IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
445
6.4.12 21:07

Já se v tom vůbec neorientuju :roll: , vím že zadarmo to určitě není, ale přesnou představu o částce nemám. Myslela jsem tak kolem dvaceti tisíc. Ty léky to je vlastně jen začátek, potom jsou ty položky asi mnohem vyšší… Je jasný, že každý kdo chce mimi, tak ty penízky rád obětuje - jen kdyby to fakt napoprvé vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
6.4.12 21:09

Kláriku, jj, kolem dvaceti tisíc to bude, někdo platí víc někdo míň, záleží na tom, co vše budeš chtít, jestli třeba prodlouženou kultivaci a tak. Já tomu taky ještě moc nerozumím, já jsem na IVFku nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
7.4.12 12:31

Holky, u nás píchá manžel. Podotýkám, že všechny svoje očkování a odběry krve prožil v bezvědomí, když byl s naší dcerou na odběrech, tak omdlel, a dělá se mu špatně, když vidí injekci třeba v televizi. Takže tohle beru za obrovský důkaz lásky. Je pravda, že ho po každé injekci musím tak dvacet minut utěšovat. Decapeptyl píchám normálně a Puregon je v peru. Další injekce budou asi taky klasika.

Hani, budeme mít ICSI i prodlouženou kultivaci a zvažuju i asistovaný hatching (doporučuje se u žen nad 35 let, že prý už mají tvrdý obal vajíčka, takže se navrtá, aby tam spermie mohla). Beru to tak, že každá možnost, která mi zvýší procento úspěchu, je dobrá, i když stojí prachy. Jak jste psaly, ty léky jsou jenom začátek, další částky jsou právě za tyhle metody. S 20 tisícema už celkem počítám.

Ivčo, co dělá cysta, už Tě to nebolí?

Luculko, tak to budete mít s Klárkou obě šťastný pátek 13., moc vám přeju, aby to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
7.4.12 17:40

Renčo, jsi mě pobavila…prý u nás píchá manžel :mrgreen:. Já vím, jak je to myšleno, jen trošku dvojsmysl :-). To víš, co mě hned nenapadne. Přeji hodně štěstí, ať to vyjde. Já cystu stále cítím, čekám na menses, tak snad s ní odejde a budu mít klid. Hlavně aby odešla a neudělala se mi při další stimulce znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
7.4.12 18:26

Ivi, snad odejde a nevrátí se :kytka:

Tak já už jsem začala trošku špinit, takže čekám, že zítra ms dorazí. Teď ten cyklus bude pauza a pak IVF :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
7.4.12 18:28

Ivčo, přeji hezký den a držím pěsti, ať se co nejdřív zbavíš cysty a můžeš pokračovat dál ve snažení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
7.4.12 18:54

Ivčo, mě ten dvojsmysl napadl, sotva jsem to dopsala. Ale říkala jsem si, že vás tím možná pobavím. Cysta se Ti už určitě neobjeví, prostě už máš smůlu vybranou.

Kaczul, já myslela, že máš IVF domluvené hned na další měsíc po IUI. Budu Ti držet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
7.4.12 18:56

Renco, nene, teď tam mám zavolat a domluvíme se na dalším postupu a od další ms bych měla začít stimulovat :think:
Můj manžel taky říkal, že když bude třeba, tak mě i píchat bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
7.4.12 19:05

Kaczule, jo, bez píchání to nejde :lol: :lol: :lol:. A teď si to přeber :-).

Jinak holčiny, díky. Mě bolí už i druhý vaječník, při pohybu mě tam bodá, že jsem už několikrát vyjekla, dneska to teda cítím fest, takže jestli menses do úterka nedostanu a nezlepší se to, tak volám do CARu, ať se mnou něco udělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
7.4.12 19:06

Holky, málokdo se pak může pochlubit, že píchá každý den a někdy i dvakrát :)

Ivčo, držím pěsti, ať se to umoudří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
7.4.12 19:19

Renčo :lol: :lol: :lol: :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.4.12 20:55

renco tak at se vam to povede drzim palecky.ja jsem se potrebovala trosku odreagovat tak jsem byla u mamky a byla tam i svica s malou ma holcicku bude mit 4 mesice,a jak se dneska holky rechtala to bylo neco.ale uz jsem zpatky zase v realite.ivco tobe preju at to dostanes a sup iui at se neco deje.takze holky podle grafu co si merim je tento mesic opravdu anulovak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
7.4.12 21:06

Hani, to mě mrzí :hug: . Jo, taky se těším na menses, dneska mě napadají už šílený myšlenky, třeba jako mimoděložní těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.4.12 07:15

jak jsi prisla na to ivco na to mimodelozni tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
8.4.12 12:05

Hani, protože mě to hrozně píchá na levém vaječníku a cystu jsem prý měla vpravo, kde skoro nic necítím. Ale to už doufám jen blbnu a bude to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí