IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
103
15.4.12 11:57

ahojik tak včera jsem uplně na všechno zapoměla a uvolnila jsem se byli jsme nakupovat koupila jsem si něco hezkého na sebe a pocourali jsme po krámech bylo to super doporučuji… :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
15.4.12 12:47

Tak to je super,Sandři!Musíme se občas odreagovat.My pojedeme za chvíli do Ostravy,mají tam otevřený nový obchoďák,tak ho jedeme omrknout.Dáme kávičku,zákusek :oops: .Na to si oba potrpíme :oops: .Prostě nedělní relax…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
15.4.12 13:48

holky já byla na nákupech včera s mamkou, bylo to taky fajn, moc se toho taky dělat nedá, když je tak hnusně, večer jdu cvičit, abych neměla blbé svědomí, že se jen cpu a kynu..no a příští týden čekání na schválení injekcí a případně ultrazvuk, jestli není cysta a pomale začneme..když jsem si tak četla různé diskuse, tak mám pocit, že nikomu nevyšlo iui hned napoprvé.. nemohli bychom hned skočit na druhý pokus?? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
15.4.12 14:46

Lehr, Osičce vyšlo první IUI naporvé a čeká dvojčátka. Tak třeba dopadneš stejně… :D My teď jdeme na oslavu třicetin sestřenice, takže já budu dnes spíš kynout… Ale aspoň se taky odreaguju. :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
15.4.12 14:47

Ahoj holky 10 dnů jsem tu nebyla a to jsou teda šoky!!!
Ivčo gratul :mavam: :mavam: :mavam: uju to je fakt bomba!!
Rhapsody jsem ráda že už je ti líp :dance:
Všechny nové vítám :mavam:
Já jsem 13 den po 3.IUI a všechno je v pytli, testík sněhobílý :zed: a ms příznaky jsou tady, takže zítra nebo v úterý přijde.
Takže už jsem si přečetla ten papír na IVF a v úterý se objednáme na pohovor..je to poslední šance,zkusíme to jednou a když to nevyjde tak už sse na to vyprdnem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
15.4.12 14:49

Renčo nebo holky kolikrát denně se ty stimulační injekce píchají??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
15.4.12 15:04

marto to je mi lito ze iui nevyslo.ivf urcite vyjde ja tonu verim i u mne ze to je taky posledni sance tak hlavu vzhuru a verit.jinakm marto asi myslis injekce k ivf ze? to zalezi jak budes reagovat,nekdo potrebuje silnejsi davky nekomu stacijou slabsi.me doktorka rekla ze v den menstruace prijdu na krev ze mi musi udelat hormonalni profil a podle toho se urci davky a zalezi taky ci dlouhy nebo kratky protokol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
15.4.12 15:32

Hanko jj injekce k IVF…no stejně to tento cyklus neuskutečníme, jelikož nemáme pohovor a nechci to hrotit, takže mám celý měsíc čas všechno nastudovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
15.4.12 15:45

Ahoj Marti, to je mi líto, ale IVF určitě vyjde. Já mám krátký protokol, je pravděpodobné, že ho budeš mít taky, neboť prý pro ženy nad 35 let je vhodnější (je sice méně vajíček, ale mají být kvalitnější - u dlouhého protokolu prý dochází při navození umělého přechodu k poklesu LH, což má negativní vliv na kvalitu). Píchám tedy od 2. DC - teď zatím dvě injekce denně (jedna na vytvoření a růst folikulů, druhá na to, aby nepraskly dříve, než je nutné). Před odběrem folikulů bych měla stejně jako při IUI píchnout Pregnyl a na další fázi mám injekce Agolutinu (asi na udržení) a Fraxipyrin. Prostě samá píchačka :) A není u vás možné, že byste šli do IVF hned tento cyklus? Mě taky vzali hned, sotva jsem obrečela MS, už jsem jela do dalšího kola.

Ivčo, ať Ti ty cysty bezbolestně a bezproblémově zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
15.4.12 16:07

renco kdy mas prvni ultrazvuk? a kolikaty jsi dc .a reknu ti jsi pekna lekarna tolik injekci.a jak ti jde pichani? mne to teprv ceka a mam strach zda to zvladnu si to pichat.marto bylo by hezky kdyby vam to umoznili ivf hned tento cyklus ale chapu musi se cekat na schvaleni od pojistovny.a treba to vyjde marti prirozene mozny je vse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
15.4.12 16:29

Marti, moc děkuji. Mrzí mě, že IUI nevyšlo. Ale tak teď si měsíc odpočinete a potom se vrhnete plní síly do IVFka, a to už určitě vyjde, držím pěsti!

Hani, jak ty jsi na tom? Nebudeš testovat?

Renčo, děkuju moc :-). Kdy to u vás vypukne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
15.4.12 16:55

dneska jsem 26dc dneska v noci jsem spinila a rano uz zas nic a tedka taky nic ovulka byla 19dc dneka jsem 7 den po ovulce luterni fraze mivam 11 dni takze testovat budu za tyden pokud mrcha ovsem nedojde driv necham se prekvapit.ivco ja vsetsinou netestuji vubec,ale tedka bych mela protoze bude iui

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
15.4.12 18:06

Hani, tak to držím pěsti, abys testovat nemusela!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
16.4.12 12:33

Renco a máš nemocenskou? Nebo až po odběru vajíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
16.4.12 12:37

Kláriko, teda to by byl mazec - dvojčata.. ale člověk by bral všechno, nebudu se rouhat. spíš pořád tak nějak pátrám, kde je teda problém, protože třeba tento měsíc jsem snad do 20.dc špinila. MUDr. ve Znojmě mi řekla, že je to zřejmě tím, že cévy nemají dostatečně pevnou stěnu a dala mi na to léky. je pravda, že hormonální profil mám v pořádku, ale mám strach, že to špinění taky znamená nějakou překážku v otěhotnění..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí