IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
29.3.12 15:59
@hanka1120 píše:
kaci tak hodne stesti,ale myslim si ze to musi vyjit s 5 folikulu se jeden urcite uchyti.drzim ti palecky.

Děkuji, ale nedávám si moc naděje. Už tak budu dost sklamaná pokud to nevyjde ani s 5 folíky a kdybych v to opravdu doufala, tak mě to snad položí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
29.3.12 16:16

Holky, všem vám tady držím pěsti, ať se brzo zadaří ;)

O hyperstimulaci vím jen to, že nemusí být pouze při IVF, ale může být taky při IUI, když se stimuluje, takže člověk nikdy neví.. Já při stimulaci před IUI měla vaječníky v pohodě, ale zato na UTZ při potvrzení těhu se dr. úplně zhrozila, že mám pravý vaječník hrozně zvětšený a hrozí mi, že se může při špatném nebo prudkém pohybu přetočit a pak by bylo zle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.3.12 16:27
@Bubu25 píše:
jako u nas v caru kdyby jsi mela 5 folíku tak ti stopnou IUI :cert: 3 max a pak vic nechteji pac je tak riziko vicecetneho tehu :think: no jasny ale zvysi sanci teda dost takze to je zas pak tezky :think: ne nechteli dat ani do briska 3 embryjka - blastocysty a kdyby se prej chytly vsechny 3 tak by mi doporucili redukci takze jsem jim na to kejvla a diky bohu je jedno chytlo no :srdce:

No já jsem ráda, že mi to nestopnul, alespoň se mi trošku zvýšujou šance. U IVF bych taky nešla do víc jak do 2 embryi a málo kde to ještě dávají, to jen ve vyjímečných případech. U nás manžel by chtěl zavést 2 a já ještě nevím :nevim: Ale taky záleží, kolik bude vajec, kolik se jich oplodní, kolik jich vydrží… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
29.3.12 16:30

osicko uvidis vse bude jak ma byt.hodne stesti at se ti dari,kdy mas dalsi ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.3.12 16:34
@Osička píše:
Holky, všem vám tady držím pěsti, ať se brzo zadaří ;)O hyperstimulaci vím jen to, že nemusí být pouze při IVF, ale může být taky při IUI, když se stimuluje, takže člověk nikdy neví.. Já při stimulaci před IUI měla vaječníky v pohodě, ale zato na UTZ při potvrzení těhu se dr. úplně zhrozila, že mám pravý vaječník hrozně zvětšený a hrozí mi, že se může při špatném nebo prudkém pohybu přetočit a pak by bylo zle :(

Držím palečky ať je vše OK :palec: :hug: Hlavně hodně pij

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
29.3.12 16:39

Hani, díky za podporu a i já Tobě přeju, ať se Ti daří. Ale spíš bych měla já podporovat vás ostatní, co pořád ještě čekáte na // a ne vy mě :oops: Další UTZ mám 10.4., tak jsem celá nedočkavá. Hlavně ať je vše v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
29.3.12 16:42

Katzule, díky a hodně štěstíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
29.3.12 18:12

Ahoj holky, tak po delší odmlce pročítám co jsem zaspala…
nechtěla jsem sem moc chodit a motat si hlavu..ale nedalo mi to…já budu testovat se středu dnes jsem tuším 8den po 2 IUI…
Jsem ale stejně napnutá jak kšandy jak to dopadne…
Holkám co se nezadařilo držím :palec: do dalšího snažení…
A testujícím pevné nervy v čekání… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.3.12 18:33

@Rhapsody JP
Tak to budem testovat stejně :palec: Mě dr. dělal IUI v den svých narozenin, to by bylo hezké, kdyby měl „úspěšnou ruku“ :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
29.3.12 18:41

Ahoj holky,
takže hlásím neúspěch :,( .Testování jsem se ani nedočkala,MRCHA je tady :pocitac: .Ráno mi bylo hrozně,ale teď už se to lepší.Já měla 5foliků,velkých a dr. mi to nestopnul,tak asi jak kde …a já v to tak věřila :think:
Další IUI mi vychází v tom týdnu jak je velikonoční pondělí.Středa,pátek.Bohužel,manža je na služebce,tudíž budu ráda,když to vyjde aspoň v ten pátek.Pokud se stihne vrátit.Jinak to budeme muset o měsíc odložit.Vikky,to mi někoho připomíná ;)

Ach jo,když se daří,tak se daří.

Ostatním držím palečky při dalším testování :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
29.3.12 19:38

Ahoj holky zítra jdu na měření a v pondělí a úterý snad 3. IUI ale stejně už nevěřím že to vyjde a připojím se k čekatelkámna IVF :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
29.3.12 19:42

Luculko, to mě moc mrzí :hug: a já si fakt myslela, že ty tvoje bolesti jsou zahnízďování. Asi to je velké zklamání, taky z toho mám strach. Ale určitě bude líp - druhé a třetí IUI má větší pravděpodobnost úspěchu! :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
29.3.12 19:45

Renčo, já ms čekám v neděli. Pokud nedorazí, tak testnu v pondělí ráno. Tak uvidíme… :?:

Marti, nebuď pesimista. Je jaro - příroda s troškou pomoci může dělat divy… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.3.12 19:55
@luculkak píše:
Ahoj holky,
takže hlásím neúspěch :,( .Testování jsem se ani nedočkala,MRCHA je tady :pocitac: .Ráno mi bylo hrozně,ale teď už se to lepší.Já měla 5foliků,velkých a dr. mi to nestopnul,tak asi jak kde …a já v to tak věřila :think:
Další IUI mi vychází v tom týdnu jak je velikonoční pondělí.Středa,pátek.Bohužel,manža je na služebce,tudíž budu ráda,když to vyjde aspoň v ten pátek.Pokud se stihne vrátit.Jinak to budeme muset o měsíc odložit.Vikky,to mi někoho připomíná ;)

Ach jo,když se daří,tak se daří.

Ostatním držím palečky při dalším testování :kytka: .

Tak to mě mrzí :hug: Taky už tak nějak počítám s neúspěchem i s 5 folíky a koukám, že tys měla taky 5 :think: Sakra, proč se to nedaří? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
29.3.12 19:56
@kaczule1 píše:
@Rhapsody JP
Tak to budem testovat stejně :palec: Mě dr. dělal IUI v den svých narozenin, to by bylo hezké, kdyby měl „úspěšnou ruku“ :mrgreen: :lol:

no tak to držím pěsti, třeba ten den narozenin važně přinese štěstí. :lol: :lol: :lol: moc bych ti to přála, nejen tobě ale i všem čekatelkám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí