IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
333
13.3.12 20:17

jo jo, stavěl na hlavu a nic - tak si připadám i ted když to čtu…doba kdy jsme se snažili je tak strašně dlouhá…a konečně naděje na 1IUI se rozplynula a čeká se na 2…tak snad se třeba zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
13.3.12 20:33

Holky,tak jsem to zjišťovala: zítra bude 1.IUI +pregnyl a v pátek 2.IUI......tedy pokud budou foliky akorát.Modlím se,aby byly :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
13.3.12 20:35

Luci . no vidíš, že jsme se toho dobrali… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
13.3.12 20:38

Luci, tak super, to vypadá dobře, tak držím moc pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
13.3.12 20:41

ahoj Ivi,
už zobeš clostik? jsem zvedavá jak se tento mesis sejdem s iui… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
13.3.12 20:53
SarkaC píše:
HOLKY nechci vám do toho kecat ale já po každém iui odpočívala min 3 dny žádné sporty nic a ze 3 byli 2 uspěšné takže si myslím že na tom něco bylo což jsme malinko zvedli uspěšnost

Šári,já vždy po IUI jeden den s cvičením vynechala, ale pak jsem jela normálně dál a dvakrát to nevyšlo :( Takže příště nebudu cvičit 3 dny a uvidíme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
13.3.12 21:06

Rhapsody, jj, už mám za sebou první dvě pilule :-). Takže mi to vychází, že ho budu brát do soboty, jestli dobře počítám. Už víš, kdy jdeš na ultrazvuk? Já v úterý ráno a počítám, že IUI by mohla být ve čtvrtek, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
13.3.12 21:07

Luci, tak to budeš mít pojištěné dvakrát, to je super. ;) To by bylo, aby to nevyšlo! Budu držet pěstičky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
13.3.12 21:07

Handi, super fotečka, konečně tě vidíme :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
14.3.12 09:04

Osičko, moc gratuluju a držím palce, ať je vše, tak jak má.

Luculko, hodně štěstí a hlavně pak pevné nervy při čekání na testování.

Cvičení po IUI - četla jsem v poradně jednoho caru, že po IUI nemusí být žádná omezení. Moje doktorka říká, že IUI je vylepšený sex, tak vycházím z toho, že postačí si po zákroku poležet a pak už žádný problém. I když já jsem před testováním vynechala lezení na stěně, ale to jsem spíš bála, že bych byla těhotná a spadla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
14.3.12 09:15

Holky mě hlavně po první IUI tak bolel podbřišek a píchali mě ty pracující vaječníky, že bych žádný sport stejně nedala, podle mě to má každý jak se cítí a ty spermijky je jasné, že ze sebe nevyklepeš.
Já osobně si myslím, že mimi na zahnízdění ten klid potřebuje a rozhodně bych neběhala kroutit břichem a zadkem na zumbu, ale je to každého názor a každého věc, já po obou IUI zklidnila tempo, ale taky jsem nebyla celé dny v posteli, to je jasné. Normálně práce doma, práce v práci, všechno v klídečku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
14.3.12 09:28

If-ka a Šárka jsou obě těhule a obe měli klidovejší režim. Takže já si ho také příště naordinuju. Díky, za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
14.3.12 09:32

Hani já byla ještě před 14 dny i na jedné párty si zatančit, ale fakt v pohodě a klídku, protože už jsem tušila, týden na to mi švagrová řekla, že asi dostanu medaili, že kdyby to věděla tak mě nikam netahají! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
14.3.12 09:40

Ivčo, dík :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
14.3.12 10:12

Ivi, tak na mereni jsem se preobjednala taky na utery-ve ct.je 13dc a to mivam uz ovulku, tak myslim,ze by se to prosvihlo,to by byl ve ct.pregnyl a iui v sobotu -myslim ze by bylo pozde..na ut.to by vyslo pekne na ovu.na ct.ale nepredbihejme-az jak dopadne mereni
jinak clostik snasim dobre,.jen tak 2h.po uziti mam takovy pocit na zvraceni-a nejsem tak nafoukla jak po injekcich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí