IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
333
1.4.12 16:29

Klari - to mě mrzí …držím pěsti at se zadaří další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
1.4.12 17:15

Rhapsy, od kterého dne cyklu jsi píchala ty injekce? Tak třeba prolomíte s Kaczul a s Renčou smůlu tento měsíc a najdete aspoň vy //. Moc bych vám to přála! :kytka:

Hanko, mě už krev při ms dělali před měsícem. Sama nevím, jako to s těmi injekcemi bude - doktor mi to řekl jen výhledově, nic přesnějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
1.4.12 18:14

mne taky dellali v caru hormonali profil asi dva mesice to je.pry pred tema injekcami mi rekla ze musi byt novy pri hodnoty se muzou menit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
1.4.12 18:17

Klári, ach jo, to mě mrzí, strašně jsem Ti to přála (teda každý z vás samozřejmě). Drž se, holka.

Kaczul, vidím, že jsi ohledně testování stejný „optimista“ jako já, taky už plánuju IVF a počítám dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
1.4.12 18:26

Marti, tak hodně štěstí a hodně trpělivosti při čekání na testování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
1.4.12 22:23

Ahojky holky, týden jsem nebyla, tak co prošvihla jsem něco, nějaká nová těhulka? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
2.4.12 08:58

Klári, mrzí mě to. Nějak nám tento měsíc nepřálo štěstí :nevim:
Holky, vám ostatním držím pěstičky při testování. Já budu mít teď v dubnu pauzu a v květnu zkusíme 3. iui.
If-ko ahoj, jak se ti vede? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
2.4.12 09:37

Tak já asi smůlu neprolomím, možná už se taky testování nedočkám, protože jsem dnes začala slabě špinit. A to jsem si nedávno pochvalovala, že při Duphastonu odpadá ta neustálá kontrola na WC, jestli jo nebo ne, protože MS brzdí. Holky, poraďte, mám vysadit, nebo ještě čekat?

Ifko, dlouho jsi se neobjevila, jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
2.4.12 09:40

Renčo, který DC jsi? Nemůže se jednat teprve o zahnízďování? Ale tys říkala, že budeš testovat ve středu, tak to by bylo na zahnízďování pozdě, že? Ale kdo ví :nevim: Já bych to asi nevysadila a pokud ms bude chtít, tak se rozjede :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
2.4.12 09:45

Kaczul, jsem 27 DC, takže na zahnizďování by bylo fakt pozdě. Cosi jako zahnizďování jsem měla před devíti dny, když mně dva dny intenzivně píchalo v podbřišku, ale asi to nebylo ono. Díky za radu, budu zobat dál a jestli se MS do středy nerozjede, tak testnu. Doufám, že Ty a Rhapsody tu březnovou smůlu prolomíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
2.4.12 10:39

@Ren-ca
Děkuji, ale nevidím to moc nadějně. Sice ještě nešpiním, ale ms mi stejně chodí až tak 30 DC a já jsem teprve 24 DC. No uvidím, ale lhala bych, kdybych nedoufala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
2.4.12 10:47

renco,ja kdyz jsem mela po prvni iui,tak 28dc jsem si udelala tehotensky test byla jen jedna carka,takze jsem tusila ze to nevyslo tak jsem prez utros zacala spinit 30dc utros jsem presto brala dal protoze jsem sla dalsi na krev zda bude negativni nebo pozitivni,kdyz mi rekla ze negativni tak jsem utros hned vysadlia a dalsi den se mi rozjela.tehotensky test sis delala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
2.4.12 11:17

Renčo, já bych léky ještě brala a 14 dní po IUI zkusila testnout a uvidělo by se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
2.4.12 11:24

Renčo v klidu pokračuj v braní, já taky MS dostala i přes Duphaston přesně po 28 dnech, snad se nakonec nerozjede. ;)
Holky naděje umírá vždycky až poslední!!!

Já se mám dobře, jen mě dneska přepadlo první opravdové :poblion: , tak doufám, že to bylo jen po nevhodné snídani a nebude to pokračovat. Pořád říkám, jak je mi divně, ale asi pořád ještě vím prd, co je to být divně. Zítra nás čeká UZ. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
2.4.12 12:24

Ahoj holky:-)
tak nevím nevím, ale asi taky neprolomim -dobrou zpravou-nevim, zatím se nic neděje, ale moc šanci si nějak nedávám. Uvidíme ve středu…
ze se ti nezadarilo mě mrzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital