Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jsem ti to říkala, že ještě doroste, tak to je super! A neříkej mu mrzáček, třeba je to potencionální miminkoooo!!! ![]()
Tak se drž, válej a podlož nohy, ať máš zadek níž! ![]()
Mužíček je zlatej, že se stará! ![]()
Ahoj holky, pár dní jsem byla zasekaná vpráci a tolik toho ke čtení…:-) Jak se cítí Lili po páteční IUI?
Ahoj Veru - děkuju za optání
cítím se blbě, ovu neproběhla jak měla, bůh ví, zda proběhla vůbec, takže to beru jako uzavřené a eď jen přetrpět těch 12 dní s utroušemm, vysadit a na novo … nejradši bych to přeskočila teď ty dny … když není v co doufat …
lili ovulka ti urcite probehla podle ceho soudis? pokud jsi mela pregnyl urcite probehla
Lili - kde je náš předepsaný přiměřený optimismus?
Ještě nevěš hlavu, třeba budeš příjemně překvapená…moc držím palce. Teď pěkně klídek, pohodička, večer pěkný filmy… takhle si to plánuju taky. Já jdu za týden na vyvolávačku agolutinem, teď jsem hrdina, ale dovedu si předtsavit, že po tom celém procesu ve mě bude taky malá dušička…
já vím holky, občas to padne na každou ta blbá nálada … no usuzuju, že ovu neproběhla, že nebyly bolesti … já nejsem ve stresu, já jsem jen ze všeho otrávená …
veru - agolutin je pohodka, na ten já byla tolikrát, že to ani nespočítám ![]()
Lili určitě proběhla hlavu vzhůru, prostě jsi ji jenom tentokrát necítila
Mi taky ještě neproběhla, tak uvidím zítra co řekne doktůrek. Já měla píschlý pregnyl až odpoledne kolem 14 a IUI proběhlo 10:00 takže ještě čas. Nakonec mi to píchla moje spolužačka ze základky gyndařka, protože do nemocnice bych včera nedojela, jelikož jsme byli ve vinném skípku na Moravě a já byla pod vlivem ještě včera… a nezáviďte ode dneška si nedám ani skleničku těch 14 dnů
takže nevím kdo ty litry v plastu bude pít..ale koupili jsme i jahodový šampusek tak ten si trochu na oslavu // určitě dám, nebo i na oslavu // někoho z Vás ![]()
bolesti přece nejsou žádným důkazem, takže spíš proběhla, jen ty jsi po tom všem trošku upadla do nějaký smutný nálady…zase bude líp, uvidíš
agolutin a neofolín je můj kámoš už taky dlouho…ale to co má přijít potom bude moje premiéra ! ![]()
Lili, nebuď smutná.
Já třeba na sobě ovulaci vůbec nepoznám. Určitě to dobře dopadne, trošku optimismu… ![]()