Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
handa - ty máš ten prednison, viď? tak to jo, to já na folikulometrii jdu, akorát pokud to fakt vyjde an 16 DC, tak si s těma folíkama může víte co ![]()
jo jo, budu držet palce…taky jsem přemýšlela zda půjdu na folikumetrii, prý se můžem snažit i přes ten prednison, ale imunoložka říkala, že tomu velkou šanci nedává, tak jsem se na to vybodla a zkusím IUI příští měsíc, to už budu 5.týdnů léčby za sebou, tak třeba se zadaří
Ahoj Hando, s tím Prednisonem to nechápu, já ho beru od září neustále, akorát od ledna jenom půlku a právě na to, aby se spermie chytla a nepustila…protože já tvořím nějaké protilátky, které tu spermii zabíjejí
Tak to nechápu jakto, že tobě řekla Imunoložka, že přes Prednison není šance…
Ahoj Marti, fakt jo? Doktorka si nejspíš myslí, že prednison zabere až za 8 týdnů. Kéž by to fungovalo i dřív ![]()
Bude to fungovat, nezbývá než věřit, já jsem tento měsíc nějak rezignovala..no uvidíme, v pátek jdu 10 DC na měření a v pondělí asi na 3. IUI
Holky,já se asi ani testování nedočkám.Bolí mě podbřišek a mám i další „své“ ms příznaky
.Takže počítám,že se mi ms brzo rozjede…
Luculko, já mám takový pocit, že jsem na tom jako ty. Testovat jsem chtěla ve středu - 14 dní po iui, ale začínají mě bolet záda a podbřišek jako před ms
Tak jsem nějak bez nálady a vidím to příští měsíc na 3. iui
Vikky, to snad né.Naděje umírá poslední
musíme věřit do poslední chvíle.
Luculko, já se snažím věřit, co to jenom jde, ale dnes jsem nějaká pesimistická
No, uvidíme ![]()
Vikky,ještě je tu na diskuzích hodně holek,které měly příznaky ms a nakonec ji nedostaly a našly //… ![]()
Holčiny, při prvním těhu jsem měla okolo data, kdy jsem měla dostat menses taky příznaky, jako kdybych to měla dostat. Jenže nedostala a objevila dvě //. Držím moc všem pěsti, aby se zadařilo.
Já mám pocit, že se nedočkám menses a dalšího IUI, hlavně, aby k němu vůbec došlo.
Luci a Vikky, příznaky jako před MS jsou normální i na začátku těhu, tak hlavu vzůru a hodně štěstí ![]()
Já dneska byla na 1. UTZ a byly tam vidět 2 žloutkové váčky, ale srdíčka zatím ne. Za 14 dní jdu znova, tak snad už
budou ![]()