IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
2.3.12 12:39

marto 18 je dost a jeste ti do nedele povyroste na takovych 22 coz je krasny.ja mela sliznici 9 a foliku taky jeden 22 ale me to nevyslo.bude me cekat jeste jedna ale bohuzel uz z hormonamy injekce.a dost holek emimina se to povedlo urcite sanci mas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
2.3.12 12:40

Díky moc Ivčo za podporu :-) já jsem se totiž minule na počet a velikost neptala a bylo mi lépe…dnes jsem se zeptala, když řekl, že je to dobré..no a mi se to dobré nezdá, nicméně asi to ví :-) Mi stačí jedno!!!:-) Ale 2 by mi taky nevadily. Jsem 10 den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
2.3.12 12:42

Hanko taky díky za podporu, hned mi je líp a jdu si vařit kafe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
2.3.12 12:47

Marti, to jsem ráda, že jsme tě uklidnili, fakt se hoď do pohody, v pondělí bude folík jak víno :palec:. A kafčo si dej, taky ho tady ucucávám. Jsem hroznej závislák a po obědě bez něj nefunguju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
2.3.12 13:50

Martí jestli jdeš až po víkendu tak doroste v pohodě, 18mm je super míra, buď naprosto v klidu a mít jen jeden folikul je naprosto normální stav, dva jsou vyjímečně a ty ostatní mrzáčky máme taky všechny, třeba taky ještě dorostou a kdo ví z kterého by to nakonec bylo. Máš standardně to co většina holek, nic míň nic víc, tak se neboj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
2.3.12 13:52

Ivi já kafe vysadila a chodím ho ucucávat manželovi a on přede mnou už schovává hrnek. Budu muset koupit bez kofejnu asi. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
2.3.12 14:30

holky ja normalni kafe nepiji vubec.kdyz si dam kafe s kofejnem tak me zacne tep se mi zrychli a pozvracela bych se nevim co to je ale dela me to odjakziva,a proto piju kafe bez kofejnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
2.3.12 15:11

If, taky jsem v těhotenství pila kafčo bez kofeinu - měla jsem Nescafé, ještě ho tady mám ztvrdlý zbytek :mrgreen: . Ale zatím si ten hrníček denně dám, dělám si slabý, tak to snad až tak nevadí. To bych taky mohla být bez kafe rok, stačí, že se nemůžu napít alka. Teda ne že bych na to nějak byla, ale občas když se sedí, tak bych ochutnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
2.3.12 16:34

Ahoj holky, tak hlásím, že mršky už plavou, tak může přijít ovulka a zítra ještě pojistíme a pak teda doufám, že doplavou správně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
2.3.12 17:26

Ivi já si teď jedno udělala, mám v sobě půlku hrnku, zbytek dopije drahý můj. ;) Fakt jsem na něj už měla chuť. Už se mi i díval po bezkofejnovém, ale normálně mleté bych chtěla, my si děláme z presovače, kupujeme kvalitní kafe a chutná mi víc jak v kdejaké restauraci, takže jsem trošku rozmazlená, našel Lavazzu bez kofejnu, tak si ji asi objednám, protože normálně v obchodě bude jen těžko. :think:

Lili super, jen ať plavou bojovníčkové maličký, hlavně ale ať se nezapomenou přichytit!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
2.3.12 18:34

Lili, tak superky, že jim přeju šťastnou cestu ;) . A ať alespoň jeden trefí tam, kam má :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
4.3.12 17:49

Ivčo, testování už se ti blíží, kdy to bude? Pozoruješ na sobě něco? :)
Ifko a co ty? Je všechno v pořádku, jak se cítíš? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
4.3.12 18:27

Klári, já naprosto v pohodě, jen se u všeho hrozně potím, teď jsem vysávala a je mi hned neskutečný vedro.
Občas mě píchne břicho, ale to spíš, když si ho nák tlačím, nebo blbě ležím, ta sliznice je prostě hrozně narostlá po tom Duphastonu a tlačí to. ;)
Jinak vůbec nic, ale jak jsem to tu tak pročítala, tak by těhotenské stavy měli přijít až tak 7., 8. týden jestli teda přijdou, ale já jsem na ně vyzbrojená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
4.3.12 19:39

Klári, jo jo, testování se blíží ;) . Nejdříve budu testovat ve středu, možná ale vydržím do pátku, ale to už asi testnu, protože večer jdu bráchovi na maturiťák, tak abych věděla, zda si můžu nebo nemůžu dát nějakou sklínku vínka :-). Jinak příznaky naprosto žádné. Co vy, kdy jdete na první konzultaci?

Příspěvek upraven 04.03.12 v 19:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
4.3.12 19:40

Já si pamatuju, že mě první dva měsíce hodně bolelo břicho, jako u silné MS. Doktorka mě pořád uklidňovala, že to tak někdo má, jak se to tam zavrtává. Jinak jsem celé těhotenství nic jiného z těhu příznaků neměla. Tak to je fajn, že ti je dobře. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí