Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ivy, nelákej mě…
já myslím, že těhotná nejsem, ještě si počkám, připadá mi, že je to špinění čím dál silnější, takže neztrácím naději, že ms přijde. Test jsem si v životě nedělala.. bojím se zklamání, takže ten si budu dělat až na potvrzení toho, co už budu dávno vědět - teda asi…
nemám žádné příznaky typu únavy, píchání v podbříšku apod, co tady holky popisují, Spíš jsem nervozní, jak ten můj cyklus stojí za prd, že vůbec nevím, kdy si mám začít píchat ten menopur. Ms počítám vždy ode dne, kdy začne silné krvácení a bývá mi i špatně a to zatím nepřišlo ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem tady nebyla, tak vás jdu pozdravit a povzbudit v tom, že zázraky se dějí. Už minulý týden jsem na testíku našla // a ve čtvrtek mi to potvrdili i s krve
takže se u nás žádné iui nekoná a doma mám 7%muže
Vám všem držím palec aby se brzy zadařilo.
užívejte krásného slunného jara
tak jsem si dnes pro zajímavost udělala test je to 25kový.
jenže jsem dnes měla ráno takový do hněda výtok. beru to už uplně s nadhledem - protože minule jsme měli taky // a jak to do padlo - jinak podle propočtu z té naší brzké ovulace jsem dnes nejaký asi 18den luterální f. plus minus - přesně to nevím. jinak trochu bolesti břicha.
Jinak je to bez pregnylu i iui…ale nevěřím tomu.
udělala jsem si ho a když jsem nic neviděla brala jsem to v pohodě a když jsem šla test vyhodit bylo tam toto…je to krapet rozmazané jinak je ostřejší a i líp viditelná…to špinění které bylo jen ráno mě ale celé mate…vždy se to zatím rozjelo…
nechci to říkat ani zatím manželovi aby nebyl zklamaný jako minule.
tak to je ta fotka…co myslíte?
když bych to neměla už minulý měsíc tak bych se i radovala, ale po tom všem a že by se to podařilo přirozeně jen za pomocí injekcí?! nevím ![]()
rhapsody,jsou tam dve carky ja je vidim skoc si na krev a uvidis .chapu jak ti je.ja zase kazdou tedka menstruaci obrecim.
Hani - a to ten test je ještě hezčí ve skutečnosti.
vím jaké to je, když se nedaří-ale nám to snad taky musí dopadnout. já teda brečela jen po té první nezdařené IUI - u druhé jsem byla tehu a odešlo to s ms a to už jsem nebrečela a ted nevím jak to bude…myslím na tebe ![]()
uvidím jak tam zítra v laborce budou a asi zajdu…
ale i tak si myslím, že zase nic…když jsem to měla takto i minule
ale pozitivní myšlení…
dnes jsem poprvé dala prádlo na zahradu - konečně už žádná půda ![]()
přestavujeme baráček tak už mám letos zahradu
![]()
byla jsem s čtyřnohou dcerkou a bylo nám tam nádherně ![]()
rpapsody je to vse nespravedlive rikam to furt.kolikatej jsi dc?? my se snazime uz 3.5 roky a cim se to tahne dil tak tym je to horsi a horsi.
Rhapsy, já tam ty // taky vidím.
Ještě si udělej testík ráno a pokud budou pořád, tak běž na krev. Já myslím, že je lepší radši nic moc neočekávat a potom být příjemně překvapená. Já jsem to teď měla spíš naopak - obrečela obě dvě IUI, hlavně tomu druhému jsem hodně věřila… ![]()
Sandro, taky mě moc mrzí, že to nedopadlo.
Ono to přebolí a bude líp
, však to tady známe všechny. A co teď u tebe bude dál, dál domácí snaženíčko nebo IUI?
Anit, tobě moc gratuluji, hlavně ať je všechno v pořádku. ![]()
dnes jsem asi 21 dc. a po ovulce asi 18.-měla jsem ovulku asi cca ten. 5dc. hrozně brzy …asi to bylo i tím clostikem a že odeslo to mimi.
jinak jen st.menopurem a tím že byla ovulka brzy tak ani pregnyl ani iui. tak jsme se snažili doma
.
jinak zavádím utroš…
jinak se už snažíme 5 no za 2měsíce už 6let a tak tomu nějak už ani nevěřím…beru to s nadhledem..
ale když by to tentokrát byla pravda tak by to byl pro nás ten nej dárek k narozeninám.manža měl minulý týden a já budu mít příští středu …tak hlavně pozitivně…
Lehr, ta tvoje učitelka je nějaká divná.
Asi už bych k ní nešla - takový blbý kecy je to poslední, co teď potřebuješ. A co ms dorazila nebo jsi zkoušela testík?
rhapsody ti jo 6 let to uz je teda sila my se snazime 3.5 roku a jsem stoho celkem vedle ze se nedari.tedka mame snazeni doma a dneska mne pekne bolijou vajecniky no sila.tedka ti to urcite vyjde.