IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
333
8.3.12 13:08

Iv-uplne te chapu…taky to znam..nej.kdyz mi vzali male-zavidim ze mas uz doma prcka to ja se tulim k padince a dala bych cokoli aby mi behal uz 5let prcek ale co se da delat. Drzte se holky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
8.3.12 15:30

Rhapsody, mě přijde až blbé, že si stěžuju, když vím, že jste tady na tom hůř, že nemáte doma ještě dítko, ale já věřím, že se dočkáme všechny. Ale podle toho, co si psala, tak to u tebe vypadá hodně nadějně a já věřím, že nám brzy oznámíš tu krásnou novinu!

Handi, děkuji moc :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
8.3.12 15:46

Ivi je mi líto že je ti z toho tak moc smutno, nestíhala jsem tu dneska moc být a ted už mi zase asi brzo zaklapnou oči. Tak se hlavně drž holka, já si tu na tebe teda ještě měsíc počkám, když ten prcek jinak nedá! ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
8.3.12 16:08

jo jo, budeme čekat…
nevím jsem z toho všeho zmatená…nevím co je už normální a co ne to špinění pořád přetrvává…tak vůbec nevím co si mám myslet…manža pro mě dojel dřív z práce jsem utahaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
8.3.12 16:26

Ivčo, to mě mrzí, že to nedopadlo. :hug: Ale určitě to vyjde napodruhé, jako u tvého prvního dítka. :D S tou touhou po druhém dítěti tě úplně chápu. Já takhle toužím už skoro dva a půl roku. A nejhorší na tom je, že se Adámek teď pořád ptá, jestli bude mít sourozence a už jim i vymýšlí jména. A já už nevím, co mu mám pořád říkat. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
8.3.12 16:30

Rhapsy, ty vydrž! Už se ti to blíží a určitě to dopadne //. :D Vypadá to moc nadějně! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
8.3.12 16:55

kéž by holky, musíme jen čekat, dnes jsem si koupila těh.test 25.aby to bylo ze zacátku lépe vidět 8o (100kč to jsem taky koukala) - jinak mám asi 6ks 10 na potom …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
8.3.12 17:09

Ahojky Ivi, to mě mrzí, že se Ti napoprvé nezadařilo :( , ale napodruhé to už určitě vyjde, uvidíš :palec:

Rhapsy, přeju hodně štěstí při testování v sobotu a těším se na dobré zprávy ;)

Holky, prosím vás, nevíte, jestli je normální mít několikrát za den křeče v podbřišku (10 a 11.den po IUI)? A bývá vám po utrouši špatně od žaludku? Předem díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
8.3.12 17:29

Rhapsy, držím pěstičky při testování, vypadá to fakt nadějně :D
Klári, já jsem na tom podobně, malá bude mít sedm a o druhé se snažíme už skoro tři roky :roll:
Osičko, já jsem křeče po iui měla jenom asi dva dny a potom už ne. Ale po Utroši mi bylo děsně zle a zvracela jsem, tak jsem ho pak musela zavádět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
8.3.12 20:12

Kláriku, taky máme Adámka :-). Nějak mi přijde, že se teď s Adámky roztrhnul pytel, a to jsem si myslela, že kvůli tomu, že mají svátek na Štědrý den, tak že se moc nedávají :-). Naštěstí ten náš z toho nemá rozum, tak se moc neptá. Kolik mu je? Nemůžeš mu to třeba trošinku vysvětlit?

Rhapsody, s těmi těhu testíky to je obráceně, ne? Nejcitlivější jsou ty 10, méně citlivé 20 a 25. Holky, nebo se pletu? Já si to tak alespoň celou dobu myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
8.3.12 20:13

Osičko, děkuji, taky držím pěsti. Mě po Utroši blbě nebylo, jen jsem byla ze začátku unavenější, ale po pár dnech mě to přešlo. Ty ho polykáš nebo zavádíš? Když se zavádí, je to o dost šetrnější. Křeče jsem neměla, tak neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
8.3.12 20:14

děkuji holky za pozitivní myšlení…jsem na to sama zvědavá
jednou mě trochu pobolívá bříško pak zase nic..je to kako před ms..vážně jsem dost zmatená při prvním těhu jsem toto vůbec neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
8.3.12 20:17

Iv-tak ted jsi mě uplně dostala - já jsem řekla v lekarně že chci silný těh.test a dali mi tento…tak tedy nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
8.3.12 20:19

silnýjako hodně citlivý / jinak jsem se před pol hodkou vzbudila- byla jsem už uplně hotová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
8.3.12 20:20

Rhapsody, doufám, že se nepletu a nepíšu tady bludy, ale mrkni se třeba sem: http://www.ovulacnitesty.cz/…skych-testu/, přijde mi, že to chápu dobře a 10 by měl být citlivější než 20 nebo 25.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí