Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobré ráno,holky ![]()
Ivčo,myslím,že s clostíkem problém nebude.Já ho taky beru až 5.-9.DC.
Vikky,nám to tady pěkně nastartuje
//
a my ji budeme postupně všechny následovat…
Hani, jj, mám alergii i astma, ty taky? Aby toho nebylo málo, tak ještě se léčím se štítnou žlázou, ale doktor říkal, že se to léky hezky dostalo do normálu, a že můžu vesele otěhotnět
. Hančo a ty teď budeš mít asi už injekce, viď? Mě říkal doktor, že bezpečná dávka Clostíku je 6× za život.
Janyyy, kolikátý jsi teď den cyklu? Já teprve 15tý, takže než přijde menses, je to ještě dlouhých 14 dní. Tak budeme čekat spolu.
Holčiny, k tomu těhotenství, mě v lékárně řekli, že v těhotenství Ibalgin ne, že radši Paralen.
Luculko, tak to je fajn, že to s tím Clostíkem nebude vadit.
renco potrebovala jsem jen chvili pokoj od hormonu uz mi to lezlo i usima tedka je znova nasadim
Ivuš četla jsem že ti po clostíku neroste sliznice mě asi nejspíše pomohl VZ čaj sliznice byla max 6 mm a po čaji a po revizi 9 mm asi bych ho zkusila
ivco ano mam alergii na pyl na trviny seno prach i na zvirata .astma mam taky a reknu ti zadna malina na jare a vlete.ja mam teda hodnoty stitne zlazy v poradku, ale na jedne strane stitne zlazy mam takovou hrcu,tekutinu,doktorka mi to vzdycky strikackou vypumpovala a ale ano se to opet naplnilo,tak mi doktorka rekla ze by se to melo casem jedna strana dostaat ven proste operace,a do toho se mi nechce,to mam strach nechat si rezat do krku.jinak beru na alergii a astma aerius - protialergicka pilulka. pulmicort inhalator afonilum tabletka na astma ekosal pri dusnosti.a na jare kapky do nosa a do oci,a tedka mi jeste nasadila nejaky novy lek jmenuje se montelar.a ty?
Ivčo, já se taky léčím léčím se štítnou žlázou. Asi pře rokem mi zjistili sniženou funkci, od té doby beru léky a je to v pořádku. Jak kdybychom toho, holky, už tak neměli dost, že? U nás v práci bere léky na ŠŽ pět holek - je to jako nějaká civilizační nemoc. Aspoň kolem mě je toho teď dost.
Hanko, to tam asi máš nějakou cystu nebo co to je? A dělá ti to nějaké potíže? Pokud ne, tak nevím proč ti to chtějí řezat.
Vikky, tak doufám, že nám tohle kolo pěkně odstartuješ // !
![]()
@Klárika80
já ani nevím na kontrolu jdu v pátek tak uvidíme jinak už netestuji testy co byli doma jsem darovala aby mě to nelákalo
v pátek vám pak dám vědět
KLARIKO NEBOLIME TO TA HRCA NA STITNE ZLAZE ,PROSTE PROBLEMY NEMAM,JEN KDYZ JSEM NEMOCNA TAK TO JDE NA KRKU VIDET JINAK VSE OK PROTO STYM NIC NEDELAM.JEN CHODIM KAZDY ROK NA KONTROLY ZDA JE TO HLADINA V PORADKU A JINAK NA OTEHOTNENI TO NEMA PRY VUBEC VLIV TAKZE JE TO DOBRY.PROTO TO NECHCI RESIT OPERACI UZ TO MAM 3 ROKY A VSE OK.JO HOLKY MUSIME MIT PROSTE VSECHNO CO SNAD EXISTUJE
Holčiny, no to koukám, že se taky se štítkou či astmatem léčíte, to musíme mít pořád něco extra, že? Jakoby nestačilo, že se nedaří mimi. Já si někdy přijdu už jak před důchodem, pořád nějaké bobule
.
Šári, to máš pravdu, mě taky doktorka říkala, že ten Clostík té sliznici zrovna moc nepřeje. Já ji teda měla nízkou i před braním hormonů. Před minulým těhu jsem brala ještě estrofem, nevěděla jsem na co a doktorka mi říkala, že je nárůst té sliznice, tak pokud ji budu mít zase nízkou, tak si o něj asi řeknu.
Šári a kde jsi kupovala ten VZ čaj, někde na netu, nebo bych ho sehnala i v lékárně? Teď jsem se na to koukala a píšou tam, že se to pije i při cystách, tak bych ho docela i zkusila.
@Ivča78 píše:
Janyyy, kolikátý jsi teď den cyklu? Já teprve 15tý, takže než přijde menses, je to ještě dlouhých 14 dní. Tak budeme čekat spolu.
Holky, přidávám se k Vám s čekáním, taky tento měsíc jedu bez hormonů a bez sledování ovu, mám dnes 10. DC a taky se nemůžu dočkat ms, příští cyklus zkusím IUI, 8 týdnů čekat na výsledky krve kvůli prednisonu mě fakt neba.