Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky,děkuji za podporu.
Osičko,z IUI dvojčátka?To je bomba.Moc gratuluji ![]()
Ano holky, zatím to vypadá na dvojčátka, ale víc se uvidí až za ty 2 týdny podle srdíček
Díky ![]()
Holky, taky děkuji za povzbuzení.
Osičko, to je super zpráva, dva mimísci z iui, veliká gratulace ![]()
Luculko, třeba nám to nakonec vyjde. A kdyby ne, tak příští měsíc určitě ![]()
kolikátý den jsi po IUI že ti ještě nebyla vidět srdíčka ???
ahoj holky tak vcera jsem byla byla v caru a budou dalsi dve iui takze hura zacne se zase neco dit.mam stoho velkou radost.dneska jsem 7dc v patek ultrazvuk,ale tento cyklus jseem nebrala zadny clostik nic takovyho takze dovi jestli folikul nejaky bude,protoze u mne byva spatna reakce kdyz nic neberu.jinak si mam rozmyslet zda dalsi cyklus clostik a nebo injekce,sama zatim nevim ale zhledem k tomu ze clostik jsem brala uz 6 krat tak asi ty injekce co myslite?
hanka - tak to jsme na tom stejně
já jdu na UTZ až v pondělí, tkay clostík neberu a bude to asi bez IUI, teda podle folíků, tak uvidíme!!!! držím palečky, a|´t něco vyrostě, já v to taky doufám ![]()
lilia taky doufam ze tam neco vyroste ale mam strach a celkem velkej ze tam nic nebude,protoze do caru chodim od prosinca 2011 a kdyz mne delala prvni mesic ultrazvuk bez leku tak tam nebylo nic,ale uvidime nechci predbihat. ale bylo by hezke mit iui skoro ve stejny termin..i tobe drzim palecky at tam neco mas.
hanka - ale te´d jsi měla clostil a ten funguje i po, já taky neměla bez léků nic a jsem si jistá, že vliv clostíku ty moje vaječníky pěkně nakopnul a jedne či dva tam budou a běda jak ne
pozitivní přístup! abych pravdu řekla, mě ani nenapadlo, že by nebyly, jen spíš si říkám, že asi porostpu pomaleji ![]()
Šári, byla jsem 29 dní po IUI, takže jsem včera měla být 6+1tt. No a srdíčko bývá většinou vidět až tak v 7tt, ale někomu i dřív.. Jasno budeme mít až za těch 14 dní, kdy jdu na další kontrolu. Věřím, že bude vše tak jak má a budeme se moct s manželem těšit na mimísky ![]()
lili s clostikem jsem mela vzdycky jeden folikul a jinak zbytek bylo asi dva maly uvidime.ty jsi kolikatej den?
Osičko, tak to je bomba, moc gratuluju (já chci taky dvojčátka).
Vikky, Luculko, posílám další dávky naděje, proč by to nemělo vyjít? Prostě chci tady ve středu číst o //, jasný ![]()
Hani, já jsem taky četla, že clostík účinkuje ještě minimálně jeden měsíc po dobrání, takže šance na folíky určitě jsou. Hodně štěstí, i Tobě lilio.