Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Lili, věř, že já jsem na tom hůř, ale pobolívá mě břicho, takže to vidím spíš na menses, uvidíme, co ukáže testík.
ivča - to máš úplně na jedno, neb příznaky MS nebo těhu jsou úúúúplně stejné, takže to máš pak taky 50:50 a jsi tam, kde jsi byla …
Lili, to máš asi pravdu, takže zase nevím nic. Jen aby ten testík už něco konkrétního ukázal, nechci žádné duchy, ty jsem měla už kolikrát a prd z toho bylo.
ivča - já se taky bojím duchů a pak slábnutí, ale musíme myslet pozitivně!
Ivi, já se toho nebojím, já už to tam vidím, jen mi to musíš ještě potvrdit… ![]()
Ahojky holky, držím pěsti, ať vám vyjde testování a přidáte se k Ifce ![]()
Rhapsy, nebyla jsi na IUI 26.2.?
lili a jak dlouho jsi cca špinila? ja to mam asi zhruba od 11 dopo. až do teď…
ale i tak to je kousek a blíží se to- držím pěsti ![]()
Ivi- jen to neuspěchej, udělej jak se budeš cítit ![]()
Ivi, moc Ti přeju, aby jsi v pátek měla krásné // na testíku
Jinak mě taky už 2 dny pobolívá v podbřišku jako před MS a dnes se k tomu přidaly občasné křeče.. ale i tak moc doufám, že to vyšlo a poprvé v životě uvidím na testíku // ![]()
Holčiny, jsem na sebe zvědavá, buď to do rána dostanu nebo jsem fakt těhu. Pořád cítím ten tlak na podbřišek a lítám každou chvíli čůrat. Je to nepřijemné, i teď v klidu to cítím. No, uvidíme, nechám to koňovi, ten má větší hlavu
.
Rhapsody, držím moc pěsti, aby to vyšlo, mohlo by to být klidně uhnizďování, já jsem při malém špinila v den, kdy mi test potvrdil těhotenství, bylo to taky někdy 14 dní po IUI a doktorka mi řekla, že je to v pořádku a může to být uhnizďování. Že pokud to nebude čistá jasná krev, tak dobrý. Kdy plánuješ si udělat testík?
Osičko, díky moc, také ti přeji, aby IUI vyšlo a objevila jsi na testíku dvě čárky. Kdy budeš testovat?