dance: J8 zatím ms nemám a čekám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
24.4.12 18:28

lehrerin - no jo , nějakse nám to vymklo z rukouo, a já se tak těšila až to dostanu a začnu píchat, ale tak jsem ráda, že seto povedlo i bez toho, začnu věřit na zázraky… nebo že by pomohli vitamínky? nevím, ve čtvrtek budu mít jasno. jinak tobě budu držet palečky aby to vyšlo a všem ostatním taky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
24.4.12 18:59

Ahoj holky,
tak to je hezké :) , těm co mají čárky gratuluji :hug:

jo jo 5dc - až jsem koukala 8o myslím, že to bylo kvuli tomu clostiku co jsem st.na 2iui… no nevím.
sice jsme se snažili, ale upřímně řečeno po 5 a pul letech nedaření se normálně bez dr.nevím nevím jestli se zadaří…a jinak od 2dc píchan menopur…
no uvidíme ale ted v tom mám akorát tak guláš.

Lehr- určitě jsme se neviděly - tento měsíc jsem tam pro nic nejela byla jsem tam naposled co jsme se viděli…na měření jsem šla za Dr. do ordinace co mám tak 15 min cesty - slouží na jedné vesnici…2dny v týdnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
24.4.12 20:00

Kláriku, když špiníš, tak bych zkusila ráno testnout, přece jenom by se nemělo rozjet nějaké krvácení, takže by se dal nasadit včas Utrogestan. Mě doktor vždycky říkal, že testovat mám za 14 dní až 3 týdny po IUI nebo v případě menses.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
24.4.12 20:06

Lehr, já už mám dvě IUI za sebou, akorát obě v přirozeném cyklu bez stimulace jenom s píchnutím Pregnylu. Doktor říkal, že to nejdřív zkusíme takhle, protože u mě ovulace normálně probíhá. Až teď třetí IUI bude se stimulací injekcemi. Už jsem se trochu oklepala, ale vzalo mě to dost - ten první šok z toho, že je to všechno tento cyklus asi ztraceno, je vždycky nejhorší. :(

Hanko, můj doktor dává utrouš, když je IUI nastimulované. Říkal, že když to máme v přirozeném cyklu, tak to nechá i přirozeně doběhnout. Teď u třetího IUI budu mít ke stimulaci injekce a potom utrouš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
24.4.12 20:09

Ivčo, děkuji. :) Ale stejně je mi mizerně. :( Ještě s testováním počkám, pokud se ms nerozjede v plné síle. Stejně jedu zítra do CARu, tak se zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí