Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Luculko, já myslím, že je to jedno, jestli se to píchne do zadku nebo do břicha. ![]()
Kláriku, taky jsem na to měla vždycky propustu a měla jsem to placené, jako kdybych byla v práci, ale zřejmě to není povinnost zaměstnavatele, ale spíš jeho dobrá vůle, nevím
.
Rhapsody, doufám, že se držíš, musí to být těžké, ani si nedovedu představit jak moc. Ale teď se vrhnete do IVFka, a to už prostě musí vyjít!
Ivi, gratulace
Přeju ať je vše OK a tichounce závidím ![]()
luculkak, na kolik tam v pátek jdeš?
Kaczul, děkuji moc, já ještě neslavím, ještě to nemám potvrzené od doktora, až uvidím srdíčko, což si ještě počkám, tak se snad uklidním. Tobě držím moc pěsti, aby vyšlo to IVFko, budu tě tady sledovat a počkám si na tebe
.
Ivi děkuji
Já jsem teď z toho taková zase nějak bez nálady
Co už ale nadělám, když to bez IVF nejde…
Hlavně, aby bylo úspěšné
![]()
Kaczul, chápu tě, ale vrhnete se do IVFka, tam je daleko větší naděje a určo to už vyjde, prostě musí!
Kaczule, nebuď smutná.
Podívej na Renču, jak se vrhla do IVF po hlavě a připadá mi, že je teď v pohodě. Až začnete, tak myslím, že tě to taky nakopne a naláda se určitě zlepší! To mimi na tebe čeká… ![]()
Taky si myslím, že až s tím začnem, to mě to nakopne a budu se spíše na to těšit, ale teď to čekání na to mě nějak znervozňuje a to budu čekat až do další ms ![]()
Ivi -je to na ..... , David mi říká, že vůbec nemluvím - a to mi jindy ta pusa teda jede… je to asi za to bečení.
,co ta hlava a hormony s člověkem děají…
jinak menzes není ani tak silný jako normálně a jdou ze mě takové divné kusy né jako normálně tmavé a krvavé, jsou průhledné až růžové a na kouskách krvavé je to asi trapné to sem psát-ale ještě jsem to neviděla…jestli ta slinice nebyla tak prokrvená aby se uhnízdilo porádně…celkem bych tomu věřila podle toho co ze mě vylezlo… ![]()
zítra začínám píchat menopur a budu volat obj. se na měření…
zkusíme ještě 2× iui a pak to ivf,
ještě taková perlička - máma si vykládá taroty atd, musím říct, že do toho valí už dlouho a říkala, že mimi se nám narodí až příští rok - a budou 2mimišci. to mi říkala když jsem šla na 2 iui a když jsem videla na testu ty //tak jsem si říkala že to neumí a ono ejhle- mimi je fuč…tak jestli se to ted na potretí podaří- protože to už ter.porodu.spadá na rok 2013 tak se sprominutím poseru… ![]()
jestli to třeba není i tím clostikem…dr.rikal, že po něm sliznice moc neroste spis foliky…u 1iui jsem měla menstr. celkem silnou…nevím no.
Rhapsody, naprosto tě chápu, že se cítíš mizerně. Zkus to nedržet v sobě a klidně si pobreč, mě to hodně při neúspěchu pomohlo. I jak mi neudělali to druhé IUI, tak jsem si pobulela a líp jsem to tak zvládla. Neboj, teď se vrhnete do dalšího pokusu, nastimulovaná budeš fest, tak to by v tom byl čert, aby to nevyšlo! A na karty se vykašli, karty lžou.
Děkuji Iv za podporu ![]()
já právě na ty karty nevěřím-tak jsem měla radost že to neumí - já si myslím, že se to povede až to bude samo chtít…a to brečení mi ani právě nějak moc nejde ikdyž nad tím přemýšlím..