Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Díky moc, tak jdu vyhlížet tu červenou potvoru, ať můžu začít chlasčit
.
Iv-tak to mě mrzí, ale přesně…plnou parou vpřed novému snažení…
já jsem na to svoje testování taky zvědavá…dnes teda ještě špiním tak snad to není na škodu…v noci teda nic až zase dopoledne - jak dlouho trvá to zahnizdování?
rhapsody - zahnizďování trvá od 5-12 DPO dle různých knih a pak se špinění objevuje v době očekávané MS, takže špinit můžeš …
Lil a jak dlouho jsi takto špinila ty, já to mám dostat stejně až nejdriv v uterý, a dnej jsem 12d. po iui
rhapsody - já začla 12 DPO a pak jsem špinila furt a pak to nedopadlo, ale připomínám, že sjem yvsadila utrouš, protože jsem další neměla a doktor mi ho odmítl napsat
takže já si myslím, že je to v phodě, ty máš tak dlouhou luteání fázi, že to máš dostat až v úterý? do kdy bereš utrouš? 14 den po IUI by se měl dělat test
mám ciklus 26-27 dní ovulku kolem 13 dne ted jsem pocitala i 13den byla iui (26.2)-a dnes jsem 12 - v sobotu budu 14.tak si myslím že na menstr je ještě určo brzy… uvidím no jsem z toho jen taková zmatená…
Rhapsody, díky, doufala jsem, že to vyjde a nic, no testy mluví bohužel jasně. To špinění vypadá dobře, hlavně, že to není krev, moc držím pěsti.
Já vyhlížím tu červenou potvoru, zatím teda nic. Nevíte někdo, za jak dlouho po vysazení utroše bych to měla dostat?
Ivčo, měla bys to dostat tak za 3 dny. Ale šance ještě je, třeba ta mrcha nedorazí…víš, jak to chodí s testama ![]()
Handi, díky. No, to by musela být hodně velká náhoda, tomu moc nevěřím, kór když jsem vysadila Utrouš. Už se smiřuju s tím, že to nevyšlo, ale zamrzí to. Mám dneska nějakej blbej den, malýmu lezou zoubky, tak tady pořád kručí, před spaním dostal záchvat řevu a já bulela s ním, nějak to na mě padlo.
Já vím, já to znám. Člověk si v duchu doufá, staví vzdušné zámky. Já taky vždy řvu, když to nevyjde
Nejsi v tom sama, podívej kolik nás tu je. Jednou se to povede. Buď ráda, že máš doma prcka a že se máš o koho starat. Já si připadám úplně k ničemu, pořád do práce z práce a kde nic tu nic..takovej zbytečnej život.
Ivčo, ale uvidíš povede se to. Už si jedno dítě porodila, nebude to problém. Ať je líp ![]()
Handi, já vím, že v tom nejsem sama, to mě taky hodně drží nad vodou a taky malej, když ho vidím, ten můj malej zázrak. Ještě že ho mám. Ale chtěla bych dvě děti a ta touha a to zklamání tam prostě je. Ale neboj se, Handi, dočkáš se taky a já taky a budeme všechny nakonec těhulky.