IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
445
11.4.12 12:59

Ivčo, to je super!!! Moc ti to přeju - celý měsíc jsi byla asi bez nálady, že se ti vše zkomplikovalo a posunulo a jak to dopadlo… :hug: :kytka: Nádhera!

Já sice nemám takovou úrodu jako Luculka (gratuluji Luc. ke krásnému ultrazvuku :D ), ale jeden folík se tam našel. Má sice jen 15 mm, ale doktor byl spokojený, že do pátku ještě vyroste - dnes jsem 12.DC, sliznice 8 mm. Pregnyl píchám zítra dopoledne v deset a v pátek v deset IUI. A potom zase nekonečných 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
11.4.12 13:04

Rhapsy, třeba slzičky teprve přijdou a uleví se ti. ;) Já poslední dobou obrečím každou ms, ale potom se druhý den probudím a je mi o dost líp. Ivča mi teď tak zvedla náladu, že mám pocit, že nám to prostě jednou všem musí vyjít… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
11.4.12 13:05

Klári,já jsem ale zobala clostík.Ty to máš přírodní cestou,ne?Já píchám dneska v devět.Už jsem volala manželovi,že jak přijede ze služebky,že si budeme hrát na doktory :lol: Bude mě muset opíchat do bříška :oops:
V pátek 13. je náš šťastný den,Klári.Cítím to v kostech :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
11.4.12 13:09

Kláriku, držím ti moc pěsti, aby to vyšlo a folík narostl. Vidíš, já měla 14 mm a jak to dopadlo :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
11.4.12 13:14

Luculko, kéž by to tak bylo, taky tomu moc chci věřit! :D Ten jeden folík je bez stimulace. Já jsem ráda, že píchám až zítra a nemusím večer nikam jezdit. Mě by to teda manžel určitě nepíchl, ten by se u toho složil. :roll: A ty pícháš do břicha? Já píchám z druhé strany. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
11.4.12 13:15

Ivčo, díky. Hlavně ať u tebe je v pátek všechno v pořádku! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
11.4.12 14:01

Klári,minule mi ho sestřička píchla do zadečku,ale jelikož si teď zřejmě budu píchat sama,tak do bříška.Manžel mi řekl,že mi to prostě nepíchne. :roll:

Je rozdíl jestli si to píchnu do zadku nebo břicha??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
11.4.12 14:16

Ivčo, velikánská gratulace, to jsou šoky, co?! :lol: :lol: Ono to fakt někdy přijde, když to nejmíň čekáš :mrgreen:
Luculko a Klári, hodně štěstíčka, ať to v ten pátek 13. vyjde na jedničku :palec:
Rhapsody, moc mě to mrzí… přeju hodně sil a štěstíčka do dalšího snažení :hug:
Já mám tento měsíc pauzu, dnes jsem 13.dc, tak se budeme snažit doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
11.4.12 14:19

Luculko, ten píchanec zvládneš, neboj se nic :D Do břicha to vůbec nebolí, jehlička je malinká, skoro to ani neucítíš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
11.4.12 14:21

Vikky, díky, no vůbec jsem to nečekala a stále mi přijde, že to není možný, že se to povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
11.4.12 15:30

Vikky,děkuji za povzbuzení.Nakonec si jdu sednout s kámoškou večer do kavárny,tak mi ho píchne.Taky chodí na iui a píchá si sama.Je statečnější než já :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
11.4.12 16:05

hezké odpoledne :lol: tak já jsem dnes volala na naše vedení a paní mzdová mi řekla, že propustku si samozřejmě brát na všechno to běhání brát můžu, ale v práci nejsem, takže je to jako neplacené volno.. to je jako z deště pod okap.. buď si budu brát dovolenou , která za chvíli nebude nebo neplacené volno a nebudou penízky :think: ze dvou blbých možností mám alespoň na výběr. No a lékařka mě na ultrazvuk zítra vezme v oůl osmé a uvidíme, jestli folikul roste - 14. den byl 12 mm, tak jsem sama zvědavá, zatím se nestimuluju a vypadá to tím pádem na nějaký delší cyklus.. :roll: Rhapsody, doufám, že jsi v rámci možností v pořádku, držím palce aby jsi se co nejdřív ze špatné zprávy oklepala a s radostí šla do dalšího pokusu ;) drž se!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
11.4.12 16:08

Lehrerin,tak to máme to stejné.Buď dovča nebo neplacené volno :? .Když se mě někdo zeptá,kde jsem byla na dovolené,tak řeknu že v CARu :mrgreen: . Jen ať folikulek roste,třeba je to ten pravýýýý ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
11.4.12 16:11

musí být!! :cert: teda snad :,( přesně mezi tím se ocitám - odhodlání a obava až odevzdání… případně v pátek jedeme.. tomu říkám plánované rodičovství. jdu si barvit vlasy, ať taky myslím na něco jiného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
11.4.12 17:09

Lehrerin a Luculko, asi je to všude jinde s těmi propustkami. Ale já to mám jako mimořádnou dovolenou a když přinesu propustku s razítkem, tak to mám zaplacené jako kdybych byla v práci. To je fakt blbý, to vám na to padne dost dovolený. :( Já už jsem dnes byla v CARu dohromady po páté. A vy pracujete u soukromého zaměstnavatele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí