IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
693
26.3.12 20:40

Holky,děkuji za podporu.
Osičko,z IUI dvojčátka?To je bomba.Moc gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
26.3.12 20:51

Ano holky, zatím to vypadá na dvojčátka, ale víc se uvidí až za ty 2 týdny podle srdíček :) Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
26.3.12 20:51

Holky, taky děkuji za povzbuzení.
Osičko, to je super zpráva, dva mimísci z iui, veliká gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
26.3.12 20:52

Luculko, třeba nám to nakonec vyjde. A kdyby ne, tak příští měsíc určitě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
26.3.12 20:53

Osičko, tak to je super zprávička :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
26.3.12 20:54

Vikky,treba jo.Holky,nám daly zase trochu naděje. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
26.3.12 21:33

@Osička

kolikátý den jsi po IUI že ti ještě nebyla vidět srdíčka ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.3.12 09:07

ahoj holky tak vcera jsem byla byla v caru a budou dalsi dve iui takze hura zacne se zase neco dit.mam stoho velkou radost.dneska jsem 7dc v patek ultrazvuk,ale tento cyklus jseem nebrala zadny clostik nic takovyho takze dovi jestli folikul nejaky bude,protoze u mne byva spatna reakce kdyz nic neberu.jinak si mam rozmyslet zda dalsi cyklus clostik a nebo injekce,sama zatim nevim ale zhledem k tomu ze clostik jsem brala uz 6 krat tak asi ty injekce co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
27.3.12 10:09

hanka - tak to jsme na tom stejně :) já jdu na UTZ až v pondělí, tkay clostík neberu a bude to asi bez IUI, teda podle folíků, tak uvidíme!!!! držím palečky, a|´t něco vyrostě, já v to taky doufám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.3.12 10:20

lilia taky doufam ze tam neco vyroste ale mam strach a celkem velkej ze tam nic nebude,protoze do caru chodim od prosinca 2011 a kdyz mne delala prvni mesic ultrazvuk bez leku tak tam nebylo nic,ale uvidime nechci predbihat. ale bylo by hezke mit iui skoro ve stejny termin..i tobe drzim palecky at tam neco mas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
27.3.12 10:22

hanka - ale te´d jsi měla clostil a ten funguje i po, já taky neměla bez léků nic a jsem si jistá, že vliv clostíku ty moje vaječníky pěkně nakopnul a jedne či dva tam budou a běda jak ne ;) pozitivní přístup! abych pravdu řekla, mě ani nenapadlo, že by nebyly, jen spíš si říkám, že asi porostpu pomaleji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
27.3.12 10:26

Šári, byla jsem 29 dní po IUI, takže jsem včera měla být 6+1tt. No a srdíčko bývá většinou vidět až tak v 7tt, ale někomu i dřív.. Jasno budeme mít až za těch 14 dní, kdy jdu na další kontrolu. Věřím, že bude vše tak jak má a budeme se moct s manželem těšit na mimísky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.3.12 10:36

lili s clostikem jsem mela vzdycky jeden folikul a jinak zbytek bylo asi dva maly uvidime.ty jsi kolikatej den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
27.3.12 10:45

hanka - 8 DC ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
27.3.12 10:53

Osičko, tak to je bomba, moc gratuluju (já chci taky dvojčátka).

Vikky, Luculko, posílám další dávky naděje, proč by to nemělo vyjít? Prostě chci tady ve středu číst o //, jasný :)

Hani, já jsem taky četla, že clostík účinkuje ještě minimálně jeden měsíc po dobrání, takže šance na folíky určitě jsou. Hodně štěstí, i Tobě lilio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí