IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
8.4.12 15:18

sandro neni to lehke to vime vsechhhny co sem chodime.taky nemivam bez leku ovulku.pokud mne nenapisou clostik tak folik nemam zadnej.s clostike jsem mivala folik jen jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
8.4.12 15:49

no já taky měla jen jeden je to tak nespravedlivý… :,( :( .takový cikánky kteří to ani nechtěj tak ty maj dětí třeba sto ale já bych strašně chtěla a nemůžu mít nic..... je to hrůza držím všem palečky at se to povede ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.4.12 15:58

drzim tobe taky palecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
8.4.12 16:24

Sandro, mě nedozrávají přirozeně folikuly, nenarůstá sliznice a vlastně nemám ani ovulaci, takže přirozeně otěhotnět je u mě nemožné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
8.4.12 20:09

Sandro, nevím, jestli Ti to pomůže, ale taky mám PCO včetně anovulačních cyklů. No a po hormonální léčbě se mi podařilo otěhotnět a dokonce čekáme dvojčátka :) Přeju hodně štěstíčka, ať se taky brzo dočkáš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
8.4.12 20:27

:potlesk: :dance: :mavam: joooooo a jak dlouho to trvalo? to je supr zrovna ted takovou hezkou zprávu jo a gratuluju přeji hlavně hodně zdravíčka… :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
8.4.12 20:43

Nooo, hned při 1. stimulované IUI, takže v podstatě rychlovka :) Díky, to zdraví budeme všichni potřebovat ;) Takže s chutí do toho a půl je hotovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
8.4.12 20:55

no já nevim proč ale já si myslím že nám to tedka vyjde i když je to poprví cítím se nějak podezřele v klidu nevím uvidíme ale až budu za deset dní vědět písnu ju.....ale to je můj sen mít dvojčátka.....fakt závidím ale v dobrým samozřejmě :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
8.4.12 20:57

já jsem si právě včera píchala pregnyl 5000 a ted se dva dny snažíme tak uvidím.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
8.4.12 21:17

Držím pěsti a pak určitě písni, jak jsi dopadla ;) Určitě to budou samé dobré zprávy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
8.4.12 21:32

snad jo a moooc děkuji za krásnou naději… :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
10.4.12 07:31

Ahoj holky, jak je po Velikonocích? Všechny přežily ve zdraví…

Sandro, zdravím tě a přeji, ať se zadaří i při domacím snažení. Pochopila jsem to správně, že ti píchli pregnyl a zkoušíte to zatím přirozeně doma? ;)

Ivčo, co tvoje ms, už dorazila?

Marti a co ty, už se blíží testování? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
10.4.12 11:33

ahojik děkuji za uvítání fakt mi to tady prospívá protože máte stejné problemy jako já… doma nebo kamarádky se semnou o tom nechtějí bavit protože o tom nikdo nic neví ale takhle se aspon dozvím něco nového nebo alespon jsou tady spřízněné duše fakt moooc dík…nevíte kdy je nejlepší se testovat po pregnylu kdy už odešel z těla?dík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
10.4.12 11:43

Ahoj všem po Velikonocích, přežila jsem ve zdraví. I když spíš by měli skuhrat chlapi, je přestupný rok, takže šleháme my. U nás to tedy bylo půl na půl.

Sandro, vítej a přeju hodně štěstí. Pokud jsi měla Pregnyl 5000, tak by měl vyprchat po pěti dnech (alespoň jsem četla, že jeden den na každou 1000), ale já bych asi počkala deset dnů, pro jistotu.

Ivčo, jak je, už Ti to nebolí?

Klári, kdy jdeš na UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
10.4.12 12:39

Kláriku, Renčo, menses pořád nikde, už mě to čekání nebaví :zed:. Cystu vpravo trochu cítím a občas mě bodne vlevo, nevím moc, co to má znamenat a plánuju už volat do CARu, jestli mě nechtějí radši vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí