IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
405
16.3.12 14:28

Ivčo, díky moc. Kolegovo manželka je doktorka, známe se dobře, sousedka je pro změnu veterinářka, tak by to taky zvládla, ale… Předpokládám, že obě vědí, na co Pregnyl je, a já se zrovna nechci šířit o tom, co absolvujeme. O pohotovosti jsem taky uvažovala, ale myslela jsem, že by mě se žádostí o injekci rovnou vyrazili, že obtěžuju. Jestli ne, tak to zkusím asi tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
16.3.12 14:32

Renčo, není zač, škoda, že ti v CARu nedali tu žádanku na pohotovost, nechceš si tam zavolat a dojet si pro ni? Pak by tě už na pohotovosti vzít museli. Já bych to sama doma nedala a přítel už vůbec ne, ten jen vidí jehlu a utíká pryč :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
16.3.12 16:02

Holky,tak jsem se vrátila z CARu z 2.IUI…dneska to bylo příjemnější než včera.Teď už nezbývá nic jiného než čekat na výsledky dloooouuuuhých 14dní.Vy něco zobete po IUI?Já nic nedostala… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
16.3.12 16:08

Renčo,super.Budu ti držet palečky,ať ti to vyjde.Mě pregnyl píchla sestřička v CARu.Ale zkus tu pohotovost…nebo mám kamarádku,která chodí ke své sestřičce od obvodní dr.Ta ji to v poho píchne.Až si ho budu muset píchnout sama,tak zajdu taky buď k sestřičce od obv.dr nebo mého gyn.Snad nebude problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
16.3.12 18:32

Ahoj holky, ultrazvuk za mnou - sliznice 9,5 mm a folík se tam jeden vlevo našel. Ale rozměr mi doktor neřekl a já byla tak vystresovaná, že jsem se ani nezeptala. Ale říkal, že vypadá dobře. Zítra večer Pregnyl a v pondělí IUI. Ovu mívám 15. den, takže to vychází tak akorát. :)

Renčo, jak psala Ivča mě taky doktor nabízel žádanku na pohotovost na píchnutí Pregnylu. Ale já sama dělám ve zdravotnictví, takže s tím problém nemám - kamarádka mi to píchne. A myslím, že na pohotovosti tě s tím určitě nevyhodí. Akorát mi doktor říkal, ať si dám pozor, aby mi tam nepíchli jenom tu vodu, co je na ředění toho prášku. Asi už se to někomu stalo, tak to teď preventivně říká všem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
16.3.12 18:39

Holky,dáváte si nějaké omezení od provedení IUI do te doby než dojde ms,popř.než zjistíte,že jste těhule?Nebo pijete dál kafe,vínko…jakoby nic.Zítra má švagrová oslavu narozenin,tak zda si můžu dát s ní vínko. :?: Abych náhodou něco nepokazila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
16.3.12 18:46

Lili, taky tě vítám zpět. :mavam: Věřím, že je to velké zklamání, když po těch nekonečně dlouhých 14 dnech zjistíš, že to nevyšlo. Ale myslím, že i ty neúspěchy se zvládají líp, když je nás na to víc… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
16.3.12 19:02

Luculko, já si po IUI vždycky zavádím Utrogestan na udržení mimíska, myslím, že ho tady mají i ostatní holčiny. Jinak já kafčo piju, ale dělám si slabé a jenom jedno denně, tak to snad nevadí. Kdybych zjistila, že jsem těhu, tak bych pila bez kofeinu nebo vůbec, ona na to při těhu ani není moc chuť. A alkohol by se samozřejmě neměl a já ho po IUI nepiju. Jako skleničku vína si dát můžeš, ale nějak se zlískat, to by nebylo pro mimíska to nejlepší.

Kláriku, tak sliznice je super, to se budu mimískovi hnízdit! Myslím, že to prostě musí vyjít. Moc držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
16.3.12 19:16

Klári, ta sliznice vypadá moc dobře :palec: V pondělí na Tebe budu myslet, ať se zadaří!

Luculko, já kafe piju pořád, ale omezila jsem ho jen na 1 denne a 1 sklenička vínka nebo pivka Ti myslím neublíží. No ale víc radši ne, jak říká Ivka.

Lili, i já Tě vítám zpět :mavam: A držím moc pěsti, ať Ti to už napodruhé vyjde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
16.3.12 19:22

Holky, a nezkusili jste se u vas v CARu zeptet, jestli by vám nedali místo Pregnylu radši Ovitrelle? To je totiž už nachystaná injekce, která se píchne do bříška a není s tím žádný problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
16.3.12 19:23

oprava „nezkusily“ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
16.3.12 19:57

Děkuji, holky, za podporu. :) Ale napoprvé to myslím nikomu z vás nevyšlo nebo ano? Budu to brát jako takový průzkum a napodruhé už to bude naostro. Ale to víte, že maličko doufat taky budu, jestli se třeba nestane zázrak. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
16.3.12 20:08

Já myslím, že Osičce to vyšlo na první pokus, nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
16.3.12 20:30

Nepleteš Ivi, opravdu nám to vyšlo na 1. pokus :) Od dr. to sice budu mít potvrzené až 26.3., ale jinak jsem si už dělala několik testů a byly tam krásné // :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
16.3.12 20:39

Ahoj holky :mavam:
Lili, mě ms přišla po Utrogestanu taky za 3 dny, stejně jako asi všem ostatním. Tak bys to měla do pondělí pěkně stihnout.
Renco, folíky máš pěkné a do neděle ještě porostou, tak držím pěsti :dance:
Luculko, hodně štěstí a za 14 dní budeme testovat spolu :lol: Já jsem po iui dostala Utrogestan, Anopyrin a Prednison. Jinak kafco si dám normálně, i 2 za den ;)
Klári, já byla minulý měsíc taky bez stimulace. Sliznici máš pěknou, tak držím pěstičky, ať to vyjde. Jo a taky mám pocit, že se Osičce zadařilo na 1. pokus :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí