IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
445
3.5.12 21:12

Holky, díky moc! Já jsem z toho ještě pořád taková vykulená. 8o

Rhapsy, tebe obdivuju, jak to teď všechno bereš s klidem. :potlesk: To je paradox, že někdy ms dostat nechceme a jindy už se naopak nemůžeme ms dočkat, aby se něco dělo dál… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
4.5.12 18:14

Klári, tak jak je? pořád čekám na nějakou zprávu a jsem napnutá jako špagát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
4.5.12 19:15

Lehr, je to v pohodě. Ten zákrok vůbec nic není, než jsem se stihla vzpamatovat, tak to bylo hotové. ;) Akorát je to takové zdlouhavé, je to pro nás výlet na půl dne - potom co partner odevzdá spermíky, tak ty jdeš na řadu až za dvě hodiny po něm. Dnes jsem z toho potom měla takový divný pocit. :nevim: Minule to bylo lepší. Ale to je asi tím, že manžel měl dnes trochu horší spermiogram - sice to bylo v normě, ale jedna hodnota tam byla hraniční. Tak jsem z toho byla taková přepadlá. Tak jsem si aspoň koupila v Jihlavě boty, abych si trochu zvedla náladu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
4.5.12 20:26

ahoj holky :)

Klari-tak aby to už dopadlo vid.a hlavně aby to uteklo. :palec:

Jinak holky já už nevím jak jinak to brát…co mě položí tak musím vždy rychle vstát- to je asi můj život - nebo spíš je už od mala.
jinak utroš jsem už včera nebrala a pořád se nic neděje ani špinění nic jen v to uterý ráno trochu hnědé nitky. dr. říkal že se to bud rozjede nebo bude mimisek ale tomu asi moc nevěřím…testovat už ani nechci počkám jesti to dostanu do příštího týdne a jinak budu volat dr. nechci to řešit a myslet na to.

těším se na víkend, nebudu sloužit sobotu tak chci posekat zahradu…už se těším-snad bude hezky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
5.5.12 12:10

Klári, tak to jsem ráda, že to je tak v pohodě, teď jen nějak přežít to čekání, že? držím palce, aby se to v bříšku všechno rozjelo, jak má. Holky, jak jsem brala clostík, tak to nic nebylo, ale po tom menopuru, nevím, jak vy, ale jsem teda citově labilní, to si musím přiznat. Včera jsem brečela, že jsem vařila večeři a přítel se zdržel u našich. ten chudák přijel na kole takový pozitivně naladěný, jak si pěkně poseděli na zahrádce a já brečela, že jsem mu vařila večeři.. a to nejsem, přísahám, žádný bulík..tak sám uznal, že to bude se mnou teď asi velká sranda.. Rhapsy u nás krásně je, přes to, co předpovídali… byli jsme se projít do města a bylo zase vedro, tak doufám, že máte pěkný víkend. úplně tě chápu s tím testováním, mám k tomu stejný přístup, ms buď přijde, nebo ne, na to ten test skoro ani není třeba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
5.5.12 13:38

Lehr - to jsme na tom po tom menopuru stejně - jsem jak uzlík nervů :zed:
mají to ted s nama tezké :mrgreen:
jinak dnes jsem to kolem 11 dostala - volala jsem dr. i do caru, ale nikdo nebere, zkusím jestě zítra a jinak v pondělí…jednou dr. říkal že mám injekce schválené a ted že to musí znovu poslat. tak nevím… jestli je dostanu v pondělí tak budu píchat už 3dc…nebo se na to vypr. a necháme to jednou přirozeně a jen iui s pregnylem.
hezký prodloužený víkend všem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
5.5.12 19:22

Lehr, tak to koukám 8o - já jsem takové stavy vůbec neměla, jenom jsem cítila levý vaječník. Při normálním cyklu vaječníky necítím vůbec. A co ty, kromě těch nálad pozoruješ něco?

Rhapsy, to je blbé. Taky jsem přemýšlela, jak bych to řešila o víkendu. Ale někde začínají Menopur píchat až třetí den cyklu, taky by to třeba nevadilo. ;) S těmi injekcemi je to naprd. :cert: Mně doktor včera řekl, že žádost o injekce na další cyklus může podat až po provedení inseminace. Takže to podá v pondělí, ale moje pojišťovna to schvaluje 3 týdny, takže na další cyklus se to nestihne. Vůbec nechápu, proč jim to tak dlouho trvá, když to stejně schválí?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
5.5.12 19:54

Lehr, Rhapsody, tak to s vámi ty hormony pěkně mávají, ale určitě nejste sami, četla jsem, že je to běžné. Rhapsi, Kláriku, tak snad se ty injekce stihnou schválit, abyste se vrhli do dalšího pokusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
5.5.12 21:14

Klári a Ivi-
já jak jsem byla na něření folíku ten 13dc.tak mi říkal, že rovnou pošle žádost no a ted řikal, že ji musí poslat…asi zapoměl a upřímně, když se to nestihne tak mi to vadit ani nebude…mám svuj mc uplně v pořádku folík mám vždy jeden a moc hezký kolem 21-22…tak nevidím problém. bude jen ten pregnyl a iui.bez injekcí a hormonu…jsem z nich už praštěná :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
6.5.12 07:57

Klári jinak vaječníky cítím jen tak mírně, a pak takové ty stavy, co jsem psala minule, brnění rtů chvílema, nebo taková slabost, hlavně, když si to píchnu. víkend je v pohodě, nebrečím a nevztekám se, jsou to asi takové návaly v nějaké situaci jako byla v pátek a taky se přítel snaží..
Rhapsy s tím schvalováním má náš Dr. nějaké potíže a pěkně mě s tím štve, to stejné se přece už stalo i mně a Klárice. já ho snad budu kontrolovat a volat mu v předstihu..aby se tohle pak nestávalo..ještě že ty máš folík pěkný i tak a ještě že mně se zpozdila Ms, tak to taky nevadilo.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
7.5.12 07:21

Lehr, hodně štěstí dnes na ultrazvuku. :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
7.5.12 07:25

Holky, už bych měla mít po ovulaci a pořád ten levý vaječník občas cítím - nebolí to, není to nic strašného. Ale nejsem na to zvyklá, protože bez stimulace vaječníky normálně necítím. Nevíte čím by to mohlo být? Může se stát, že by po Pregnylu folikul nepraskl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.5.12 07:49

klariku urcite to citis po hormonech.taky jsem se na to doktorky ptala jestli urcite praskl folik a tvrdila mi ze urcite.
jinak ja jsem 4 den po ovulce a vajecnik na prave strane citim,asi je to tym ja jsme nastimulovane ja mela dva foliky na prave strane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
7.5.12 10:01

Klári díky, zatím se prý vše jen chystá,sliznice zatím myslím jen 5mm, folík snad 10mm, už si to ani nepamatuju, já jsem si říkala hned, že kontrola sedmý den je dost brzy.. další kontrola ve čtvrtek a IUI možná o víkendu. byla tam zase taková štíhlá slečna a nejsem si jistá jestli jsi to nebyla ty Rhapsy.. od minule si tě už tak nepamatuju a je mi blbé oslovovat někoho neznámého..a teď už jsem zase v práci a jdu makat. tak pěkný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
7.5.12 10:19

Tak hlavně že se tam něco děje, Lehr. Do čtvrtka to všechno určitě naroste. ;) To je fajn, že tam dělají i o víkendu. I když mě to zatím nikdy nenabídli. Teď naposledy mi řekl, že se to musí udělat v pátek, že v pondělí by bylo pozdě.

Hanko, díky., :) To je tak, když člověk o všem moc přemýšlí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí