Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Vikky, tak to jsi měla opravdu nádherné, to musí vyjít!!! Moc držím pěstičky.
Lili, to mě moc mrzí, že to nevyšlo
. Tak až si oddychneš, tak se k nám vrať, třeba pauza pomůže a už nebudete CAR ani potřebovat.
Lili, to mě mrzí
Tak alespoň hodně štěstíčka do dalšího snažení ![]()
Ivčo, děkuju, moc bych si přála, aby to teď vyšlo, ale jsem nějaká nachlazená, bolí mě v krku a mám rýmu, tak se bojím. Včera iui a dnes rýma jako hrom ![]()
Vikky, tak se pořádně kurýruj, zkus třeba zázvor, ten nevadí při těhu a dělá zázraky. A hodně pít a zalézt do postýlky
.
Lili myslím že se za chvíli přidám k tobě do klubu
jsem 9-den po IUI a protože mě dnes začly bolet prsa úplně stejně jako týden před menses, prostě známsvoje tělo
tak jsem si udělala test, ikdyž asi brzo, ale mám taky sněhobílo!!! Takže už tomu nevěřím a příští týden ve čtvrtek čekám menses ach jo
No holky poraďte…ani dušík prostě nic ![]()
Marti, já teda nevím, ale myslím si, že 9. den by nic ještě být vidět nemohlo. A prsa tě můžou pobolívat a menses dostat nemusíš, já bych to ještě nevzdávala.
Já taky neee
9.den je hrozně brzo, testovala bych až 15.den. Držím palce ![]()
Hmmm teď jsem se vrátila z ukládání hromady nasekaného dřeva, tak jsem se odreagovala
a taky Vaše reakce mě trochu povzbudily…tak radši tomu dám ještě naději a pak budu zklamaná jenom jeden den a nééé celý týden, anebo budu překvapená z //.
Holky,děkuji,uklidnily jste mě s tím špiněním…tak by to mohlo být ok.Mě sestřička ani dr. na to neupozorňovali.
If-ko, jo,mám 2 IUI v jednom cyklu.Takže zítra jdu na to druhé.
Vikky super,budeme čekat spolu
Aspoň nám to uteče rychleji…a pak // ![]()
Já měla 5foliků-18mm,sliznici nevím…
Ahojky holky, já měla sliznici 10mm a 2 folíky (21 a 23mm)a doktor říkal, že je to super ![]()
Marti, opravdu je příliš brzo na nějaké závěry.. A to že Tě bolí prsa jako před MS vůbec nic neznamená, protože mě taky bolely (a bolí pořád) a komu mě pobolívá břicho jako před MS a to mám // (od 16.dne po IUI). Takže hlavu vzhůru a hodně štěstí přeju ![]()
Osičko, tak to jsi měla super tu sliznici i folíky, jsem zvědavá na sebe, jestli zabere kontryhel a sliznice bude trošku lepší.
Marti, moc to s tou prací nepřeháněj a nevzdávej se, tohle ještě opravdu nemusí nic znamenat.
Luculko, takových folíků, to by mohla být i dvojčátka
.
Ahoj holky ![]()
Marti, já si taky myslím, že 9. den je moc brzy. Já bych testovala až tak 14. - 15. den a budeš mít jistotu. Držím pěstičky.
Handi, děkuju, jsem zvědavá, jestli se tento měsíc konečně dočkám //?! A jak jsi na tom vlastně ty, čeká tě 3.iui, nebo si to pletu? ![]()
Ivčo, zázvorový čajík si vařím, tak snad bacily brzy zaženu ![]()
Luculko, tolik folíků, to je super! Držím pěstičky, ať se zadaří
Luculko, můžu se tě zeptat, jestli si na sobě těch 5 folíků nějak pociťovala? Já měla 2 a podbřišek mě teda bolel fest ![]()
Vikky, já měla tři a bolel mě podbrišek fest, ale přisuzuju to spíše Clostíku a tomu, jak se u mě z tvrdého spánku probudily vaječníky
.
Marti, taky si myslím, že na závěry je moc brzy. Určitě to nevzdávej a drž se!
![]()