Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
náhod je teda dost ![]()
jen ten věk máme jiný
. já vypadám na 15
ale je mi 27 a Dádovi 29… ![]()
Dobré ráno,holky ![]()
Už se chystám do CARu.Mám to taky hodinové cestování busem.Až se vrátím,napíšu Vám jak jsem dopadla…vaječníky cítím fest
Tak doufám,že v pátek na iui už nebude pozdě.To by mě piclo.Dneska jsem 14dc,tudíž iui vychází až na 16dc.
tak tfuj tfuj tfuj, ale čteš to asi až po návratu laculko, tak je abys věděla, že na tebe někdo myslel. Mně se dnes celou noc honily hlavou všechny ty včerejší zážitky, bylo toho na mě moc.. dneska to všechno pozařizovat - volat Dr, že přijdu zítra na uz., volat na ředitelství kvůli těm propustkám, zrušit objednané lidi, případně páteční cvičení, kdybych byla po uiu, no, jsme frajerky, že to tak zvládáme! tak klidný jarní den.
klariku chodim do brna na obilnak jsem tam zpokojena az na jednoho doktora to je takovej brucoun.
Ahoj holčiny, já vás jdu po ránu trošku povzbudit. Jak už víte, tak jsem tento cyklus nebyla na inseminaci, protože se mi udělala cysta a měla jsem jenom jeden folíkul a malý 14 mm, sliznici jenom 6 mm, doktorka říkala, že je to málo. Neměla jsem Pregnyl ani Utrogestan, nic. No a dneska ráno jsem zkusila pro jistotu testnout a byly tam dvě silné //. A už mám i výsledky z krve, HCG je 946. Tak teď jen, aby to bylo v pořádku.
velka gratulace aspon vime ze to funguje aa lekri ti davali malou sanci a povedlo se i bezleku.
veliká gratulace
já jsem se taky chtěla zeptat… v sobotu jsem si píchla pregnyl 5000 a dnes je to 4. den a mám na testu druhou slaboulinkou čárku… myslíte že i přesto bych mohla být těhotná? a kdy to tak zjistím????asi to nevyšlo že jo? děkuji za odpověd
![]()
Ivčo, tak to je bomba, gratuluju. Já už jsem se dřív chtěla ptát, jestli to Tvoje píchání není uhnizďování, ale nechtěla jsem provokovat. Matce Přírodě jsi to natřela ![]()
Rhapsody, ach jo, moc mě to mrzí, drž se. Je pozitivní vědět, že to funguje, ale asi to teď moc neutěší. Ať je Ti co nejdříve dobře, nebo alespoň lépe.
Lehrerin, vítám Tě a přeju hodně štěstí. Tipovala jsem Tě podle nicku na učitelku němčiny. ![]()
Klári a Luculko, držím palce při dnešním ultrazvuku, ať máte pořádnou úrodu.
myslím si že je to brzo abych měla tu druhou čárku takhle slabou … myslím si že to asi nevyšlo…
Holky děkuju. Zatím se neraduju, jako potěšilo mě to, ale uvidíme, jak dopadne ultrazvuk a co řekne doktor na tu cystu.
Sandro, takhle brzy ještě asi působí Pregnyl, takže bych netestovala. Já bych test udělala tak dní po IUI.
Renčo, no mě to teda překvapilo, vůbec jsem s tím nepočítala, o to větší překvápko to je. Asi by doktorka v CARu koukala, že to vyšlo. Nevím, jestli tam vůbec ještě budu chodit, protože jsem si tam ráno volala a sestřička mě odbyla s tím, že když to vyšlo spontánně, tak si mám dojít ke svému doktorovi. Ale ono to nebylo spontánně, ale s Clostíkem, nemám jinak ovulku. Ještě zkusím zavolat přímo doktorovi.
@Ivča78 píše:
Ahoj holčiny, já vás jdu po ránu trošku povzbudit. Jak už víte, tak jsem tento cyklus nebyla na inseminaci, protože se mi udělala cysta a měla jsem jenom jeden folíkul a malý 14 mm, sliznici jenom 6 mm, doktorka říkala, že je to málo. Neměla jsem Pregnyl ani Utrogestan, nic. No a dneska ráno jsem zkusila pro jistotu testnout a byly tam dvě silné //. A už mám i výsledky z krve, HCG je 946. Tak teď jen, aby to bylo v pořádku.
Ivčo, co to čtu!! To je super zpráva!! Psala si, že bez léků nemáš ovulku, sliznice nízka, cysta atd. a Ty máš dvě čárky. Mám radost. Zázraky se dějí
![]()
Sandro, nepanikař, fakt je ještě moc brzo. Pregnyl je určitě ještě v těle a pokud to vyšlo, tak by se teprve teď mělo začít mimčo zahnizďovat. Těhotenské // na testu ještě být nemůžou. Neboj, uteče to a budeš testovat, držím palce.
Klári, já se po těch hormonech na IVF cítím jak těhotná - mám nafouklý břicho, trochu mi otékají kotníky, je mi blbě od žaludku a smrdí mi kafe. Doufám, že tento stav plynule přejde do skutečného těhotenství. Manžel pořád píchá
Ale skuhrá, že mě musí vykrmit, na mém břiše skoro nejde najít kožní řasu. Už jsem samá modřina.