Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ivčo,to mě mrzí.Snad cysta praskne a v dalším cyklu budeš moct pokračovat v IUI.Držím palečky. Po clostíku se to bohužel stává.
Marti,nesmíš být skeptická.Musíš věřit,že se to povede,být dobře nalazená.Psychika dělá divy
Mě říkal dr.že mezi IUI a IVF musí být 3měsíce pauza.Aby se tělo pořádně zbavilo hormonů podávaných u IUI.U IVF jsou jiné,tak ať se to v tobě „nebije“.
Vikky,ani nemluv.Vleče se to šíleně.A to se mám testovat v den očekávané ms,což je až příští neděle.To asi nevydržím.Mě taky sem tam píchne v podbřišku i na vaječníkách.Moc si nefandím,ať nejsem pak moc zklamaná.Spíše to přikládám doznívajícímu účinku clostíku,pregnylu.
Ivčo, to mě mrzí
- to by mě ani nenapadlo, že to takhle může dopadnout. Ale to druhé IUI, kterého se brzy dočkáš, ti určitě přinese // ! ![]()
Marti, to zklamání je určitě velké, ale musíš se oklepat a jít dál.
Příště to určitě vyjde! ![]()
Renčo, mně je docela fajn.
Bolesti břicha i špinění jsou pryč a nic jiného na sobě nepozoruju. Spíš dnes celý den přemýšlím o tom, že to asi nevyjde, protože jsme měli hraniční hodnoty morfologie spermií. Zrovna teď když o něco šlo!
Naposledy byl SPG v pohodě. Nevím, jak je to s tím výběrem nej spermií v laboratoři.
Luculko, díky za podporu. Fakt musí být mezi IUI a IVF tři měsíce pauza? To docela zírám, myslela jsem si, že to jde udělat, aby to navazovalo.
Kláriku, to mě takhle možnost taky nenapadla, prostě jsem si nepřipouštěla, že by něco nemuselo vyjít. Ale mělo mě to napadnout, protože jsem pořád lítala na vécko a močák jsem cítila, nakonec to nebyl močák, ale ta cysta.
ahoj holky dočítám stránky…
Ivi- to mě moc mrzí, hlavně aby to s ms odešlo a bylo to v pohodě.. ![]()
Marti - tak hodně zdaru do dalšího iui…
Jinak já dnes- na pravé straně mám 2folíky 20. a na levo 1 o 20…sliznice 7-8..(dr. říkal, že je to ok že se trochu ještě zvýší. a folíky jedna báseň…říkal, že to vypadá na dvojčata…jestli je budeme chtít a já že když to tak dopadne a podaří se a zvládnu to tak ano…tak jsem zvědavá… ![]()
Jinak dnes ve 21.00 na pohotovost pregnyl…napře mi dal 5000 a když jsem odcházela ze dveří sanusu vyběhl na chodbu a zvýšil mi ho na 2× 5000…pro lepší efekt…a sranda byla, že vyběhl bosky
, dělal si kafe a zul si botky , bylo to hezké…
jinak I
IUI ve čtvrtk myslím v 10.30.
jinak minule jsem měla folík 1 kolem 15..a dva po 7a 8.ty se ani snad nepočítaly…
Tak uvidíme - jsem na to zvědavá.
Ivčo,no já nevím,toto mu tvrdil můj dr
.Ale do hloubky jsme to nerozebírali.Doufám totiž,že se nám zadaří hned během IUI ![]()
Rhapsy,to vypadá nadějně.Držím palečky
Máš pohotovost blízko?
Rhapsody, taky mě to mrzí, ale nedá se nic dělat, tak uvidíme, jak to dopadne a jestli budeme moct jít do IUI příští cyklus. Doktorka něco říkala o pauze od hormonů, tak uvidíme. Jinak hrozně moc gratuluju ke krásným výsledkům, tohle prostě vyjít musí, to je ukázkové
. A neboj, sliznice ještě naroste.
Luculko, mě právě minule dotkor říkal, že by to šlo udělat tak, abych nemusela čekat a navazovalo to, ale blíž jsme to neřešili. Chtěla jsem se na to zeptat dneska, ale můj doktor tam nebyl a u doktorky jsem pro slzy ani nemluvila a radši jsem jí řekla, že se na nic zeptat nechci, přestože jsem měla dotazů plný papírek
. Jo a taky mi řekla, že ona mi nezaručí, že budu mít ovulaci, že ona pouze dokáže zpětně říct, zda jsem ji měla.
luci - pohotovost 15km…tak malé provětrání před spaním…
Ivi- uvidíš no oni ví co dělají, me už dr.poslal žádost kdyby to nedopadlo na schválení injekcí-asi proto, že ten clostik dělá ty cisty…a injekce jsou šetrnější…
Rhapsy, tak to je krásné. Držím pěstičky, ať to ve čtvrtek klapne
A sliznice ještě trošku doroste, ať se může mimísek pěkně zavrtat ![]()
Rhapsody, no, já jsem se na ty injekce taky ptala a doktorka mi řekla, že se může ta cysta udělat i po injekcích, tak nevím
.
Rhapsy, to máš moc pěkné - jak píše Ivča to prostě musí vyjít.
Škoda že to Ivči nedopadlo, mohly jste na to být dvě.
Ivčo a co říkala doktorka na tu cystu? Praskne v tomhle cyklu nebo se vstřebá?
Kláriku, říkala, že uvidíme, jestli se ztratí sama, že mám přijít druhý nebo třetí den cyklu na kontrolu a pak se to bude řešit dál. Radši půjdu druhý den cyklu, abych nezačínala ani kdyžtak brát Clostík, kdyby tam cysta pořád byla.