Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
If, tak mému brali krev snad jen na poprvé, to bylo před prvním těhu, teď už mu ani krev nebrali
.
If, to je určitě to nejmenší, co může být, když si představím, že někdo celé dny zvrací, tak to máme krásné.
Holky těhulky,
docela vám ty těhu problémy závidím.
Ivčo, první tři měsíce přejdou a bude líp. Já jsem v těhotenství neměla vůbec těhotenské příznaky - žádná nevolnost, žádné zvláštní chutě, ani mi nevadily různé vůně a zápachy. Jenom mě první tři měsíce hodně bolelo břicho. Každá to máme jinak…
Já jsem si dnes píchla první dávku Menopuru, protože včera se ms rozjela.
Měla jsem z toho strach, ale bylo to v pohodě. A co ty, Lehr, jak jsi na tom, už dorazila ms nebo jsi třeba těhu? ![]()
Klári, začala jsem špinit, tak jsem volala do Car, injekce jsou schválené, teď jen počkám, až se to rozjede a taky začnu..- počítám během víkendu. teď jdu cvičit, tak to trochu podpořím ![]()
ahoj holky tak špatná zpráva- potrat v ranném těhotenství je to hrůza člověk se tak těší takovou naději… ta příroda si z nás dělá akorát srandu..
ahoj sandro ![]()
tak je mi moc líto - to jsme na tom stejně. já ted akorát cekám kdy to dostanu.je to díky tomu potr.celé nějaké rozházené…
nevím kdy to dostanu,co vím je že jsem měla 5dc ovulku a včera to bylo už 14 dní po té ovu.nic se neděje zatím…
tedy držím
at se ti to taky nerozháže a vše dobře zvládneš
mě dr.utěšoval, že se tam aspon něco dělo…tak na to porad myslím, že se zase o krok posouváme.
Dobré ráno , holky a specielně pro tebe Sandři obětí
moc mě to mrzí , máš pravdu, hraje si s námi, ale musíme to zvládnout
ani nevím, co ti napsat, musíš mi nervy silné, jako špagáty, myslím na tebe a držím pěsti.
Holky já v noci nespala, ms se pořád rozhoduje, jestli začít.. a je mi do breku, protože mi kecá do života, osoba - cizí, která mě učí němčinu a já na to nemám teda nervy, je to hrozně zraňující . teď ráno jsem od ní dostala zprávu - byla totiž dotčená, že když mi dvakrát zrušila hodinu, tak já jsem z toho netruchlila, naopak jsem byla nadšená, protože to pro mě znamenalo volno.. tak já jsem jí vysvětlovala, že to není proti ní, ale obecně, protože toho mám moc atd.. a ona mi v noci napsala, že teda jestli mi smí něco říct, tak stres je nejlepší antikoncepce a že to bych teda neměla
holky, sorry, že se tady tak vypisuju, ale mně to tak naštvalo a teď jen vymyslím zprávu, kterou jí tu hodinu zruším a mám jí plné zuby. Co si to dovoluje, kecat mi do osobních věcí? navíc ona vůbec neví, čím procházíme..ach jo a to ona si ještě myslí, jaký je psycholog ![]()
sandro bud silna urcite to zvladnes.lehrerin msa zcela pravdu kdo nezazil nepochopi jaky to je
ted si tak znovu čtu, co jsem ráno napsala a vůbec to nedává smysl. holky fakt se omlouvám za svůj výlev. hodiny jsem zrušila..následovala omluva a pak následoval sprdung, že si ale stejně nemyslí, že by mi řekla něco tak hrozného a že si za tím stojí… sebereflexe na bodu mrazu. no nic. dopoledne jsme měli krásný cyklovýlet, teď baštím zmrzku.. všechno to připisuju premenstruační hormonální bouři a stále si vesele pouze špiním.. ![]()
ahoj
Lehr - uplně tě chápu…já chodím zase na housle a uča je taky dost jetá nekecá mi teda do ničeho ale hodiny si beru 2× do týdne a na konci měsíce zjistím, že jsem byla třeba 2× místo 8v mesici.
a ani se neobtěžuje napsat předem že hodinu ruší a já jsem se tam hnela…ted už vždy volám - spíš uháním…je to asi všude něco…já jsem jí rovnou řekla jestli to nebude klapat, že ji vyměním
.od května by měla už vše akceptovat-jsem zvědavá…
Držím
aby se ti to nerozjelo …a byli //.já teda když špiním tak to pak vždy dostanu…jsme ale každá jiná…bereš utrogestan?může to brzdit.
Sandro, ach jo, tohle by se nemělo stávat, posílám hodně síly
.
Lehrerin, ta je nějaká vadná ta učitelka, ne? By snad měla být ráda, že na ni nejsi naštvaná, když ti tu hodinu už dvakrát zrušila. A psát ti kvůli tomu ještě v noci, to snad už nemyslí vážně, kolik jí je
? Chová se jako puberťačka. A ještě tyhle blbý rady, s tím bych ji poslala do háje. Ach jo, to jsou lidi.
rhapsy, utroš neberu, mám teď normální přirozený cyklus a prostě jen čekám, kdy to začne..dneska jsem 33. den, myslím, že těhotná nejsem, spíš, že to prostě asi časem dostanu.. holky, díky za podporu, už je mi líp, trochu teda mám asi úpal - je mi blbě, jeli jsme vlakem s kolama a nechala jsem ve vlaku helmu…
to jsem celá já, jela jsem pak na tom slunku na kole bez helmy
každopádně tu kozu už nechci vidět!! ještě jednou díky a pěkný večer
Lehrerin a co testík, nezkoušela jsi? To už by mohlo být něco vidět.