IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1628
29.2.12 21:00

JJ dobrou až půjdeš a v pátek páček!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
29.2.12 21:03

Ono je to možná i tím, že já jsem se nikdy nezastavila nad variantou, že by k něčemu takovému mělo dojít. Nikdy jsem si nepřipouštěla, že bych neměla svoje, znám tolik holek co jsou po IVF… prostě věřím doktorům a medicíně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
1.3.12 11:55

holky to čekání se tak nekonečně vleče , ještě 10 dní než budu 14dní po iui…a to kdo ví jak to dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
1.3.12 12:06

Jo, to mi povídej, dlouhých čtrnáct dní, vůbec to neutíká. A jestli to nevyjde a budu zase čekat další měsíc… hrůůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
1.3.12 12:10

já ještě 7 ale myslím že budu testovat dříve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
1.3.12 12:13

Já to budu mít ve středu 14 dní, to už vydržím, nechci testovat dříve, nejsem zvědavá na nějaké nejasné duchy. Prostě buď tam budou ve středu dvě tlustý dálnice nebo nic, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
1.3.12 13:42

ivča - to je moje řeč!!! já ještě 15 dní, když teprve zítra jdu … chjoooooo, to je víc jak 2 týdny!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
1.3.12 13:52

slíbená naše holčička:-)))))))))))))

Dělala jsem z ní anjelika… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
1.3.12 13:55

dělali jsme jí papírová křídla a měla je přidělané na gumičky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
1.3.12 14:16

Holky držim pěsti v tom koloběhu čekání…já tedka zas čekám až už příjde ta mrcha abych mohla pláovat co a jak dál…opravdu to je furt čekání a zase čekání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
1.3.12 14:32

Čekání je na celém tom kolotoči to nejhorší! A trpělivost máme všechny někde u ledu…
Rhapsy na to že je to nalezeneček, tak je fakt krásná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
1.3.12 14:39

Přesně holky, to čekání je na tom asi nejhorší, pořád na něco čekáme, jestli dobře zabere stimulka, aby se povedl ulrazvuk, pak aby proběhlo v klidu IUI / IVF, potom zase čekat, jestli se povedlo, a když se nepovede, tak zase nanovo a zase čekat. Je to náročný na psychiku.

Rhapi, je opravdu nádherná a vypadá jak andílek i když si odmyslím ta křídla. Je moc sladká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
1.3.12 16:29

Holky, vy už aspoň čekáte na něco konkrétního, i když to čekání je určitě taky hrozný. Hlavně vám moc přeju , aby to dopadlo //. :) Já zatím čekám na první návštěvu CARu. A vůbec nevím, jak dlouho bude trvat než proběhne první IUI.
Rhapsody, je krásná - aspoň ti to s ní líp uteče.
Lilia, tobě zítra hodně štěstíčka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
1.3.12 16:36

Klári, mě ho chtěli udělat hned na místě, pač jsem měla právě ovulaci. A už jsem to tu takhle četla od více holek. ;) Neboj, oni to pak už nezdržují! Bude to fofr. Ty víš kdy máš přibližně ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
1.3.12 16:39

Klári, mě taky chtěli dělat hned IUI, protože jsem právě měla ovulku. Ale nakonec mi ji nedělali hned, protože jsem neměla dost velké folikuly a sliznici, takže až další cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí