Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ivčo, to je super!!! Moc ti to přeju - celý měsíc jsi byla asi bez nálady, že se ti vše zkomplikovalo a posunulo a jak to dopadlo…
Nádhera!
Já sice nemám takovou úrodu jako Luculka (gratuluji Luc. ke krásnému ultrazvuku
), ale jeden folík se tam našel. Má sice jen 15 mm, ale doktor byl spokojený, že do pátku ještě vyroste - dnes jsem 12.DC, sliznice 8 mm. Pregnyl píchám zítra dopoledne v deset a v pátek v deset IUI. A potom zase nekonečných 14 dní.
Rhapsy, třeba slzičky teprve přijdou a uleví se ti.
Já poslední dobou obrečím každou ms, ale potom se druhý den probudím a je mi o dost líp. Ivča mi teď tak zvedla náladu, že mám pocit, že nám to prostě jednou všem musí vyjít… ![]()
Klári,já jsem ale zobala clostík.Ty to máš přírodní cestou,ne?Já píchám dneska v devět.Už jsem volala manželovi,že jak přijede ze služebky,že si budeme hrát na doktory
Bude mě muset opíchat do bříška
…
V pátek 13. je náš šťastný den,Klári.Cítím to v kostech
.
Kláriku, držím ti moc pěsti, aby to vyšlo a folík narostl. Vidíš, já měla 14 mm a jak to dopadlo
.
Luculko, kéž by to tak bylo, taky tomu moc chci věřit!
Ten jeden folík je bez stimulace. Já jsem ráda, že píchám až zítra a nemusím večer nikam jezdit. Mě by to teda manžel určitě nepíchl, ten by se u toho složil.
A ty pícháš do břicha? Já píchám z druhé strany. ![]()
Klári,minule mi ho sestřička píchla do zadečku,ale jelikož si teď zřejmě budu píchat sama,tak do bříška.Manžel mi řekl,že mi to prostě nepíchne. ![]()
Je rozdíl jestli si to píchnu do zadku nebo břicha??
Ivčo, velikánská gratulace, to jsou šoky, co?!
Ono to fakt někdy přijde, když to nejmíň čekáš ![]()
Luculko a Klári, hodně štěstíčka, ať to v ten pátek 13. vyjde na jedničku ![]()
Rhapsody, moc mě to mrzí… přeju hodně sil a štěstíčka do dalšího snažení ![]()
Já mám tento měsíc pauzu, dnes jsem 13.dc, tak se budeme snažit doma ![]()
Luculko, ten píchanec zvládneš, neboj se nic
Do břicha to vůbec nebolí, jehlička je malinká, skoro to ani neucítíš ![]()
Vikky, díky, no vůbec jsem to nečekala a stále mi přijde, že to není možný, že se to povedlo.
Vikky,děkuji za povzbuzení.Nakonec si jdu sednout s kámoškou večer do kavárny,tak mi ho píchne.Taky chodí na iui a píchá si sama.Je statečnější než já
.
hezké odpoledne
tak já jsem dnes volala na naše vedení a paní mzdová mi řekla, že propustku si samozřejmě brát na všechno to běhání brát můžu, ale v práci nejsem, takže je to jako neplacené volno.. to je jako z deště pod okap.. buď si budu brát dovolenou , která za chvíli nebude nebo neplacené volno a nebudou penízky
ze dvou blbých možností mám alespoň na výběr. No a lékařka mě na ultrazvuk zítra vezme v oůl osmé a uvidíme, jestli folikul roste - 14. den byl 12 mm, tak jsem sama zvědavá, zatím se nestimuluju a vypadá to tím pádem na nějaký delší cyklus..
Rhapsody, doufám, že jsi v rámci možností v pořádku, držím palce aby jsi se co nejdřív ze špatné zprávy oklepala a s radostí šla do dalšího pokusu
drž se!!
Lehrerin,tak to máme to stejné.Buď dovča nebo neplacené volno
.Když se mě někdo zeptá,kde jsem byla na dovolené,tak řeknu že v CARu
. Jen ať folikulek roste,třeba je to ten pravýýýý
.
musí být!!
teda snad
přesně mezi tím se ocitám - odhodlání a obava až odevzdání… případně v pátek jedeme.. tomu říkám plánované rodičovství. jdu si barvit vlasy, ať taky myslím na něco jiného ![]()
Lehrerin a Luculko, asi je to všude jinde s těmi propustkami. Ale já to mám jako mimořádnou dovolenou a když přinesu propustku s razítkem, tak to mám zaplacené jako kdybych byla v práci. To je fakt blbý, to vám na to padne dost dovolený.
Já už jsem dnes byla v CARu dohromady po páté. A vy pracujete u soukromého zaměstnavatele?