Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ono je to možná i tím, že já jsem se nikdy nezastavila nad variantou, že by k něčemu takovému mělo dojít. Nikdy jsem si nepřipouštěla, že bych neměla svoje, znám tolik holek co jsou po IVF… prostě věřím doktorům a medicíně. ![]()
holky to čekání se tak nekonečně vleče , ještě 10 dní než budu 14dní po iui…a to kdo ví jak to dopadne…
Jo, to mi povídej, dlouhých čtrnáct dní, vůbec to neutíká. A jestli to nevyjde a budu zase čekat další měsíc… hrůůza.
Já to budu mít ve středu 14 dní, to už vydržím, nechci testovat dříve, nejsem zvědavá na nějaké nejasné duchy. Prostě buď tam budou ve středu dvě tlustý dálnice nebo nic, no.
ivča - to je moje řeč!!! já ještě 15 dní, když teprve zítra jdu … chjoooooo, to je víc jak 2 týdny!!!!!
Dělala jsem z ní anjelika… ![]()
dělali jsme jí papírová křídla a měla je přidělané na gumičky
![]()
Holky držim pěsti v tom koloběhu čekání…já tedka zas čekám až už příjde ta mrcha abych mohla pláovat co a jak dál…opravdu to je furt čekání a zase čekání.
Čekání je na celém tom kolotoči to nejhorší! A trpělivost máme všechny někde u ledu…
Rhapsy na to že je to nalezeneček, tak je fakt krásná!
Přesně holky, to čekání je na tom asi nejhorší, pořád na něco čekáme, jestli dobře zabere stimulka, aby se povedl ulrazvuk, pak aby proběhlo v klidu IUI / IVF, potom zase čekat, jestli se povedlo, a když se nepovede, tak zase nanovo a zase čekat. Je to náročný na psychiku.
Rhapi, je opravdu nádherná a vypadá jak andílek i když si odmyslím ta křídla. Je moc sladká.
Holky, vy už aspoň čekáte na něco konkrétního, i když to čekání je určitě taky hrozný. Hlavně vám moc přeju , aby to dopadlo //.
Já zatím čekám na první návštěvu CARu. A vůbec nevím, jak dlouho bude trvat než proběhne první IUI.
Rhapsody, je krásná - aspoň ti to s ní líp uteče.
Lilia, tobě zítra hodně štěstíčka!
Klári, mě ho chtěli udělat hned na místě, pač jsem měla právě ovulaci. A už jsem to tu takhle četla od více holek.
Neboj, oni to pak už nezdržují! Bude to fofr. Ty víš kdy máš přibližně ovulaci?
Klári, mě taky chtěli dělat hned IUI, protože jsem právě měla ovulku. Ale nakonec mi ji nedělali hned, protože jsem neměla dost velké folikuly a sliznici, takže až další cyklus.