IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2972
11.3.12 14:48

ivi my na krev nechodíme rovnou utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
11.3.12 15:04

Šári, Osičko, testíky super, jsou tam jasné dvě //, závidím :oops:.

Rhapsody, to mě mrzí, fakt, že to nevyšlo. Chápu, jak se cítíš, taky mě to hrozně mrzí, člověk doufal, že to vyjde a zase nic. Máme peška, bohužel. Dneska v noci jsem se vzbudila s takovou tou nadějí, načež mi došlo, že už mám menses :-(. Ale nedáme se, nevzdáme se a jdeme dál. Já si zítra zavolám do CARu a objednám se na folikulometrii, chtěla bych hned zkusit další IUI. Clostík mám doma, tak ho můžu začít brát. Ty taky půjdeš znovu do IUI? Tak se budeme snažit spolu. A dej si kontryhel, už ho tady popíjím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
11.3.12 16:07

Iv, budeme dál bojovat spolu ;)
dnes se musím přiznat, že jsem měla takový vztek, že jsem řekla, že už do dalšího iui nepujdu… ale už to pomalu přechází láduju se zemlbábou a snažím se to zajíst asi…
zítra budu taky volat a asi nafasuji další menopur -mám už jen 1 injekci…tak se uvidí… čaj budu kupovat zítra-není to pozdě ho popíjet? čtu, že od 1DC do ovulky…kolikrát deně se pije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
11.3.12 16:13

Šári, Osičko - na kolikátém iui už jste byly? závidím stejně jako Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
11.3.12 16:21

Rhapsy, to mě moc mrzí. :( Ale většinou bývá úspěšné druhé nebo třetí IUI. Podívej na Ivču, taky se jí u prvního dítka zadařilo napodruhé. Nebuď smutná a pojď s námi popíjet čajík. Já ho piju dvakrát denně. :)

Šári, Osičko, ty vaše testíky vypadají moc dobře!!! :lol: Dva dny jsem tu nebyla a takové změny… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
11.3.12 16:37

Rhapsi, vím, jak se cítíš, jsem na tom stejně. Dneska už je to lepší, ale chvilkama to na mě padne, zvlášť když tady čtu o pozitivních testících. Samozřejmě to všem přeji, jen si člověk říká, že mohl taky patřit mezi těhulky a místo toho má takovou smůlu. Je to na psychiku záhul, viď? Čajík určitě pij, pozdě to není, jeden den zpoždění nic neznamená. Taky si dělám dva hrnky denně, mám sypaný, asi dvě lžičky, co se mi vejde do sýtka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
11.3.12 16:38

Kláriku, taky držím pěsti, kdy máš folikulometrii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
11.3.12 17:16

Ivčo, já jdu v pátek na ultrazvuk a na další krev. Bude to 12. den cyklu. Pokud by to vypadalo dobře, tak by se IUI v tomhle měsíci udělalo bez stimulace, protože teď nic neberu. A pokud nic tak v dalším cyklu už klasika se stimulací. Akorát doktor říkal, že bych asi dostala něco jiného než clostík. Ten už jsem asi před rokem tři měsíce užívala a žádný efekt. Tak nevím co jiného se dává před ovu místo clostíku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
11.3.12 17:22

u mě bylo uspěšné 2 i 3 IUI ale druhé pak skončilo ZT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
11.3.12 17:25

Klári, tak to držím pěsti, aby ultrazvuk dopadl na jedničku. Určitě existuje i jiná stimulace než Clostíkem, mě doktor říkal něco o injekcích, jsou dokonce prý šetrnější než Clostík, ale jejich název nevím.

Šári, to je superky, že jsi otěhotněla takhle dvakrát za sebou, to je vidět, jak dobře tvoje tělo reaguje. Teď už to bude všechno v pohodě a vyjde to. Držím moc pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.3.12 17:47

Rhapsy, já byla na 1. IUI. Zatím se ale bojím začít radovat, protože je ta čárka přece jen hodně slabounká, tak se teprve uvidí.. Přeji Tobě i Ivce hodně štěstí při 2. IUI!!

Klári, stimuluje se injekčně buď Menopurem (je levnější) nebo Puregonem (sice dražší, ale má být i kvalitnější). Já měla Puregon na stimulaci a pak Ovittrele na vyvolání ovulky. No a ode dne následujícím po IUI polykám Utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
11.3.12 18:32

já stimulovala menopurem, ze začátku to bylo hrozné než si člověk zvyk… neco si píchat do bříška, blbé na to mje to že to není v peru už nachystané, musí se to natahovat jehlou z flaštičky roztok pak do prášku vyměnit jehlu a šup o břicha je to celkem mazec …už se mi to asiblíží dvakrát se mi do toho zase nechce …ale co bych pro mimi neudělala že…
Děkuji za útěchu holky… čaj budu srkat od zítra ráno hned koupím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.3.12 19:02

Aha, to jsem nevěděla, že s Menopurem je to tak složité.. Puregon je v peru, takže aplikace byla hrozně jednoduchá. Ale ani tak jsem se sama nezvládla píchnout do bříška (psychika dělá divy), takže mi to aplikoval manžel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
11.3.12 19:04

No, já jsem na sebe zvědavá, jak budu ty injekce si zvládat píchat, ale co, zvládli to jiní, taky budu muset, ale vůbec se na to teda netěším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
11.3.12 19:08

jo jo to mi povídej, poprve jsem to dělala sama v caru před sestrou a tak jsem byla vyklepaná, že mi až bylo špatně…a doma než se to natahalo a přetahalo jsem měla už dost… pak už jen píchnout…
už se na to moc těším - už mám bobky teď… 8o :poblion:
to máš dobrého manžela muj jen koukal a už byl hotovej…chodi vždy nervozně kolem mě :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí