IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
265
21.3.12 12:50

Ahoj holky je to tady nějaké negativní, tak trochu energie!! :mavam: Já ji sice moc nemám, mrchu mám teda pořádnou, hrozně silnou už druhý den, ale asi hodinu už je mi líp. Taky mě hrozně bolí hlava a jsem nějaká spuchlá :? No nic zítzra bude líp, to nasazuju clostík a ten mi vždy dodá energii :dance: Mužíček mi tento cyklus naordinoval klid, žádný alkohol, žádný sex, žádné těžké nákupy a práce. no nevím, nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
21.3.12 13:14

ja moc energie teda nemam od nedele spinim,a dneska se mi rozjela mms rano jsem myslela ze umru bolesti a sliznice jak zemne lita no sila,ale uz mi je lip,jen vajecniky citim hodne.ale slunicko pekne sviti tak je vse veselejsi.a jeste kevsemu jsem nejaka nachlazena boli mne v krku a mam rymu jak hrom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
21.3.12 13:18

Ahoj holky!!!

marta - nezoufej! já jsem taky 2 DC a cítím se jak baloooon …

hani - to je mi líto, tak ať je ti líp

holky - s úsměvem, jdem do toho naplno, a´t máme dáreček pod stromečkem !!!!

já jsem dneska byla na kontrolním HP a v pátek konrola v Iscare a uvidíme, zda pauza nebo další clostil … nechám to na nich!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
21.3.12 18:32

ahoj holčeny :lol:
tak včera jsem jela na tu pohotovost a oni tam byli jen do 9.h tak jsme museli jet do nemocnice tak celkem 30 tam a 30 zpět..ale píchnuto-jen to bylo moc tlustou jehlou a dnes mě bolí prcka, že sotva lezu do schodů…a ty 2dávky pregnylu taky dělají své…bolest celkem slušná - hold jich tam je víc než minule jak do počtu tak rozměru…

taky jsem myslela, že budeme 2 s ivkou - vycházelo nám to i na dny…ale držím Ti Iviku pěsti aby vše dopadlo a mohli jste pokračovat :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
21.3.12 18:38

If-ko, zeptám se jaké jsi měla folíky, když se zadařilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
21.3.12 19:29

Rhapsody, no taky jsem měla radost, že nám to vychází tak na stejno a zatím jsem takhle odpadla. Já dneska cítím lehce levý vaječník, jak tam mám ten prťavý folík, ale s minulou ovulkou se to nedá srovnávat, to mě to bolelo fakt fest. Tak snad ta cysta s menses odejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
21.3.12 20:14

Rhapsy,tak si se pěkně projela.Ale hlavně,že to svůj účel splnilo.Zítra držím pěsti :hug:

Dneska jsem byla u své obvodní dr. na kontrolu s tlakem.Léčím se na vysoký KT.Došly mi léky,tak jsem si šla pro recept na další. Bez léků jsem mívala i 160/110.No tak mi sestra změřila tlak on byl 100/70 8o .Vůbec to nechápu.Měřily mi ho 3×.Nevím,co se stalo,posílá mě zase po různých dr. na vyšetření.Ty léky to prý určo neudělaly.Ach jo,další problémy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
21.3.12 20:33

Rhapsy, myslím, že folíky máš krásné :palec: Já měla 22mm na jedné straně a 23mm na druhé a sliznici 10mm a vyšlo to :) V pondělí jsem byla na krvi a měla jsem 4596 jednotek HCG. Držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
21.3.12 20:34

Holky, přeji vám všem moc štěstíčka, ať se brzy dočkáte mimíska :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
21.3.12 20:35

Luculko, oni si tě doktoři pohlídají, vyšetří co bude potřeba a zase ti ten tlak srovnají. Neboj, to bude v pořádku. :D A jak ti utíká to čekání? Vůbec jsem nevěřila, že těch 14 dní bude tak nekonečně dlouhých…! :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
21.3.12 20:37

Osičko, ty se máš! Závidím, ale moc ti to přeju. :kytka: A jak ti je, cítíš na sobě něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
21.3.12 21:15

Díky Klári :hug: Kromě toho, že mě pobolívají prsa a podbřišek jako před MS, necítím vůbec nic.. Vlastně jedna změna by tu byla, a to že neustále musím něco jíst :mrgreen: Přeji Ti, ať Ti čekání rychle utíká a brzo se přidáš k těhulkám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
21.3.12 21:15

Osičko, tos měla krásné. Já vám nevím, holčiny, jestli nemám jít rovnou do umělého oplodnění, když tady čtu, jak krásné folíky a sliznici jste měli. Co já tady s těmi mými 6 mm sliznice dělám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
21.3.12 21:58

iv- já bych to nechala ještě u iui spon dát šanci te drhé iui které už máte jednoho drobečka…a pak bych přemýšlela…

Jinak zítřejšímu kouzlení ZDAR…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
22.3.12 01:05

Ivi já bych taky zkusila ještě IUI, dej tomu šanci, a vždyť už víš od DR. že nízká sliznice a clostík je normoška.

Rhapsy den před IUI 2cm (nevím jestli to nebylo 2,2 ale to bych kecala, už fakt nevím, pořád říkám radši 2cm) a sliznici netuším čeče, na tu jsem se nikdy neptala, mě zajímali jen folíky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí