IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
333
23.3.12 16:44

uvidím jak ho budu snášet, když ho budu polykat a jestli mi bude špatně tak ho jako doposud budu zavádět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
23.3.12 17:01

Holky, mně to taky vůbec neutíká. Doktor říkal, že se mám testovat tak 15. nebo 16. den po IUI, takže 4. nebo 5. dubna. A podle dne očekávané MS už nemůžu vůbec soudit, normálně mám 24denní cykly, a minule při první IUI to bylo třicet dní. Krásný víkend všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
23.3.12 18:01

Renčo, mně řekli v CARu, že mám testovat až za týden po vynechání ms. Ale pokud ms nedorazí jako obvykle, tak testnu den potom. Tak dlouho bych to taky nevydržela. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
23.3.12 19:12

Holčiny, vám se to táhne, ale alespoň se u vás něco děje. Mě nezbývá než čekat na menses a doufat, že se cysta vstřebá :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
23.3.12 19:49

Díky holky, taky doufám, že HCG dál pěkně poroste a že bude mimi v pořádku :)

Luci, já necítila vůbec nic, jen příznaky jako před MS.. Hodně štěstí přeju, ať máš // ;)

Rhapsy, myslím, že polykání utroše účinnost nesnižuje. Taky ho polykám.

Holky, dost z vás tady už jedno dítě má, tak bych se chtěla zeptat, jestli vás některou v těhu netrápila bolest hlavy? A jak jste to řešily, když se nesmí brát prášky? Už od rána mě třeští hlava a začínám z toho být napůl šílená.. :( Díky.

Hezký víkend přeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
23.3.12 20:10

Osičko, já na to netrpím, ale piješ dost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
23.3.12 21:19

Osičko, v těhotenství mě hlava netrápila. Ale pamatuju si, že jsem hned v prvním trimestru prodělala virozu a gynekoložka mi řekla, že paralen brát můžu. Ale nezkoumej moc příbalový leták, protože si myslím, že na všech lécích je napsáno, že je užívání v těhotenství nevhodné - výrobci musí být nějak krytí. A zrovna minulý týden jedna moje těhu kamarádka ve 3. měsíci měla nějakou chřipku a taky paralen brala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
24.3.12 07:53

Dobré ráno,holky :mavam:
Dneska bude zase nádherně.
Osičko,to jsi mě celkem uklidnila,že jsi taky na sobě nic nepozorovala.Nechám se překvapit.My máme v práci těhulku a celkem často jí bolí hlava.Má problém s tlakem.Její dr. ji řekla,ať hodně pije a že v akut.případě si může dát paralen.Takže na tom paralenu něco bude.Měří ti tlak?Jestli tu bolest nemáš taky z něho…

Holky,já nemám doma ani těh.test.Raději.Abych nemohla testit dříve.Půjdu pro něho až v pátek po práci a do neděle ho ještě někde schovám :D .Doufám,že do té doby nedorazí ms :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
24.3.12 12:22

Ahojky holky :mavam:
Moc vám všem děkuji za rady :hug:
Ivi, normálně piju dost, ale zrovna ve čtvrtek jsem to jaksi neuhlídala a hned to dopadlo takhle :? Takže u sebe radši budu pořád nosit pití, ať se to už neopakuje.
Luci, tlak jsem mívala vždy v pořádku, ale v těhu mi ho ještě neměřili, tak nevím :nevim: V pondělí ale jdu k dr., tak se uvidí, jak na tom jsem. Držím pěsti na příští neděli ;)

Přeji všem krásný víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.3.12 13:53

ivco jsme na tom tedka stejne ,taky jen cekam a cekam a ta mrcha vzdycky dojde.neboj do menstruace to ti utece.ja uz mam po menstruaci mela jsem si slabou a jen 3dny. v podndelijdu do caru,a naplanujeme s doktorkou dalsi iui jenze stve mne ze to tak blbe vyslo v pondeli budu 6 dc takze na clostik je pozde,jedine ze by byli foliky sami od sebe ale tomu moc neverim,ale chci jit na ultrazvuk 12dc tak uvidime.ale pokud by to to nevyslo tak bych to chtela zkusit s tema hormonalnima injekcama dalsi cyklus.a jeste kevsemu jsem zase nejaka nachlazena jsem silene zahlenena nic vic beru acc a nejak to nezabira tak premyslim co si mam koupit. achjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.3.12 14:16

Ahoj holky, hezký den všem :mavam:
Osičko, mě při prvním těhu bolívala hlava děsně, bylo to na úplném začátku těhotenství a trvalo to asi 2-3 týdny. A to piju fakt hodně a tlak mám ok ;) Jednou jsem to už nevydržela a vzala jsem si půlku Brufenu. No a pak to ze dne na den přešlo. Asi to bylo hormonama nebo co. Tak ať to co nejdřív přejde a užívej si těhu :D
Luculko, já asi budu testovat ve středu, to bude 14. den po iui. A nebo možná i později, ať je to jistější. Hodně šteštíčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
24.3.12 20:08

Hani a jakto vlastně, že jsi teď nebrala Clostík, to kvůli té cystě? No, to je blbý, že to teda vyšlo takhle na ten víkend a nebrala jsi ho, doufám, že mě to vyjde nějak rozumně. Ale taky nevím, jak to udělat, protože mi doktorka do zprávy napsala, že mám přijít 3. DC na ultrazvuk, kde mi zkouknou tu cystu, ale já bych už ten 3. DC měla začít brát ten Clostík, tak snad mě vezme hned ráno. Zbytečně ho teda brát nechci. Hančo, tak na tebe budu myslet, ať ti to v pondělí dobře dopadne!

Vikky, držím moc pěsti při testování!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.3.12 21:12

ivco cystu jsem mela kdysi to uz je davnou.tedka jsme meli pauzi z duvodu ze jsem brala hormony dlouho celych 6 mesicu.mam tam byt v pondeli v 16hod tak pak napisi.dneska jsem se nudila tak jsem projizdela diskuze a narazila jsem tam na to ze mas taky astma a alergii jako ja je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
24.3.12 22:04

Ty jo, Vikky, tak Ty budeš asi první testující v další řadě. Doufám, že zahájíš // vlnu.

Ivčo, to by asi neměl být problém, začít brát clostík až večer 3 DC. Moje kamarádka ho dokonce brala 5. až 9. DC a druhý měsíc braní otěhotněla.

Osičko, s bolením hlavy v těhotenství zkušenosti nemám, já jsem jenom omdlívala z nízkého tlaku a na to nic nebylo. Ale kdyby Tě to mělo dál trápit, tak Ti doktorka na gyndě určitě něco neškodného poradí.

Hani, a když jsi brala hormony šest měsíců, tak jak Tě teď budou stimulovat na IUI - injekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
24.3.12 22:16

Ivčo, chápu jak Ti je ..taky tento měsíc mám mezeru mezi iui a už se nemůžu dočkat menzes:-) a pokračování.
Ohledně bolesti hlavy jsem se iformovala, protože trpím migrénami…paralen je ok v těhu a ibubrufen pokud to jinak nejde tak taky, ale jen na do cca 6 měsíce pak už se nesmí brát, protože nějakfatálně působí na tepny v srdci miminka.
Tak si jsem si říkla, že když by bylo fakt blbě tak na začátku brát jen 200 ibáč a ke konci těhu radši nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí