Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ivi, já myslím, že ty bolesti jsou ok jak to asi roste(folíky)…nejh.je když si chci s prominutím (pustit dušíka) to je teda něco-taková tupá bolest.. já nemám ještě plodný výtok, a i hrdlo ještě není na omak na ovulku..tak jsem v klidu - snad. čajik budu pít asi jen do pregnylu, projistotu se zeptám dr. jestli si vzpomenu…
Luculka- pijeme kontryhelový čajik…2krát za den od 1DC do ovulace.proto aby hazky narostla sliznice..
Rhapsy, to se asi ani neptej, oni doktoři na tuhle přírodní medicínu moc nejsou…
Já vždycky čumím, jak si holky umíte takhle vypozorovat ovulku, mě prostě ovulka bolela podobně jako MS, tak jsem zkusila počůrat proužek a bylo.
Jo a ještě jedna perlička pro zasmání, když jsme u toho pozorování ovulace (i když ono to spíš vypovídá o neschopnosti některých dr.), není to zase tolik let nazpátek, kdy jsem měla věčně pocit že mám výtok a lítala s tím ke gynekologovi, a pan doktor mě potěšil zprávou, jooo kdyby mi sem chodila všechna děvčata s takovým výtokem jako máte vy, to by se mi krásně ordinovalo, něco v tom stylu jako, „no vy tam máte prd“, ale i přes to mi napsal léky… a já až věkem, zkušenostmi a čtením na netu zjistila co to ten pravidelný výtok byl… Bych ho fakt kopla! No nas**l mě ještě několikrát, proto už jsem teď objednaná k nové DR.
If -
tak to je teda gol.
jinak já mám svého dr. suprového - dal mi ještě kontakt na svoji tchýni(dr.) která se zabývá přírodní medicínou .tak se nebojím zeptat… a i tak se tam plánuji za ní mrknout co mi hezkého poví…
Aha, no tak v tom případě, to máš bezva, tak to by ti mohla dát ještě nějakou další radu kromě čajíčků a bodlo by to nejen tobě, ale i ostatním holkám tady. Na netu vyčteš spoustu rad, ale jen málo co máš potvrzené od odborníků. ![]()
Dobré ránko holky. Ivko písni jak dopadlo měření. Já dnes testla i přes mrchu, která opravdu přišla a čárka jenom /. Takže nic
. Takže od pátku clostík a hurá do posledního IUI. Ale jsem skeptická ![]()
Marti, to mě moc mrzí, jsem na tom bohužel ještě hůř. Byla jsem na folikulometrii, na jedné straně folík 15 mm a na druhé 30 mm cysta, sliznice jen 6 mm, takže ani kontryhelový čaj nezabral. Takže tento měsíc se nic nekoná a kdoví jestli příští, nejdříve musí ta cysta zmizet. Až dostanu menses, tak půjdu na kontrolu a dál se uvidí. No, s tím jsem teda nepočítala, rozbulela jsem se u doktorky, ale už je mi líp, co nadělám.
Ivko, to mě moc mrzí..
Držím pěsti, ať se Ti ta cysta do dalšího cyklu srovná a můžeš pokračovat dál
A díky za radu ohledně Utroše. Zkusím si ho kdyžtak vyprosit, kdyby mi ho nechtěla napsat sama od sebe ![]()
Ivčo myslím na tebe hlavu vzhůru
cysta potvora určitě zmizí!!!
Já už jsem taky nabrala sílu a jdeme dál. Kdybych byla mladší, tak se na to snažení už vyprdnu, ale nemůžu
bude mi letos 38 a to už není na co čekat ![]()
Holčiny, díky moc, nedá se nic dělat, počkám na mrchu a uvidíme, jestli ta proklatá cysta zmizí. Prý se to po Clostíku stává. Škoda, že se udělala, asi by to byl velký folikul. No ale stejně jsem měla nízkou sliznici, tak by se to asi stejně nezdařilo. Hlavně, aby ta cysta praskla a zmizela.
Osičko, já myslím, že ti ho dají, mě automaticky napsali hned další, že se bere do 12tého týdne.
Ivčo, to mě mrzí, že to takhle dopadlo. Cysta určitě zmizí po MS, takže další cyklus máš v kapse. Asi se zeptám hloupě, ale kdybys neměla cystu, tak by Ti IUI udělali i s nízkou sliznicí?
Marti, to znám. 37 na krku, tak mám pocit, že mi času moc nezbývá, a protrpím každý neúspěšný měsíc. Jestli mi nevyjde tahle IUI, tak už jdu další měsíc do IVF, nějak se mi už nechce čekat.
Klári, tak co, spolutrpitelko, jak je?
Ahoj holky ![]()
If-ko, to sis teda užila s virózou, já to měla asi před třema týdnama, no děs! Člověk je potom slabý jako moucha. Hlavně že už je všchno v pořádku ![]()
Marti, to mě mrzí, že byl test negativní. Tak aspoň přeju hodně štěstíčka do další iui, ať to tentokrát už vyjde! ![]()
Ivčo, jejda, to by mě vůbec nenapadlo, že to takhle dopadne
Tak hlavně aby teď ta potvora cysta odešla s ms a potom hurá na další iui, držím pěstičky ![]()
Osičko, děkuju, já už bych testovala, ale strááášně se to vleče. Dnes jsem 6. den po iui, tak ještě 7 - 8 dní vydržet
Luculko a co ty, jak se cítíš? Mě po této iui pobolívá podbřišek vlevo, tak nevím, třeba se tam něco děje
Klári, já jsem po iui taky špinila, asi 2 dny a pobolívalo mě břicho. Prý to tak bývá, tak se neboj. Hodně štěstí
Rhypsy a jak si dopadla ty, doufám, že byly krásné folíky
Jinak mě před ultrazvukem bolely vaječníky hodně, cítila jsem to při každém pohybu a to jsem měla folíky jenom dva.. Renčo, držím pěstičky, ať to vyjde a jsou // ![]()
Renčo, jo, já myslím, že by mi IUI jinak dělali, sliznici jsem měla nízkou i minule, prý to způsobuje Clostík.
Holky když mi nevyjde další IUI tak můžu jít hned v dalším cyklu na stimulaci a odběr vajíček?? Nebo budu mít nějakou pauzu??Díky za radu..