Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ifko…žádný jiný diskuze …musíš být tady a dodávat nám naději …btw moc pěkný metřík
ivča …jj lepší vědět najisto držím pěsti …to je strašný , ale za ty dva týdny co to tu čtu pravidelě …tak to nějak moc prožívám a těším se vždy , když má někdo testovat:-) …chtělo by to více úspěchů jako je ifka ,market, zdend ![]()
jinak u nás jsme se dohodli, že se budeme chvíli snažit sami a zároveň pracovat na zlepšení životosprávy …u mě zhubnout na zdravou váhu a pavel přestat kouřit a po dovolený a mých státnicích půjdeme do dalších iui a nebo rovnou do ivf.
No že jo, mě se tu taky líbí a hlavně to tu žije a je to pořád v napětí a můžeme si navzájem pomáhat a podporovat se! Jo tohle mě baví!
A to mě v poslední době dost věcí bavit přestává! ![]()
Ahojky Ivko, tak to jsme na tom dost podobně.. Já totiž sama taky neovuluji, takže jsme měla stimulaci Puregonem (narostly mi krásné 2 folíky a děloha 10mm, takže super
, pak Ovitrelle a IUI a teď Utrogestan. Ale ovulku jsem necítila, tak jsem na pochybách, jestli vůbec proběhla..
Jinak moc díky za informace ![]()
A v jaké fázi jsi teď?
Rhapsy, drž se, určitě se to všechno už konečně musí obrátit k lepšímu
Četla jsem, čím vším jsi musela projít a obdivuji, jak jsi to všechno zvládla
Joo, a ta vaše fenečka je úžasná ![]()
Holky, vy všechny testujete už po 14 dnech? Nám bylo řečeno až za 3 týdny, ale to rozhodně nevydržím ![]()
Ahoj holky ![]()
děkuju za podporu, sand bude 2.iui úspěšná. Manža užívá Profertil, tak uvidíme, jestli bude spg lepší
Jinak já na sobě ovulku poznám úplně přesně. Přesně jak psala Ivka, taky jsem si dřív říkala, proč mě „tak blbě“ bolí podbřišek a teď už vím, že je to ovulka ![]()
Rhapsy a Ivčo, hodně štěstí při testování ![]()
Ifko a tobě pohodové těhulkování, pošli nám sem trochu těhubacilů ![]()
Vikky, i já přeju hodně štěstí při 2. IUI
Můžu se zeptat, kam chodíš do CARU?
Rhapsy a Ivčo, i já vám přeji hodně štěstí při testování
Já se k vám přidám v pondělí.
holky, já vám to testování tak zvidím, já až tak ve čtvrtek - 12 DPO …
osička - zatím ano, velice, moc milí, ochotní, fajn … takže ano!
ahoj chci vám jen oznámit že jsem včera našla duchovské // a dneska je tam už i slabá růžová tak snad bude sílit
Osičko do iscare chodím a jsem maximálně spokojená
povedli se 2 IUI ale z toho jedno nedopadlo ale tio jejich vina není
sarka - no to jsou super zprávy, kolik DPO jsi???? dej nám sem fotečku!!! potichoučku gratuluju ![]()
Jééé to mám radost, až mi tu ukápla slzička!!! Jen ať sílí potvora jedna!!! ![]()
SarkaC, to je paráda!