Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, a mně se do IVF taky nechce, ale chci miminko a když to jinak nejde, tak se nedá nic dělat. Kéž by alespoň IVF vyšlo.
@lilia81 píše:
vikky - to je mi líto!tak vám sem alespoň hodím vtip, který mě právě rozesmál, snad vás taky pobaví:
Zamilovaná dívka posílá sms-ku svému milému:
A obratem odpověď : „Seru. Chceš to poslat ?“
„Jestli spíš, pošli mi svůj sen.
Jestli se směješ, pošli mi svůj smích.
Jestli pláčeš, pošli mi tvé slzy.“
Lili, to je dobrýýý ![]()
Já vím, že když to jinak nepůjde, tak do IVF půjdeme, protože touha po mimi je opravdu veliká. Ale asi mám obavy z té hyperstimulace vaječníků, jak psala Lili. ![]()
Luculko, když máš ms příznaky a zatím nedorazila, tak myslím, že to vypadá nadějně…
Budu držet pěstičky! ![]()
vikky, to je mi líto ![]()
Já jsem dneska měla sraz s holkama z CARu v cukrárně, tak bylo moc fajn ![]()
Holky,jste zlaté, děkuju moc
Já mám dnes takovou naprd náladu, tak si říkám, jestli se nám to mimi ještě někdy podaří, taková doba a pořád nic, ale po zkušenostech vím, že to zítra bude lepší ![]()
Luculko, na další iui až v květnu, protože manžel bude příští měsíc na služební cestě a aspoň si tělo trošku odpočine od hormonů
Moc ti držím pěstičky, ať zase někdo začne novou vlnu // ![]()
Lili, já se bojím narkózy a i hyperstimulace. Teď při Clostíku jsem měla dva folíky a břicho mě bolelo, že jsem sotva chodila, tak z toho mám strach. Určitě ještě aspoň 2× zkusím iui a budu věřit, že se zadaří ![]()
Klari,ms má dorazit až v neděli.Takže moje příznaky stále můžou ohlašovat její příchod.Už mi z toho začíná hrabat,pořád se chodím na wc kontrolovat.Magor.
Kaczul,o vašem srazíku vím.Taky chodím na tu diskuzi z CARu.Jen jsem tam už dlouho nenapsala,jelikož není co…ale musím tam už nakouknout,co tam je nové.Takže jsi poznala další holky?
Vikky,manža taky jezdí pracovně pryč.Každý týden pondělí,úterý je fuč.Pokud by mi iui vyšlo na tyto dny máme smůlu… ![]()
luculko, příště se k nám musíš přidat. Bylo opravdu moc fajn ![]()
Vikky, moc mě to mrzí, doufám, že už je Ti líp. Asi všechny tady známe ten naprostý pocit beznaděje, když to nevyjde, ale útěchou je, že se to den ode dne lepší a pak se zase vrátí ta chuť bojovat. Držím palce na květen.
Holky, a to se nedá při IUI sperma předem zmrazit, když se ví, že manžel bude pryč? Vím, že u IVF to jde.
Luculko, ale ty tvoje příznaky můžou klidně být i zahnizďování. To je přece podobné a může to probíhat už od 7. dne po ovulaci.
Posílám ti trošku optimismu.
Renčo, a co ty? Kdy budeš testovat? ![]()
Klári, nejdříve příští týden ve středu, dokonce uvažuju, že až po Velikonocích, abych si nezkazila prodloužený víkend, ale to asi nedám. A Ty, kdy se chystáš?
Taky se chystám testovat ve středu. V úterý totiž doberu utroš a pokud ve středu nebudou // tak ho vysazuju a čekám na ms ![]()
kaci tak hodne stesti,ale myslim si ze to musi vyjit s 5 folikulu se jeden urcite uchyti.drzim ti palecky.
Renčo, děkuju, dnes už je to lepší a budu věřit, že v květnu to konečně vyjde. Květen je pěkný měsíc ![]()
Jinak vám všem holky držím pěstičky při testování ![]()