Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hanka1120 píše:
kaci tak hodne stesti,ale myslim si ze to musi vyjit s 5 folikulu se jeden urcite uchyti.drzim ti palecky.
Děkuji, ale nedávám si moc naděje. Už tak budu dost sklamaná pokud to nevyjde ani s 5 folíky a kdybych v to opravdu doufala, tak mě to snad položí ![]()
Holky, všem vám tady držím pěsti, ať se brzo zadaří ![]()
O hyperstimulaci vím jen to, že nemusí být pouze při IVF, ale může být taky při IUI, když se stimuluje, takže člověk nikdy neví.. Já při stimulaci před IUI měla vaječníky v pohodě, ale zato na UTZ při potvrzení těhu se dr. úplně zhrozila, že mám pravý vaječník hrozně zvětšený a hrozí mi, že se může při špatném nebo prudkém pohybu přetočit a pak by bylo zle ![]()
@Bubu25 píše:
jako u nas v caru kdyby jsi mela 5 folíku tak ti stopnou IUI3 max a pak vic nechteji pac je tak riziko vicecetneho tehu
no jasny ale zvysi sanci teda dost takze to je zas pak tezky
ne nechteli dat ani do briska 3 embryjka - blastocysty a kdyby se prej chytly vsechny 3 tak by mi doporucili redukci takze jsem jim na to kejvla a diky bohu je jedno chytlo no
No já jsem ráda, že mi to nestopnul, alespoň se mi trošku zvýšujou šance. U IVF bych taky nešla do víc jak do 2 embryi a málo kde to ještě dávají, to jen ve vyjímečných případech. U nás manžel by chtěl zavést 2 a já ještě nevím
Ale taky záleží, kolik bude vajec, kolik se jich oplodní, kolik jich vydrží… ![]()
osicko uvidis vse bude jak ma byt.hodne stesti at se ti dari,kdy mas dalsi ultrazvuk?
@Osička píše:
Holky, všem vám tady držím pěsti, ať se brzo zadaříO hyperstimulaci vím jen to, že nemusí být pouze při IVF, ale může být taky při IUI, když se stimuluje, takže člověk nikdy neví.. Já při stimulaci před IUI měla vaječníky v pohodě, ale zato na UTZ při potvrzení těhu se dr. úplně zhrozila, že mám pravý vaječník hrozně zvětšený a hrozí mi, že se může při špatném nebo prudkém pohybu přetočit a pak by bylo zle
Držím palečky ať je vše OK
Hlavně hodně pij
Hani, díky za podporu a i já Tobě přeju, ať se Ti daří. Ale spíš bych měla já podporovat vás ostatní, co pořád ještě čekáte na // a ne vy mě
Další UTZ mám 10.4., tak jsem celá nedočkavá. Hlavně ať je vše v pohodě.
Ahoj holky, tak po delší odmlce pročítám co jsem zaspala…
nechtěla jsem sem moc chodit a motat si hlavu..ale nedalo mi to…já budu testovat se středu dnes jsem tuším 8den po 2 IUI…
Jsem ale stejně napnutá jak kšandy jak to dopadne…
Holkám co se nezadařilo držím
do dalšího snažení…
A testujícím pevné nervy v čekání…
![]()
@Rhapsody JP
Tak to budem testovat stejně
Mě dr. dělal IUI v den svých narozenin, to by bylo hezké, kdyby měl „úspěšnou ruku“
![]()
Ahoj holky,
takže hlásím neúspěch
.Testování jsem se ani nedočkala,MRCHA je tady
.Ráno mi bylo hrozně,ale teď už se to lepší.Já měla 5foliků,velkých a dr. mi to nestopnul,tak asi jak kde …a já v to tak věřila ![]()
Další IUI mi vychází v tom týdnu jak je velikonoční pondělí.Středa,pátek.Bohužel,manža je na služebce,tudíž budu ráda,když to vyjde aspoň v ten pátek.Pokud se stihne vrátit.Jinak to budeme muset o měsíc odložit.Vikky,to mi někoho připomíná ![]()
Ach jo,když se daří,tak se daří.
Ostatním držím palečky při dalším testování
.
Ahoj holky zítra jdu na měření a v pondělí a úterý snad 3. IUI ale stejně už nevěřím že to vyjde a připojím se k čekatelkámna IVF ![]()
Luculko, to mě moc mrzí
a já si fakt myslela, že ty tvoje bolesti jsou zahnízďování. Asi to je velké zklamání, taky z toho mám strach. Ale určitě bude líp - druhé a třetí IUI má větší pravděpodobnost úspěchu!
![]()
Renčo, já ms čekám v neděli. Pokud nedorazí, tak testnu v pondělí ráno. Tak uvidíme… ![]()
Marti, nebuď pesimista. Je jaro - příroda s troškou pomoci může dělat divy… ![]()
@luculkak píše:
Ahoj holky,
takže hlásím neúspěch.Testování jsem se ani nedočkala,MRCHA je tady
.Ráno mi bylo hrozně,ale teď už se to lepší.Já měla 5foliků,velkých a dr. mi to nestopnul,tak asi jak kde …a já v to tak věřila
Další IUI mi vychází v tom týdnu jak je velikonoční pondělí.Středa,pátek.Bohužel,manža je na služebce,tudíž budu ráda,když to vyjde aspoň v ten pátek.Pokud se stihne vrátit.Jinak to budeme muset o měsíc odložit.Vikky,to mi někoho připomíná![]()
Ach jo,když se daří,tak se daří.
Ostatním držím palečky při dalším testování.
Tak to mě mrzí
Taky už tak nějak počítám s neúspěchem i s 5 folíky a koukám, že tys měla taky 5
Sakra, proč se to nedaří? ![]()
@kaczule1 píše:
@Rhapsody JP
Tak to budem testovat stejněMě dr. dělal IUI v den svých narozenin, to by bylo hezké, kdyby měl „úspěšnou ruku“
![]()
no tak to držím pěsti, třeba ten den narozenin važně přinese štěstí.
moc bych ti to přála, nejen tobě ale i všem čekatelkám. ![]()