Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky je to tady nějaké negativní, tak trochu energie!!
Já ji sice moc nemám, mrchu mám teda pořádnou, hrozně silnou už druhý den, ale asi hodinu už je mi líp. Taky mě hrozně bolí hlava a jsem nějaká spuchlá
No nic zítzra bude líp, to nasazuju clostík a ten mi vždy dodá energii
Mužíček mi tento cyklus naordinoval klid, žádný alkohol, žádný sex, žádné těžké nákupy a práce. no nevím, nevím ![]()
ja moc energie teda nemam od nedele spinim,a dneska se mi rozjela mms rano jsem myslela ze umru bolesti a sliznice jak zemne lita no sila,ale uz mi je lip,jen vajecniky citim hodne.ale slunicko pekne sviti tak je vse veselejsi.a jeste kevsemu jsem nejaka nachlazena boli mne v krku a mam rymu jak hrom.
Ahoj holky!!!
marta - nezoufej! já jsem taky 2 DC a cítím se jak baloooon …
hani - to je mi líto, tak ať je ti líp
holky - s úsměvem, jdem do toho naplno, a´t máme dáreček pod stromečkem !!!!
já jsem dneska byla na kontrolním HP a v pátek konrola v Iscare a uvidíme, zda pauza nebo další clostil … nechám to na nich!
ahoj holčeny ![]()
tak včera jsem jela na tu pohotovost a oni tam byli jen do 9.h tak jsme museli jet do nemocnice tak celkem 30 tam a 30 zpět..ale píchnuto-jen to bylo moc tlustou jehlou a dnes mě bolí prcka, že sotva lezu do schodů…a ty 2dávky pregnylu taky dělají své…bolest celkem slušná - hold jich tam je víc než minule jak do počtu tak rozměru…
taky jsem myslela, že budeme 2 s ivkou - vycházelo nám to i na dny…ale držím Ti Iviku pěsti aby vše dopadlo a mohli jste pokračovat
![]()
Rhapsody, no taky jsem měla radost, že nám to vychází tak na stejno a zatím jsem takhle odpadla. Já dneska cítím lehce levý vaječník, jak tam mám ten prťavý folík, ale s minulou ovulkou se to nedá srovnávat, to mě to bolelo fakt fest. Tak snad ta cysta s menses odejde.
Rhapsy,tak si se pěkně projela.Ale hlavně,že to svůj účel splnilo.Zítra držím pěsti ![]()
Dneska jsem byla u své obvodní dr. na kontrolu s tlakem.Léčím se na vysoký KT.Došly mi léky,tak jsem si šla pro recept na další. Bez léků jsem mívala i 160/110.No tak mi sestra změřila tlak on byl 100/70
.Vůbec to nechápu.Měřily mi ho 3×.Nevím,co se stalo,posílá mě zase po různých dr. na vyšetření.Ty léky to prý určo neudělaly.Ach jo,další problémy ![]()
Rhapsy, myslím, že folíky máš krásné
Já měla 22mm na jedné straně a 23mm na druhé a sliznici 10mm a vyšlo to
V pondělí jsem byla na krvi a měla jsem 4596 jednotek HCG. Držím pěsti ![]()
Holky, přeji vám všem moc štěstíčka, ať se brzy dočkáte mimíska ![]()
Luculko, oni si tě doktoři pohlídají, vyšetří co bude potřeba a zase ti ten tlak srovnají. Neboj, to bude v pořádku.
A jak ti utíká to čekání? Vůbec jsem nevěřila, že těch 14 dní bude tak nekonečně dlouhých…! ![]()
Osičko, ty se máš! Závidím, ale moc ti to přeju.
A jak ti je, cítíš na sobě něco?
Díky Klári
Kromě toho, že mě pobolívají prsa a podbřišek jako před MS, necítím vůbec nic.. Vlastně jedna změna by tu byla, a to že neustále musím něco jíst
Přeji Ti, ať Ti čekání rychle utíká a brzo se přidáš k těhulkám ![]()
Osičko, tos měla krásné. Já vám nevím, holčiny, jestli nemám jít rovnou do umělého oplodnění, když tady čtu, jak krásné folíky a sliznici jste měli. Co já tady s těmi mými 6 mm sliznice dělám?
iv- já bych to nechala ještě u iui spon dát šanci te drhé iui které už máte jednoho drobečka…a pak bych přemýšlela…
Jinak zítřejšímu kouzlení ZDAR…
Ivi já bych taky zkusila ještě IUI, dej tomu šanci, a vždyť už víš od DR. že nízká sliznice a clostík je normoška.
Rhapsy den před IUI 2cm (nevím jestli to nebylo 2,2 ale to bych kecala, už fakt nevím, pořád říkám radši 2cm) a sliznici netuším čeče, na tu jsem se nikdy neptala, mě zajímali jen folíky… ![]()