Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Iv- jo jo kun ma mnohem vetsi hlavu ![]()
no testovat nevím, nevím dnes jsem 11 den po a 14 mám v sobotu ak asi v sobotu aby byla popřípadě hcg vyssí a nebyla bych z toho cvok…jinak je to opravdu jen špinění… a jinak to mám dostat příští utery nebo stredu a v car mi rekli at testuji v den ocekávané menstr. tak asi spechat nebudu…
Myslis ze by se to když to bude zahnizdovaní už ukazalo na testu?
Rhapsody, myslím si, že by to už třeba trošku vidět bylo, ale asi jen dušík, je to dost brzy, no. Tak zkus vydržet do té soboty, aby to bylo už pořádně vidět. Kdybys náhodou začala krvácet (jakože určitě nezačneš), tak si ten test udělej stejně. Tak mi to radili v CARu.
děkuji ti za informace…
jsem stejně zvědavá, že by vyšlo 1 iui…? ![]()
Rhapsody, jasně, že může vyjít už 1. IUI, stejně jako druhé nebo třetí. Proč ne
?
Ivča a Rhapsy - ty vaše příznaky vypadají opravdu nadějně, to by bylo super povzbuzení pro všechny, kdyby se u vás podařilo první iui.
A co Osička? Jak se cítíš ty? ![]()
Rhapsy, určitě může vyjít i 1. IUI, jak říká Ivka. Už se těším, až nám napíšeš, že máš pozitivní testík a budeš tak pozitivní inspirací i pro všechny ostatní;)
Ivi, já budu testovat asi v pondělí, to budu 15.den po IUI, tak snad už tam půjde něco vidět.. ![]()
Klárika - asi tak den po IUI mě začaly hodně bolet prsa a teď se k tomu přidalo pobolívání v podbřišku jako před MS a hlavně mám asi tak týden pořád hrozný hlad, tak se neustále cpu jako protržená ![]()
A co Ty, jak se cítíš? Sílí druhá čárka na testíku? ![]()
Ahoj holky jsem druhý den po 2.IUI a taky mě bolí podbřišek, to u prvního nebylo a taky jsem tentokrát vůbec nešpinila, přestože byl zákrok úplně stejný.
Osičko, u tebe to taky vypadá pěkně. Budu držet pěstičky!
Já jsem zatím čekatelka na IUI, včera jsme byli teprve na první konzultace v CARu.
Marti, i tobě hodně štěstíčka a trpělivosti při čekání.
A jak to dopadlo s tvojí dcerou, už jsi jí něco řekla? ![]()
Přeji hodně štěstí Marti, aby se tentokrát už zadařilo ![]()
Kláriko, promiň mi ten omyl
A co Ti tam řekli? Budeš mít IUI už tento cyklus?
Kláriko díky…jj už jsem jí něco řekla a reakce byla suprová, je teď na mě hodnější a pozornější a pořád se stará jestli mi něco není:-) takže mi spadl kámen ze srdce ![]()
Marti, tak to je super pokrok, vidíš, přijala to v pohodě, už je to velká, rozumná holka.
Osičko, v pohodě - já už jsem se tu taky jednou spletla.:mrgreen: Příští týden bude ultrazvuk a další odběr krve - pokud bude vše OK, tak by se první IUI udělalo přirozeně bez stimulace, protože se stimulací by se to v tomhle cyklu už nestihlo. A až v dalším cyklu bych dostala nějaké léky před ovu. ![]()
Marti, to je super.
Fakt se nedivím, že se ti ulevilo. Teď tě bude podporovat a budeš to určitě všechno líp zvládat. ![]()