Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kláriku, tak to je super, že se to už někam pohne, držím moc pěsti, aby ultrazvuk dopadl na výbornou
.
Rhapsy, s tou sestřičkou na recepci jsi měla pravdu. Ale když už jsem na ni byla od tebe připravená, tak mi to její chování nepřišlo tak hrozné. Člověk si na ni musí zvyknout. Ale Dr. Kučera moc příjemný.
S tvou babičkou mě to mrzí. Mě babička umřela v říjnu, tak si umím představit, jak ti je.
Ale ty tvoje příznaky vypadají slibně, určitě se přidáš k Ifce a k Šárce! ![]()
Díky Ivčo, jsem ráda, že se konečně něco děje. Už bych ráda přidala k vám čekatelům na testování. ![]()
Klári a nic to nebylo vid? Teď už to poběží, do IUI to uteče vždycky rychle… horší je pak to čekání. A co spermio,ještě jste nedělali?
Ifko, bylo to v pohodě. Ale já už jsem taková, že když jdu do něčeho nového, tak jsem z toho nervózní.
Spermio nechtěl, že mu stačí to, co máme. Říkal, že když je jednou spermio v pořádku, tak se nepředpokládá, že by podruhé bylo nějak výrazně horší. Menší odchylky při každém odběru jsou, ale výrazně se to prý nemění. Tak snad ví, co říká. ![]()
Jo jo, tak to je nám ho tedy teď dělali, protože tam byl rozdíl 14 let, ale vychází to stejně, v tom opravdu nekecají… ![]()
ahoj cácorky,
přestal mi jít v ráci inernet tak jsem letela do knihovny…
Klári-paráda
mám za tebe radost ![]()
jinak dnes mé pocity-ráno celkem nic až na to co ted zrovna aktuální..,ALE! asi tak před hodkou jsem začala mít takový pocit jako bych to měla dostat a měla jsem výtok upotornuji ža jako by nahnědlý a mám podivné tlaky v podbříšku výtok budu sledovat-zavádím utroš a myslím, že je nesmysl aby se ozvala mrcha kterou mám podle normálu dostat až příští týden ve středu…utroš to stejně spíše oddaluje- a cikly mám na den skoro i hodinu přesně…a je mi už od rána hrozně vedro s manžou jsme se ráno pomalu rafli, že jsem byla uplně na nervy náladová, ale je naštěstí velice tolerantní a hned mě ojímal… potrebuji radu…myslíte, že to může být ze zahnízdění? vyloženě krev tam nebyla ani známka - testování vzhledem k tomuto ukazu odkládám na neděli. dnes jsem 11den po iui tak myslím akorát na nějaké to kouzlo co mylíte? budu tu zase večer a už z domova… ale beru to s nadledem ![]()
rhapsody - jestli jsi 11 den po IUI, tka já špinila od 12 dne, trochu růžově, pak hnědě a měla jsem slabé //, ale zahnízdění je cca od 5-12 dne jak dle které příručky a 12 den by se mělo ukončovat a produkovat hcg a při zahnízdění se může porušit žilka a z toh pak hnědé nebo růžové špinění … podotýkám, že sjem taky měla utrouš a trochu špinila … ale polykala jsem …
jo presne, hnedo ruzove… a dalsi ukaz prestavaji me bolet prsa coz je v mem pripade dobre znameni-pri prvnim tehu me pred menst.nebolely-jinak bolely vzdy a porad co mam menstr. ted prestavaj… snad to nejsou nejake bludy ale podbrisek je divny jak rosol kdyz chodim, tak nevim…jsem z toho jeden velky jelen…
Holčiny, jste hodné, že na mě tak myslíte
. Představte si, že já jsem netestovala
. Manžel brzo vstával, já se propudila a potřebovala hrozně na vécko, ale neměla jsem sílu se doplazit dolů štrachat test, takže nic nevím. Jen jsem teda teď uklízela a fest mě táhne podbřišek, tak nevím, jestli je to příznak menses nebo zahnizďování. A dnes po obědě mě to zabilo a nejradši bych šla spát.
rhapsody - to vypadá nadějně! fakt!
ivča - teda takhle nás napínat a nic … ach jo!
Lili, omlouvám se, ale já jsem vás varovala, že třeba vydržím až do pátku
.