Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
dnešní tam není ještě ale je silný také tak snad to bude o.k jinak jsem pěkně nafouklá máte to také někdo také tak
No holkýýý to je bezva… se to tu začíná hemžit testíkama, já mám hroznou radsot!!! Teď už jenom ať krásně sílí a mimísek se drží. ![]()
Sari máš to fakt ukázkové, paráda!!! ![]()
Nafouknutí dělá utrouš, sliznice je hodně narostlá, já normálně cítila jak to ve mě roste, teď už se to zastavilo, vždycky ráno to bylo lepší a večer hrůza. Teď už je to pořád stejný takový mini bříško které vypadá spíš jak špek. ![]()
Ahoj holky, to je super, že máte dušíky, já Vám tak závidím, já budu testovat až za 7 dnů!!! Snad mi to uteče tady s Váma
Pořád mě bolí v kříži a to nafouknutí břicha mám úplně stejné jak ty If-ko
jj i za to nafouklé bříško jsem moc ráda hlavně at je vše o.k
if-ko kkdy ty js´deš na kontrulu a kdy jsi měla iui
Já mám Valentýnský dárek. Byla jsem na IUI 14. února a na první kontrolu jedeme do Caru v úterý 13.3., podle poslední MS budu ten den 5týdnů + 3dny těhu. Myslím si že je to brzo, že jsme to mohli ještě týden nechat, ale takhle mě sestra objednala, tak snad ví co dělá.
mě také objednávají po zjištění těhu tak za 3 týdny a chci se objednat asi příští týden chceme jít 30.3
Šári, hezké testíky závidím…
Jinak u nás je vše v háji, utroš beru…ale počínaje dneškem na testu není ani ten dušík a menzes se rozjel v plné síle se vším všudy…takže niicc..paráda no nevím co jsem čekala tolik smůly mám celý život a já hloupá si bláhově myslela, že se vše otočí a už se aspon toto podaří…tak zase nic no…
zítra zavolám dr. a myslím, že v úterý pojedu do caru pro injekce nebo tablety…snad 2 bude mít nějaký uspech ![]()
Iv - pujdeš do další iui hnen nebo nejaká pauza?
Šári, já myslím, že to bude v pořádku, pokud je to jenom špinění, tak to může být i zahnizďováním, taky jsem trošku při prvním těhu zašpinila a bylo vše v pořádku. Tak si lehni, odpočívej a buď v klidu. Ty už jsi byla na krvi?
Rhapsody, držím moc pěstičky!!!