IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15415
15.3.12 10:13

Vikky, tak to jsi měla opravdu nádherné, to musí vyjít!!! Moc držím pěstičky.

Lili, to mě moc mrzí, že to nevyšlo :hug:. Tak až si oddychneš, tak se k nám vrať, třeba pauza pomůže a už nebudete CAR ani potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
15.3.12 11:16

Lili, to mě mrzí :oops: Tak alespoň hodně štěstíčka do dalšího snažení :hug:
Ivčo, děkuju, moc bych si přála, aby to teď vyšlo, ale jsem nějaká nachlazená, bolí mě v krku a mám rýmu, tak se bojím. Včera iui a dnes rýma jako hrom :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
15.3.12 11:41

Lili, nevzdávej se! Ať je líp, vím že to zklamání fakt bolí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
15.3.12 11:48

Vikky a Luculko, taky držím moc palce!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
15.3.12 12:58

Vikky, tak se pořádně kurýruj, zkus třeba zázvor, ten nevadí při těhu a dělá zázraky. A hodně pít a zalézt do postýlky :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
15.3.12 15:01

Lili myslím že se za chvíli přidám k tobě do klubu :-((( jsem 9-den po IUI a protože mě dnes začly bolet prsa úplně stejně jako týden před menses, prostě známsvoje tělo :-(( tak jsem si udělala test, ikdyž asi brzo, ale mám taky sněhobílo!!! Takže už tomu nevěřím a příští týden ve čtvrtek čekám menses ach jo :-(( No holky poraďte…ani dušík prostě nic :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
15.3.12 15:41

Marti, já teda nevím, ale myslím si, že 9. den by nic ještě být vidět nemohlo. A prsa tě můžou pobolívat a menses dostat nemusíš, já bych to ještě nevzdávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
15.3.12 15:48

Já taky neee :) 9.den je hrozně brzo, testovala bych až 15.den. Držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
15.3.12 16:48

Hmmm teď jsem se vrátila z ukládání hromady nasekaného dřeva, tak jsem se odreagovala :mavam: a taky Vaše reakce mě trochu povzbudily…tak radši tomu dám ještě naději a pak budu zklamaná jenom jeden den a nééé celý týden, anebo budu překvapená z //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
15.3.12 18:38

Holky,děkuji,uklidnily jste mě s tím špiněním…tak by to mohlo být ok.Mě sestřička ani dr. na to neupozorňovali.
If-ko, jo,mám 2 IUI v jednom cyklu.Takže zítra jdu na to druhé.
Vikky super,budeme čekat spolu :mrgreen: Aspoň nám to uteče rychleji…a pak // :nevim:

Já měla 5foliků-18mm,sliznici nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
15.3.12 19:05

Ahojky holky, já měla sliznici 10mm a 2 folíky (21 a 23mm)a doktor říkal, že je to super :-)
Marti, opravdu je příliš brzo na nějaké závěry.. A to že Tě bolí prsa jako před MS vůbec nic neznamená, protože mě taky bolely (a bolí pořád) a komu mě pobolívá břicho jako před MS a to mám // (od 16.dne po IUI). Takže hlavu vzhůru a hodně štěstí přeju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
15.3.12 19:47

Osičko, tak to jsi měla super tu sliznici i folíky, jsem zvědavá na sebe, jestli zabere kontryhel a sliznice bude trošku lepší.

Marti, moc to s tou prací nepřeháněj a nevzdávej se, tohle ještě opravdu nemusí nic znamenat.

Luculko, takových folíků, to by mohla být i dvojčátka :srdce: :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
15.3.12 19:59

Ahoj holky :mavam:
Marti, já si taky myslím, že 9. den je moc brzy. Já bych testovala až tak 14. - 15. den a budeš mít jistotu. Držím pěstičky.
Handi, děkuju, jsem zvědavá, jestli se tento měsíc konečně dočkám //?! A jak jsi na tom vlastně ty, čeká tě 3.iui, nebo si to pletu? :mrgreen:
Ivčo, zázvorový čajík si vařím, tak snad bacily brzy zaženu :lol:
Luculko, tolik folíků, to je super! Držím pěstičky, ať se zadaří :dance: Luculko, můžu se tě zeptat, jestli si na sobě těch 5 folíků nějak pociťovala? Já měla 2 a podbřišek mě teda bolel fest :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
15.3.12 20:04

Vikky, já měla tři a bolel mě podbrišek fest, ale přisuzuju to spíše Clostíku a tomu, jak se u mě z tvrdého spánku probudily vaječníky :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
15.3.12 20:12

Marti, taky si myslím, že na závěry je moc brzy. Určitě to nevzdávej a drž se! :) :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí