Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kláriku, to chápu, že ti je mizerně, mě vždycky s nástupem menses bylo strašně, ale tobě ještě nenastoupila a třeba špinění ještě ustane. A kdyby náhodou ne, vrhnete se do dalšího snažení. Dočkáš se, i když sama vím, jak je to čekání vyčerpávající a frustrující.
KLári promiň, já to popletla, vždyť jsme si na to téma psaly, jsem dnes nějaká mimo.. neházej flintu do žita a v nejhorším uvidíme po stimulaci
Vždyť máš ještě plno pokusů ![]()
ahojik tak dneska jsem byla UZ a ještě tam není nic vidět ale děložní sliznici jsem měla vysokánskou tak nevim no uvidíme..... zíttra jdu zase na krev…a potom písnu
Sandro, tak to je fajn, že je sliznice vysoká. Na ultrazvuk je ještě asi brzy, já jsem byla tuším 35. DC a byla tam vidět dutinka se žloutkovým váčkem, ale doktor mi před vyšetřením říkal, že ještě nemusí být nic vidět. Tak držím pěsti na tu krev.
@Ivča78 píše:
Sandro, tak to je fajn, že je sliznice vysoká. Na ultrazvuk je ještě asi brzy, já jsem byla tuším 35. DC a byla tam vidět dutinka se žloutkovým váčkem, ale doktor mi před vyšetřením říkal, že ještě nemusí být nic vidět. Tak držím pěsti na tu krev.
Ivo..ty jo, gratulace !!!! Ja sem obcas chodim na emimino a koukam prispevek od tebe, tak jsem se mrkla. Ale mlcim jak hrob. U nas furt nic …mam naprd cyklus a jeste dalsi problemy. No Dada byl napoprve a ted me to prekvapilo, ze i ja muzu mit problem. Ja uz chci takyyyy mimiiii…Renca
no to vás teda pěkně napínám
já jsem taky pěkně napjatá..zítra se uvidí z krve ale včera i dneska jsem 2× zvracela… a bolí mě podbřišek jako bych to měla dostat ale doktor mi říkal že ta sliznice je velikánská díky ivčo je to super že je ještě brzo…ale i tak jsem strašně štástná…zítra ještě písnu jaké bylo HCG jo.....
držím vám pěstičky…
Ja sem teda trosku asi nepatrim, jsem gratulovala Ive. Ja na IUI nechodim, zatim zkousime prirozene. Ale mam docela zdravotni problemy, asi budu muset znova k doktoru. Ale minule mi rekl, ze pry mame zkouset rok, ze az pak se to resi. No a to je mi uz 35…Blbne mi cyklus a furt me boli bricho. Jestli nemam endometriozu. Nevite o tom neco holky? Dostavam to i po 14dnech a nekdy zas mam zpozdeni. Cely cyklus me boli bricho jak na menses, pry mam jeste srust na vajecniku a volnou tekutinu. A navic pry jsem mela 12den cyklu nizkou slinznici 7mm a pry jen nekde a nekde vubec. Koukal na to dr. divne a rekl mi, ze pry menses prijde pozde a ono prdlajs, prisel po 14dnech…tak vubec nevim, asi mu zas zavolam, aby se na me podival. To neni normalni. Uz to mam takhle pul roku. A predtim jsem byla naprosto vporadku. A jen co chcem druhe, tak takovehle problemy. A to me strasi, ze mi za pul roku konci materska a maleho mi nevzali do skolky. Takze stres abych otehotnela…No kdyz ne, tak holt budu muset heldat novou praci. Snad se to mimi povede…Pardon ze takhle otravuju…
reny na tvém místě bych štando péde utíkala do CAR. Gynekologové mají pořád na všechno čas a možná v CAR mají více zkušeností.., nevím.. určitě to chce podrobnější vyšetření a ne jen čekat, jestli to nepřejde..
Jo? A to muj dr. ma byt odbornik na neplodnost.Tak ja se zkusim objednat a pokud s tim nebude nic delat, tak se objednam do CARu. Ale vubec nevim jak se to dela? To musim mit doporuceni nebo se muzu objednat sama? Jako ja furt cekam, jestli se to nezlepsi samo. On mi rekl, ze nekdy muze byt cyklus rozhozeny a pripadne, kdyby to trvalo dele, nasadi hormony. Ale nevi o tech bolestech bricha, to mam ted druhy cyklus. No nic, ja se objednam, at se na me podiva.
Ahoj ![]()
Sandři,to je super,jen ať HCG pěkně roste…těším se na zítřejší výsledek!!
Anit,to je krásný dušík 2.čárky
.Jen ať sílí…moc ti to přeji
.
Klári,pokud se ti ms ještě nerozjela,tak není nic ztraceno!Zkus testnout…
Holky,u mě je to v prčicách
.Ms je u mě v plném proudu
.Takže už mám další a poslední termíny na IUI.Pak už IVF.
Ale divím se sama sobě- nějak mě to moc nevzalo.Minule jsem to obrečela až až a teď ani slza.Nějak se mi chce na to všechno vykašlat
.Minule jsem tomu věřila na 120% a pak jsem brečela.Teď jsem byla trochu více skeptická a nějak to beru sportovně!Ono to chce se na to tak moc neupínat.
Renčo, ahoj
, teda takhle mě tady vypátrat a já si myslím, v jakém jsem tu utajení
. Díky moc za gratulaci a budu ráda, když to zatím nebudeš nikde vyprávět, zatím to ani tchánovci neví, snad mě tady nevypátrají, ještě je to v začátku
. Tak to mě mrzí, že máte taky problémy. Reni, já bych taky být tebou volila taky ten CAR, přece jenom se tam setkávají s těmi případy denně a dobře ti tam poradí. Jako kdyby ti bylo 25, tak řeknu, počkej, ale přece jenom už jsme „starý“ báby
. Jinak sliznice je sice nižší, ale já jsem ji měla teď naposledy jenom 6 mm, k tomu cystu, jediný folikul byl moc malý, ani mi IUI nedělali, že to nemá cenu a ono to vyšlo. Takže není určitě nic ztracený. Jo a do CARu si myslím, že by to to doporučení chtělo, ale zkus si tam třeba zavolat a poptat se. Jo a vyhlášený je Helios, já chodím do Gennetu a jsem taky spokojená.
Sandro, určitě na ultrazvuk bylo brzo, neboj, tak držím pěsti, aby ti HCG pěkně narostlo a mohli jsme ti konečně pořádně pogratulovat. Zítra určo písni, těšíme se
.