Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Myslím že tady nejen pro tebe… určitě to dopadne dobře, hlavně se nebát a být u zákroku uvolněná, nic to není, nebolí to, je to jak klasická prohlídka, takže pohodička!
Holky, tak dobrý, od zítřka začínám stimulovat na IVF - nakonec jsem vyfasovala krátký protokol, že prý je pro nás starší matky vhodnější. Vyfasovala jsem tašku léků na čestný slovo, jenom jsem se musela zavázat, že kdyby to náhodou pojišťovna neschválila, tak to zaplatím. Doufám, že mě z diskuse nevyženete, když už nejsem adept na IUI ![]()
Anitram, vítej mezi námi a přeju hodně štěstí a hned první IUI vydařenou. U nás v CARU se taky platí 1 500,– Kč za jednu plus korunové doplatky za léky. Jak dlouho se snažíte?
Rhapsody, hořím netrpělivostí, jak jsi na tom?
Anitram, vítej a přeju hodně štěstí při IUI ![]()
Ivi, tak jsem to nakonec nevydržela a šla na gyndu už dneska, abych měla jasno. Dr. mi řekla, že je cysta stejně velká jako minule, ale pro jistotu mi napsala neschopenku, aby se zbytečně neriskovalo. Miminka od minule pěkně povyrostla a už mají i
, tak jsem moc ráda ![]()
Renco, je bezva, že se Ti podařilo vyfasovat léky na stimulaci už teď. Hodně štěstíčka přeju ![]()
Rhapsy, co Ty? Testila jsi nebo vydržíš do zítřka?
Renčo, to je teda fofr, to koukám
- a proběhlo to v klidu nebo jsi musela na doktora trochu přitlačit? Aspoň nám budeš podávat informace a kdyby někdo z nás taky zkončil na IVF, tak budeme mít trochu náskok v tom co nás čeká. Ale jinak samozřejmě věřím, že nám všem vyjde nějaké IUI. ![]()
Kaczule, to mě mrzí, že máš jen jednu /.
Teď půjdete spolu s Renčou do IVF, tak na to aspoň nebudeš sama. ![]()
Anit, vítám tě mezi námi. Já za IUI platím 1000 Kč. Vím, že se někde neplatí nic, ale já jsem v CARu spokojená a nechci přecházet jinam. Příští měsíc bych měla stimulovat injekcemi a na ty bude doplatek 250 Kč. Z a Pregnyl jsem platila jen 30 Kč za recept. A opravdu se toho neboj, nic to není - mnohem horší je potom to čekání, jak to dopadne… ![]()
Renčo, tak pak budeš předávat skušenosti
Já se hned za tebou přidám, ale počkám do další ms a pak to začne ![]()
Renčo, tak to je super, že ti v CARu nakonec vyhověli a máš léky při sobě. Tak držím moc pěsti, aby to vyšlo.
Osičko, tak to je dobře, že sis na gyndu radši zašla, alespoň můžeš být v klídku. A co ti doktor řekl na tu cystu, měla by se sama v těhu vstřebat nebo se to neřeší a jenom sleduje? A je fajn, že máš neschopenku, alespoň si pořádně užiješ těhulkování
.
@Ren-ca asi jsme jedni zmála, kdo se snaží krátce a už to jde celkem fofr na umělku. Snažíme se od října loňského roku, tedy asi půl roku. Ale jelikož to nešlo a přítel prodělal v pubertě příušnice se zánětem varlat chtěli jsme mít jistotu, že má cenu se snažit, a i když je spermiogram v uvozovkách v pořádku je spermijek málo, takže jsem šla na vyšetření i já, zítra jedu na výsledky z krve a když bude vše ok, tak začneme stimulovat a zhruba na začátku května bych měla jít. ![]()
Ahoj holky!!!
Ren-co , mrzí mě, že to nedopadlo, ale moc držím
na IVF
Kaczule- uvidíš jestli se ta potvora rozjede ještě uvidíš, třeba se to ukáže za 2dny když jsi měla ty Iui 2 naráz… ![]()
Osičko- uživej si volna a hlavně aby se nezvěčovala ta cysta…
Anit - vítám tě
. apřeji mnoho uspechu pri iui…
Jinak ta očekávaná zpráva!!!!
MÁME // ![]()
je sice ještě slabá,že není jak ta kontrolní, ale je hezky vidět - tak aby ještě sílila a je to paráda…jinak nešpiním vše je ok…jen unava…
Příspěvek upraven 04.04.12 v 19:44
@Rhapsody JP Paráda, moc držím pěsti, aby krásně sílila a na konci Tě čekalo krásné a zdravé miminko
![]()
Příspěvek upraven 04.04.12 v 19:34
Rhapsody, tak to je opravdu superky, moc gratuluji a držím pěsti, aby čárka sílila
. Konečně někdo tu smůlu prolomil!
Ivi, ta moje cysta by se měla vstřebat sama, ale až někdy po 3. měsíci, kdy převezmě vyživovací funkci miminek placenta. Zatím ji bude dr. neustále sledovat.
Moc na Tebe myslím, aby se Ti cysta během MS vstřebala a mohla jsi pokračovat dál ![]()
Příspěvek upraven 05.04.12 v 11:09