IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
333
7.5.12 18:26

Ahoj holky :D

Lehr-určo to doroste neboj :) oni to kontroluji aby vedeli jak reaguješ na injekce . jinak jsem to určitě já nebyla… :mrgreen: já bych se k tobě hned hlásila :lol: .

já o víkendu naháněla po tel.dr a ne a ne se podařit. tak až dnes…
injekce minule zapo.a novou žádost posílal minulý čt.když jsem se připomenula. sestra v caru mi řekla , že to ještě nedošlo tak jsem to nechala na přirozeném c. nějak jsem v to i doufala, že to nestihnou- cítím to tak, že to tak chci..trochu uklidnit tělo…
jinak když mi dělal ultrazvuk minulý mc v ten 13den měla jsem už po té ovulce a bylo žl.tělísko, ale byli tam už 2 po 15 na levé straně…tak doufám že tam počkají na tuto iui.
na měření v tomto mc.jsem obj na příští uterý tak doufám, že to nebude dřív jako minule 5dc. a kdyby tak budu hned volat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.5.12 18:48

rhapsody fakt mas hrozne dobrou reakci 5dc to je fakt hrozne brzy.drzim palecky at ju mas pozdeji a at ti to pekne vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
7.5.12 20:35

hani - jo jo reakce brzy ,ale to bylo i tím clostíkem co jsem měla před menoprem.nejak mi to celé po… .
normálně mám ovulku kolem 12-13, na měření jdu 10den mc. tak jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.5.12 20:38

rhapsody a proc te neobednaji driv kdyby nahodou probehla drive at to nepromarnite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
8.5.12 18:55

ahojte holky, muzu mit jen jeden dotazek? Asi tady mate s IUI zkusenost…dnes jsem byla na prvni a docela to bolelo, na tom katedru pak byla krev a odpoledne jsem zacla trochu spinit. Dr. me na nic takoveho neupozornil, ale snad je vse ok?? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
8.5.12 19:03

@Daajik to se může stát, nic to nebude, špinění zase přejde, musí zajet na správné místo a občas se stane, že se tam nemůžou dostat přes zatažené svaly, můžou tě škrábnout, nebo lehce poranit. Pokud nebudou následovat nějaké ukrutné bolesti a zánět (což nepředpokládám, že by se ti stalo), mělo by být vše v pořádku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.5.12 19:03

daajik ahoj :mavam: mne teda po iui vubec nic nebolelo ani jsem nespinila jen mne pobolivalo bricho od iui az do menstruace,ale myslim ze po tech hormonech jinak jsem byla po tim unavena.ale vjetsinou v carech upozornuji ze muzes den ci dva spinit tak neboj bude to ok.znam i holcinu kterou to bolelo ta iui,ale odeznelo ji behem par dni,jsme holky sikovni tak neco vydrzime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
8.5.12 19:56

Daajiku, mě nikdy IUI nebolelo ani jsem nešpinila, ale taky jsem slyšela, že je to celkem běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
8.5.12 21:09

Ahoj Daajiku :mavam: , mě nikdy samotné IUI nebolelo, ale jestli jsi byla málo uvolněná, tak to asi bolet může. Vždycky jsem po tom špinila - poprvé dva dny, podruhé a potřetí jen ten den odpoledne. Ale určitě bude všechno v pořádku, neměj strach. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
8.5.12 21:23

holky, diky moc :kytka: nene, zadne ukrutne bolesti nebo neco takoveho nemam. No uvolnena jsem urcite nebyla, ale pekne v kreci, takze se asi neni divit, ze me to bolelo a objevila se i naka ta krev a spineni.Ale nikdo me na to v CARu neupozornil, tam holt asi ten individualni pristup chybi. Tak jeste diky moc a drzim vam vsem tady palecky, at se vam brzo zadari :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
8.5.12 21:25

ahoj holky, tak musím říct, že dnes jsem začala už taky cítit vaječníky, je to teda nezvyk. Dr říkal, že zintenzivní dávky menopuru, protože jsem špinila, píchám si teď každý den jeden, špiním trošku stejně, ale vaječníky očividně dělají co můžou.. :) Klári, jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
8.5.12 21:53

Lehr, to je dobře, že je cítíš - aspoň víš, že se tam něco děje. ;) Já jsem před IUI cítila hlavně ten levý, pravý jen trochu a taky to tak na ultrazvuku bylo. A tu levou stranu cítím pořád, sice to nebolí, ale sem tam se ozve - tak doufám, že se tam neudělala žádný cysta! :cert: Zítra začínám brát Utrogestan, tak doufám, že mi z něj nebude blbě - mám ho polykat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
9.5.12 07:43

klariko jestli ti muzu poradit ber ho spodem ma lepci ucinky na sliznici a nic ti po nem nebude krome unavy ta je bezna .ja jsem to polikala jednou a vyckrat bych to nezkousela motala je mi hlava bylo mi na zvraceni a asi hodku az dve jsem byla mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
9.5.12 08:06

Já jsem s utrogestanem neměla žádné problémy při polykání, jen tu únavu, a co jsem tak četla na netu, je to asi hodně individuální a zavádění je asi opravdu lepší. já jsem nadopovaná menopurem, i se mi jinak spí, zdají se mi takové jiné sny.. mám pocit, že jsem chodící hormon.. zítra opět kontrola v Jihlavě, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
9.5.12 12:17

Tak já nevím, jak je to s tím utrošem - doktor říkal, že ho mám polykat a že to má stejný účinek jako při zavádění, že v tom žádný rozdíl není. Asi na to má každý doktor jiný názor. Ale dnes už mám dva v sobě a je to v pohodě, necítím na sobě vůbec žádnou změnu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí