IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
91
19.3.12 16:52

If-ko ahoj :mavam:
Jak se ti vede? Užíváš si těhulkování, že?!! Snad se k tobě brzy všechny přidáme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
19.3.12 16:56

Vikky, no právě že přes víkend jsem chytla střevní virozu a myslela jsem že umřu nebo potratím, ale vážně, hroznej hnus to byl, ale teď už je zase o dost líp, tak budu užívat a čekat na vás!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
19.3.12 17:03

If-ko to je dobře, že už ti vysadila léky.
Já už začla špinit, takže nic :zed: , ale zítra ráno se radši testnu a dám Vám vědět a jinak hurá do třetího IUI :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
19.3.12 17:05

Martí tak uvidíš ještě, ale v každém případě, statisticky je nejúspěšnější 3. IUI!!!! ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
19.3.12 18:03

Ivčo, Rhapsy, zítra vám přeji hodně štěstíčka při měření folíku.Ať jich je dost ;) Pak dejte vědět,jak jste dopadly.
Marti,nesmutni :hug: .Naděje umírá poslední.zítra se ještě testni.
Klári, já taky nedostala Utrogestan po IUI.Ale předem jsem clostík zobala i pregnyl jsem měla…asi záleží na dr. jestli ho dá nebo nee.Hlavně držím palečky,ať ti to dobře dopadne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
19.3.12 19:12

Rhapsy, Ivko, přeju hodně štěstíčka zítra při měření folíků :kytka:

Klári a Vikky, ať vám to čekání na testování rychle uteče a pak najdete // ;)

Ifko, chci se jen zeptat, jestli Ti dr. vysadila utoš už v 6tt? Předcházelo tomu nějaké vyšetření hladiny hormonů? Mě v pondělí čeká 1. UTZ, to budu 6+1tt a už mi dochází utroš a byla bych ráda, kdyby mi jestě tak na 1 měs. napsala další :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
19.3.12 19:45

Holky, celé odpoledne po IUI jsem dnes špinila a trochu mě pobolívá břicho - ale to je asi normální? :?: Jinak vám moc děkuji za podporu, jste zlatíčka! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
19.3.12 19:50

Holčiny, to jste hodné, že na nás s Rhapsody tak myslíte. Zítra jdu v 7:15, tak až přijedu, tak vám dám vědět, jak jsem dopadla.

Kláriku, to je fajn, že jsi IUI tak hezky zvládla, že to nic není, viď :-)? Z toho Utroše si nic nedělej, vždyť spoustu těhulek nebere nic. Podle mě ho dávají v CARu spíš preventivně a ani to není vždy potřeba. Držím moc pěsti, aby to vyšlo. To špinění se mi nikdy nestalo, ale vím, že to tady některé holčiny mívají, mohli tě při tom zákroku trošku poranit.

Osičko, já jsem v prvním těhu Utrogestan brala do 12tého týdne.

Marti, ach jo, špinění, ale ještě to nemusí nic znamenat, ráno určitě testni. Mě doktor říkal, že mám testovat i v případě menses.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
19.3.12 20:03

Klárijá jsem po 1.IUI taky špinila a břicho mě bolelo taky.Za dva dny jsem měla 2.IUI a to už bylo v poho ohledně špinění-nebylo žádné.Břicho bolelo stejně-nafouklé,křeče..

Ivi,určitě písni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
19.3.12 20:09

Klári, tak super, přežilas to ve zdraví :) A teď už jen čekat… Taky už to mám za sebou a doktor mně říkal, že mám testovat nejdříve 16. den po IUI. A z toho Utrogestanu si nic nedělej, já jsem sice vyfasovala Duphaston, ale prý je to spíš preventivně. Jinak mě při obou IUI upozorňovali na to, že můžu špinit, takže je to normální.

Ivčo, Raphsody, tak zítra hodně štěstí a pořádnou úrodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
19.3.12 20:29

Reni,držím palečky :palec:
Tééda,tady za cca 14dní bude těhulek :dance: musíme si věřit,holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
19.3.12 20:55

Ahoj holky, děkujeme za podporu…zítra se vše ukáže ;)

Ivi já jdu na 13.00, dopo. jdu ještě do práce kolem poledne ještě pracovní schůzka a pak hurá na měření…jinak si myslím, že reaguji asi pěkně na ten clostík- od odpoledne mě už pobolívají vaječníky…to jsem minule ani neměla…jen nafouklé břicho po injekcích…no necháme se překvapit…
Jinak do kdy budeš pít čajík?

Marti - ještě nesmutni…ale to se lehce říká vím. minule jak jsem špinila jsem myslela, že mě trefí-ale co hurá do 2 IUI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
19.3.12 21:07

Rhapsody, víš, že mě to taky už bolí? Ale není to nějak brzo, aby nakonec nebyla ovulka dřív, no snad ne, uvidíme. S tím čajem jsem se tě taky chtěla zeptat. Jestli ho přestat pít po píchnutí Pregnylu, nebo kdy? Má se pít do ovulace, pak už nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
19.3.12 21:11

Holky,co to tady pijete za zázračný čaj?? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
19.3.12 21:29

Holky já už ani nevím, ale myslím, že jsem taky končila ten den co byl pregnyl… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí