IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15418
13.3.12 08:42

Luculko, to mi přijde zvláštní postup teda. U nás se bere Clostík 3 - 7 den, potom 9 - 11 den je ultrazvuk, já většinou chodím 10. den, to mi hned dají sebou domů Pregnyl, který musím večer přesně ve 21 hod. píchnout, pak jeden den se nic neděje a další den dopolko jdu na IUI. Podle mě folíky nestihnou prasknout? Ale zase záleží kolikátý den cyklu při tom IUI budeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
13.3.12 09:47

Luculko, mně to taky přijde divné. Pregnyl se přece píchá na spuštění ovulace a ta je po aplikaci za 36 hodin :think: U nás v caru se píchne Pregnyl ve 22 hod večer, pak jeden den nic a další den v 10 hod je iui.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
13.3.12 09:53

luculko ani ja jsem takovY postup nikdy neslisela.u nas v caru to probiha takle 3-7dc clostk 12dc ultrazvuk ,a 12dc mi da rovnou doktorka domu pregnyl ten jsem pychla 14den v 15hod a 16dc iui.takze souhlasim s holkama ze to je divni,treba jsi to pochopila jen spatne,to se mi nezda ze by ti pichli pregnyl a hned ivi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
13.3.12 13:33

Ahojky holky, ráno jsem si dělala testík a konečně tam byly krásné // :dance: Ke gynekoložce jsem objednaná na kontrolu až na 26.3., tak snad bube vše probíhat tak ja má a potvrdí nám, že čekáme vytoužené mimi :-)
Luculko, i mě se to zdá být divné.. ale na druhou stranu prý někde dělají 2 IUI v jednom cyklu (v den injekce a pak jeden den vynechání a druhou), tak třeba to budeš mít takto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
13.3.12 13:35

Osičko, tak to je krásná zprávička, moc gratuluju :potlesk: :palec: . To bylo tvoje kolikáté IUI? A na krev se nechystáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
13.3.12 13:36

osičko - gratulace!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
13.3.12 13:50

Díky moc holky :hug:
Bylo to moje 1. IUI. O krvi jsem přemýšlela, ale nevím, kam bych tady v Praze zašla a jestli by mi to udělali i bez doporučení doktora?
Zatím jsem si ještě koupila další testíky a chci si průběžně kontrolovat hladinu HCG aspoň takto :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
13.3.12 13:53

Osičko, teď si nepamatuju, ty chodíš do CARu? Tam by ti krev nevzali, kdybys tam zavolala, že máš pozitivní testík? Nebo samozřejmě u tvého gynekologa, ten by ti měl krev taky vzít. A nebo jako samoplátce zajít do nějaké laborky, co máš poblíž, myslím, že to není až tak drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
13.3.12 13:55

osička - přesně ajk píše Ivča! nevím odkud jsi, ale např. to dělají na buďárně na poliklinice nebo na chodově a 245 Kč? nebo míň, kolem 200 a výsledky když jdeš ráno tentýž den odpoledne, ale musíš si pro ně přijít! jinak pokud chodíš do CAR, tak máš utrouš ne? tak ho musíš brát dál, tak sji zajdi na recept a udělej na sestřičku oči, jeslti by ti nenabrala hcg ;) a pak budeš mít výsledek hned na zavolání!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
13.3.12 14:16

Do CARu jsem chodila, ale po všech stresujících situacích se sestrou na recepci v CARu, kdy si pokaždé vymyslela jinou informaci a nebo něco neudělala jak měla (a to se musí volat vždy přes ni) :poblion: , jsem se zasekla a s mamželem jsme se domluvili, že už tam nikdy nepůjdem! Takže teď jsem objednaná ke své gynekoložce.
V případě neúspěchu jsem už měla vyhlídnutý a domluvený ISCARE, kde bysme pokračovali v dalších IUI.
Díky za rady ohledně krve :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
13.3.12 14:36

Osičko, moc gratuluju!! Můžu se zeptat, jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
13.3.12 14:51

Handa30 - díky. Snažíme se cca 1,5 roku. Věděla jsem, že mám PCO včetně anovulačních cyklů, tak jsme to začali hned po 1 roce samostatného snažení řešit s lékaři, aby to někam vedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
13.3.12 14:53

osička - jj, v iscare jsou skvělí, vřele doporučuji, ale už nebude potřeba!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6660
13.3.12 15:34

Osičko, veliká gratulace!!! To je strašně dobrá zpráva, mylsela jsem, že na první IUI to prostě nemůže klapnout a hele- evidentně jo! :-)
Holky nemáte nějaké informace jak je to se sportováním v době toho IUI? Já chodím pravidelně běhat a do posilovny a nejsem si jistá, zda to nemůže uškodit a neměla bych radši být jen v klidu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
13.3.12 16:26

Veru, mě řekli, že u IUI není žádné omezení. Pokud jsi na sportování zvyklá, tak klidně, proč ne. Jako s něčím novým bych asi nezačínala, ale když už sportuješ, tak nevidím důvod, proč s tím skončit. Jen si dát bacha na nějaké pády a taky. A asi bych neposilovala břicho, pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí