IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
445
22.3.12 19:58

Holky, já teda vaječníky kolem ovulace vůbec necítím. Teď po tom Pregnylu jsem ten levý vaječník s folikulem zlehka cítila ale fakt jenom malinko. :)

Rhapsy s těmi tvarůžky je to teda dobrý - jak jste prosím tě přišli na takové téma? :mrgreen: Já už jsem si na tu sestřičku v recepci zvykla a musím říct, že se na ni vždycky i těším - vždycky zahlásí něco vtipného. Naposledy jsem se zasmála, když mi při objednání termínu na IUI řekla: „můžete dělat vše bez omezení, jen hlavně abyste nepřijela na koni!“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
22.3.12 20:00

jo jo :mrgreen:
oni to mají asi každý dr.jinak…halvně aby ta cista odešla a bylo to ok. :hug:
a kolik jsi měla folíky při tom prvním iui?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
22.3.12 20:02

Kláriku a brala jsi Clostík nebo jsi stimulovala něčím jiným, že necítíš ovulku?

Rhapsody, při prvním IUI jsem měla folikuly 15, 17 a 20 mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
22.3.12 20:04

Klárko - na téma jsme došli právě od jedné paní co tam docházela a ptala se mě jaká je paní na recepci a už to jelo… jak říkáš je třeba si na ni zvyknout… :lol:
a ještě se zeptám měla jsi clostik nebo injekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
22.3.12 20:06

je mame s ivi stejnou otázku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
22.3.12 20:09

Taky jsem si všimla :-). Mě to právě hned napadlo, jeslti neměla injekce, protože po Clostíku jsem ovulku cítila vždycky docela dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
22.3.12 20:56

Já jsem v tomhle cyklu nestimulovala vůbec - mám to celé přirozeně bez Clostíku i bez Utroše. Jen ten Pregnyl na vyvolání ovu jsem dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
23.3.12 07:11

Kláriku aha a folikuly normálně byly i bez stimulky? Tak to máš krásné, to se určitě zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
23.3.12 07:34

Byl tam jeden folikul vlevo, velikost nevím - ale doktor říkal, že je pěkný. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
23.3.12 10:53

jo to mi taky dělali poprvé bez ničeho-a pak utroš a nic- mám vše na 1 i bez různých preparátů.-folík jsem měla 23. a i tak nic -pak stimulace menopurem na 1 IUI-(reakce malá) a ted clostik a 2 IuI. oni asi zkouší jak se povede při jejich kontrole a načasování s pregnylem přirozený mc…
no a nám to pak zacli i tak dopovat hormonama - dlouhá doba nezdaru …
Tak uvidíš jak dopadneš a jak budou pokračovat…každopádně držím všechny palce aby byli //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
23.3.12 10:56

joa teď mi dr. řikal, že mám utroš polykat tak nevím když jsem minule zaváděla…jsem z toho jeden velkej jelen… nesnižuje se třeba učinost, když se polyká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
23.3.12 11:10

Hm polykání je horší na žaludek…, ale že by účinnost byla horší to se mi nezdá. Já dnes druhý den clostík a příští pátek na kontrolu..holky to se tak vleče!!! Aspoň že je víkend, ten mi vždycky uteče :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
23.3.12 12:02

Marti,ani nemluv.Šíleně se to táhne :? .A to mám testit až příští neděli.Teda 14dní od 1.IUI bude ve středu,ale já to chci pojistit,proto až v neděli.To je den očekávané ms.Ale nic na sobě nepozoruji,žádné příznaky těhu :think:
Holky,vy které jste měli to štěstí a povedlo se otěhotnět při IUI-měli jste nějaké těhu příznaky v těch prvních dnech než jste testili?Cítili jste se jinak?Nebo objevení // bylo velké překvapení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
23.3.12 12:11

Luci - uvidíš i tak to může dopadnout. no jsem zvědavá jestli vydržíš do neděle…já minule nevydržela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
23.3.12 16:23

Luculko, já mám den očekávané ms taky příští neděli, i když budu teprve 13. den po IUI. Sama nevím, kdy budu testit. Ale dřív určitě ne - nechci žádné duchy a potom zklamání.

A že to neutíká, to máte holky pravdu - přímo se ten čas vleče! :|

Rhapsy, já když jsem asi před rokem brala Utroš, tak jsem ho taky polykala. Myslím, že v tom asi nebude nějaký větší rozdíl, jestli zavádíš nebo polykáš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí