IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
756
5.3.12 22:17

ifko…žádný jiný diskuze …musíš být tady a dodávat nám naději …btw moc pěkný metřík
ivča …jj lepší vědět najisto držím pěsti …to je strašný , ale za ty dva týdny co to tu čtu pravidelě …tak to nějak moc prožívám a těším se vždy , když má někdo testovat:-) …chtělo by to více úspěchů jako je ifka ,market, zdend :D
jinak u nás jsme se dohodli, že se budeme chvíli snažit sami a zároveň pracovat na zlepšení životosprávy …u mě zhubnout na zdravou váhu a pavel přestat kouřit a po dovolený a mých státnicích půjdeme do dalších iui a nebo rovnou do ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
5.3.12 22:45

No že jo, mě se tu taky líbí a hlavně to tu žije a je to pořád v napětí a můžeme si navzájem pomáhat a podporovat se! Jo tohle mě baví!
A to mě v poslední době dost věcí bavit přestává! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
6.3.12 08:20

Ahojky Ivko, tak to jsme na tom dost podobně.. Já totiž sama taky neovuluji, takže jsme měla stimulaci Puregonem (narostly mi krásné 2 folíky a děloha 10mm, takže super :-)), pak Ovitrelle a IUI a teď Utrogestan. Ale ovulku jsem necítila, tak jsem na pochybách, jestli vůbec proběhla.. :nevim: Jinak moc díky za informace :kytka:
A v jaké fázi jsi teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
6.3.12 08:26

Rhapsy, drž se, určitě se to všechno už konečně musí obrátit k lepšímu ;) Četla jsem, čím vším jsi musela projít a obdivuji, jak jsi to všechno zvládla :kytka: Joo, a ta vaše fenečka je úžasná :palec:

Holky, vy všechny testujete už po 14 dnech? Nám bylo řečeno až za 3 týdny, ale to rozhodně nevydržím 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
6.3.12 10:04

Ahoj holky :mavam:
děkuju za podporu, sand bude 2.iui úspěšná. Manža užívá Profertil, tak uvidíme, jestli bude spg lepší :mrgreen: Jinak já na sobě ovulku poznám úplně přesně. Přesně jak psala Ivka, taky jsem si dřív říkala, proč mě „tak blbě“ bolí podbřišek a teď už vím, že je to ovulka :D
Rhapsy a Ivčo, hodně štěstí při testování :andel:
Ifko a tobě pohodové těhulkování, pošli nám sem trochu těhubacilů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
6.3.12 10:12

Tfuj tfuj tfuj, plivu jak se dá… jen ať už jste za mnou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
6.3.12 10:20

Vikky, i já přeju hodně štěstí při 2. IUI ;) Můžu se zeptat, kam chodíš do CARU?

Rhapsy a Ivčo, i já vám přeji hodně štěstí při testování :-) Já se k vám přidám v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
6.3.12 10:23

holky, já vám to testování tak zvidím, já až tak ve čtvrtek - 12 DPO …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
6.3.12 10:27

Ahojky Lili, prosím Tě, jsi v ISCARE spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
6.3.12 10:32

osička - zatím ano, velice, moc milí, ochotní, fajn … takže ano!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
6.3.12 10:33

ahoj chci vám jen oznámit že jsem včera našla duchovské // a dneska je tam už i slabá růžová tak snad bude sílit

Osičko do iscare chodím a jsem maximálně spokojená ;) povedli se 2 IUI ale z toho jedno nedopadlo ale tio jejich vina není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
6.3.12 10:35

sarka - no to jsou super zprávy, kolik DPO jsi???? dej nám sem fotečku!!! potichoučku gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
6.3.12 10:36

dneska jsem 12 dpo hodím vám jí sem ;)
není to moc extra vodět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
6.3.12 10:37

sarka - já měla taky 12 DPO dušíčka, tak já ho vykoukám :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
6.3.12 10:37

Jééé to mám radost, až mi tu ukápla slzička!!! Jen ať sílí potvora jedna!!! :hug:
SarkaC, to je paráda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital