IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15290
13.3.12 16:31

veru - přesně souhlas s Ivčou! vyhla bych se pak zumbě a sauně, ty jsou mocnáročné, možná nějakému delšímu cyklingu - 2 hoďky a tak a posilování na bříško, jinak v klidu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6660
13.3.12 16:53

Já bych to taky tak viděla, díky za rady :-)zase z toho nedělat zbytečnou kovbojku, že? :-)i když mít dobrou výmluvu, proč zrovna teď je ten gauč můj taky není k zahození :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
13.3.12 17:16

Né tvůj TAKY, ale JEN tvůj!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6660
13.3.12 17:29

Máš recht Ifko!!A ovladač taky JEN můj!!! :mrgreen: Jen nevím jak mužíček takovou revoluci zvládne… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
13.3.12 17:34

No tohle oni nemají rádi!! Já střídám dva gauče v pracovně a v obýváku a většinou s notasem na klíně, takže ovladač ani moc nepotřebuju. ;) Protože když nejsem tady na miminu nebo v práci, tak pořád spím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6660
13.3.12 17:44

Tak to máte super, když máte trucovnu v pracovně :-)my v našem pidibytě máme gauč v obýváku - velikost pro jednoho luxusní, dva se musí tulit :-)s tím zatím nemáme problém…ale na ovládač bych si taky občas ráda aspoň sáhla!! :-) ale s tou televizí to mám asi dost podobně, když večer přijdu z práce tak akorát padnu a spím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
13.3.12 17:51

Luculko buď v klidu to vyjde spermie jsou v tobě 48 hodin živé a pokud půjdeš na IUI 2× hned za sebou jako já taj to budeš mít posichrované :lol:

Osičko-který den po IUI jsi testovala?? 14?? Mooooc gratuluju je to nádhera :dance:

If-ko a co tvoje těhotenské příznaky?? Bolí tě prsa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
13.3.12 17:58

Díky Marti :kytka: Poprvé jsem testovala 14. den po IUI, ale to jsem tam měla jen slaboučkého ducha. No a teď 16. den už tam mám hezkou druhou čárku :-)
A co Ty, jak pokračuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
13.3.12 18:07

Stříhám metr dnes je 8-den :mavam: tkže testovat buduv neděli nebo pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
13.3.12 18:10

Držím pěsti, ať Ti to čekání pokud možno co nejrychleji uteče a hlavně, ať máš krásné // ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
13.3.12 18:55

HOLKY nechci vám do toho kecat ale já po každém iui odpočívala min 3 dny žádné sporty nic a ze 3 byli 2 uspěšné takže si myslím že na tom něco bylo což jsme malinko zvedli uspěšnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
13.3.12 19:14

Marti, prsa jen lehce, jako dříve to bývalo před MS, teď je to sice v kuse, ale lehoučce. Dneska už mi bylo od rána nic moc, ale stále ještě to dobře snáším a nezvracím, pravidlo nemít nikdy hlad se osvědčilo, takže pořád něco uždibuju, koušu a cucám, ale opatrně, abych se zase moc nekulatila. Ustupuje mi ta věčná horkost těla, to jsem moc ráda a už mě ani nepíchá v podbřišku, no dneska teda po UZ trošku jo, ale to doufám, zase hned přejde. Takže já pořád jen trošku zvláštní stav, jak po opici, který jde snést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
13.3.12 19:16

Osičko, moc moc gratuluji. Takové zprávy tady potřebujeme! :palec:
Marti, ty jsi asi teď nebližší s testováním. A taky Lili, tobě už se to taky blíží…dřív než Marta? ;) Tak doufám holky, že vám to dopadne taky na //.

S tím cvičením teď taky nevím, asi se po IUI zeptám doktora. Já jsem zvyklá dvakrát týdně chodit na zumbu. Ale to asi nedoporučujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
13.3.12 19:32

Ifko, bereš dál Duphaston na udržení těhotenství? Joo, a gratuluju k 1. UTZ :kytka:

Klári, díky. Držím moc a moc pěsti, aby jsi se brzo přidala s pozitivním testíkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
13.3.12 19:36

Marti, držím moc pěsti na testování.

Šárko, nemyslím si, že jde začátek těhotenství vyležet. Ono kdyby se někdo stavěl i na hlavu, tak neotěhotní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí