Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
veru - přesně souhlas s Ivčou! vyhla bych se pak zumbě a sauně, ty jsou mocnáročné, možná nějakému delšímu cyklingu - 2 hoďky a tak a posilování na bříško, jinak v klidu …
Já bych to taky tak viděla, díky za rady
zase z toho nedělat zbytečnou kovbojku, že?
i když mít dobrou výmluvu, proč zrovna teď je ten gauč můj taky není k zahození ![]()
Máš recht Ifko!!A ovladač taky JEN můj!!!
Jen nevím jak mužíček takovou revoluci zvládne… ![]()
No tohle oni nemají rádi!! Já střídám dva gauče v pracovně a v obýváku a většinou s notasem na klíně, takže ovladač ani moc nepotřebuju.
Protože když nejsem tady na miminu nebo v práci, tak pořád spím. ![]()
Tak to máte super, když máte trucovnu v pracovně
my v našem pidibytě máme gauč v obýváku - velikost pro jednoho luxusní, dva se musí tulit
s tím zatím nemáme problém…ale na ovládač bych si taky občas ráda aspoň sáhla!!
ale s tou televizí to mám asi dost podobně, když večer přijdu z práce tak akorát padnu a spím…
Luculko buď v klidu to vyjde spermie jsou v tobě 48 hodin živé a pokud půjdeš na IUI 2× hned za sebou jako já taj to budeš mít posichrované ![]()
Osičko-který den po IUI jsi testovala?? 14?? Mooooc gratuluju je to nádhera ![]()
If-ko a co tvoje těhotenské příznaky?? Bolí tě prsa?
Díky Marti
Poprvé jsem testovala 14. den po IUI, ale to jsem tam měla jen slaboučkého ducha. No a teď 16. den už tam mám hezkou druhou čárku ![]()
A co Ty, jak pokračuješ?
Stříhám metr dnes je 8-den
tkže testovat buduv neděli nebo pondělí
Držím pěsti, ať Ti to čekání pokud možno co nejrychleji uteče a hlavně, ať máš krásné // ![]()
HOLKY nechci vám do toho kecat ale já po každém iui odpočívala min 3 dny žádné sporty nic a ze 3 byli 2 uspěšné takže si myslím že na tom něco bylo což jsme malinko zvedli uspěšnost
Marti, prsa jen lehce, jako dříve to bývalo před MS, teď je to sice v kuse, ale lehoučce. Dneska už mi bylo od rána nic moc, ale stále ještě to dobře snáším a nezvracím, pravidlo nemít nikdy hlad se osvědčilo, takže pořád něco uždibuju, koušu a cucám, ale opatrně, abych se zase moc nekulatila. Ustupuje mi ta věčná horkost těla, to jsem moc ráda a už mě ani nepíchá v podbřišku, no dneska teda po UZ trošku jo, ale to doufám, zase hned přejde. Takže já pořád jen trošku zvláštní stav, jak po opici, který jde snést.
Osičko, moc moc gratuluji. Takové zprávy tady potřebujeme! ![]()
Marti, ty jsi asi teď nebližší s testováním. A taky Lili, tobě už se to taky blíží…dřív než Marta?
Tak doufám holky, že vám to dopadne taky na //.
S tím cvičením teď taky nevím, asi se po IUI zeptám doktora. Já jsem zvyklá dvakrát týdně chodit na zumbu. Ale to asi nedoporučujete?
Ifko, bereš dál Duphaston na udržení těhotenství? Joo, a gratuluju k 1. UTZ ![]()
Klári, díky. Držím moc a moc pěsti, aby jsi se brzo přidala s pozitivním testíkem ![]()
Marti, držím moc pěsti na testování.
Šárko, nemyslím si, že jde začátek těhotenství vyležet. Ono kdyby se někdo stavěl i na hlavu, tak neotěhotní.