Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Renčo, taky tě vítám
jsme na tom stejně, taky mi první nedopadlo a teď jsem 7-den po druhém IUI a vůbec to neutíká…věřím, že nám druhé vyjde ![]()
Tak cajik koupený, uvareny-mam ten co je v saccich a zaleva se 0.5l.a pisi max. 2krat dene. Jak uzivate holky?
Rhapsody, já mám sypaný a dávám si tak dvě lžičky asi do 350 ml vody a dělám si dva denně, vidíš, jdu si ho uvařit
.
Jsem si rikala, ze by 0,5-ale pisou to tam-udelam si navecer dalsi a uz taky do ctvrt litru
.mam tu ted takovy kotel ![]()
Iv- na vecer jedu pro ten recept- tak mu reknu ze jsem se obj. Na 13.dc.a ze mi do toho neco vlezlo,a preob.se na uterty na 11dc. Ten 13 mivam ovulku -kdyz jsem byla na prvni konzultaci tak meril ve 13dc a bylo to presne a meli jsme se ten den snazit. Uvidim domluvim se…
Jeste jeden dotaz, je ten clostik dostupny v jakekoli lekarne? Abych ho vecer jeste sehnala…
Ahoj holky, gratuluju všem novým duchařkám
my ostatní se taky určitě brzo dočkáme …:-)
Já jsem z toho všeho tak netrpělivá, že jsem radši ještě s manželem ujela rychle na hory nabrat patřičný optimismus a za chvilku běžím do Caru na agolutinek, ať můžem po menstruaci začít ![]()
Clostilbegyt jsem brala na podzim - několikrát a vždy jsem ho v lékárně bez problémů dostala…
Tak vidím, že je nás hodně na druhý pokus, tak si můžeme držet palce. A samozřejmě i těm ostatním.
Já jsem brala clostík při první IUI, teď taky a v lékárně vždy bez problémů.
Ahojky holky, přeji Vám všem hodně štěstí při 2. IUI.
Já si budu dělat zítra ráno druhý testík a podle výsledku buď budu šťastná a nebo půjdu ve čtvrtek do CARU domluvit 2. IUI.
Holky, testujete jenom ráno kvůli vyšší hladině HCG nebo i odpolko?
Rhapsy, prosím Tě, jak dlouho trvá ve vašem CARU schvalování injekcí?
Rhapsody, dobře jsi to vymyslela, radši bych se taky přeobjednala na ten 11. den cyklu. Já myslím, že Clostík běžně seženeš.
Osičko, lepší to je ráno, to je HCG nejvyšší, tak do rána vydrž
.
Já jdu na měření 12. den. Tak vidím, že v každém centru je to trochu jinak. Já jsem clostík taky vždycky bez problémů v lékárně dostala. ![]()
Ahoj Renčo, taky tě vítám mezi námi.
Pochopila jsem to správně, že se vám taky nedaří druhé dítě?
Osičko, budu na ráno držet pěsti, ať jsou tam pořádné dvě //. ![]()
Rhapsody, ty injekce se musí schvalovat? A na čem to záleží, jestli ti to schválí nebo ne? A jak dlouho to trvá? To jsem vůbec netušila. ![]()