Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobré ráno,holky ![]()
Dneska má Vikky testovat
.Držím palečky.
Já už mám 3.den ms příznaky,ale zatím nedorazila…tak snad ani nedorazí.
luculkak urcite mrcha neprijde,drzim palecky at jsou na testu dve.lucu kdy budes testit? a vikky tobe taky hodne stesti pri testovani at mas dve na testu.
Hani,mám v plánu v neděli nebo pondělí.Neděle je den očekávané ms.Tak když nedojde,tak testnu.Nějak ten den testování pořád odsouvám,bojím se výsledku
.
luci taky jsem se po prvnim iui bala testovat.a pak jsem byla zklamana ,ze to nevyslo.hlava vzhuru urcite to vyjde.
Ahoj holky, děkuju za podporu, ale hlásím na testu jenom / a jinak sněhobílo
NO, nedá se nic dělat. Taky se snažíme už tři roky, ach jo. Luculko, tak snad alespoň ty budeš mít // držím pěstičky
I všem ostatním čekatelkám na testování přeju hodně štěstí, jednou to snad vyjít musí! ![]()
Jé Vikky to je mi líto myslela jsem, že rozšíříš řady těhulek a nám netěhulkám zase stoupne nálada
No tak nic jedeme dál ![]()
vikky to je mi moc lito nesmutni jdes do dalsiho iui? jednou to urcite vyjde taky si rikam,ale cim je to delsi to cekani tym je to horsi,ale musi se bojovat jsme silny holky.
vikky - to je mi líto!
tak vám sem alespoň hodím vtip, který mě právě rozesmál, snad vás taky pobaví:
Zamilovaná dívka posílá sms-ku svému milému:
„Jestli spíš, pošli mi svůj sen.
Jestli se směješ, pošli mi svůj smích.
Jestli pláčeš, pošli mi tvé slzy.“
A obratem odpověď : „Seru. Chceš to poslat ?“
Děkuju holky, jste hodné ![]()
Půjdu do další iui, ale až v květnu. Snažím se být optimistická, ale dnes mi to nějak nejde, ach jo. Hani, nedaří se nám taky už 3 roky, někdy už ani nevěřím, že se nám to ještě povede, ale pak mě to zas nakopne, že jednou to vyjít musí
Já nevím proč, ale do IVF se mi moc nechce, trochu se toho bojím ![]()
Lili, dobrý ![]()
vikky mysli nam to stejne,taky se snazime 3 roky a uz taky prestavam verit,jen doufam ze to jednou vyjde ,hodne verim ivf ze by to mohlo vyjit.a u mne ivf bude na podzim,taky se toho trosku bojim,manzel mi rika ivf musi vyjit, ale ja vim ze nemusi.ja mam pred sebou dve ivi a pak pauza a ivf. prvni iui kdyz mi nevyslo tak jsem s toho byla uplne vedle obrecela jsem to par dni mne bylo na nic ale potom mne to zase nakopne a jede se dal.a vzdycky mne nekdo nakopne ze se to nekomu povede otehotnet,tak mi to da nadeji ze to vyjde.
Vikky, to mě moc mrzí.
Myslela jsem, že zahájíš tento měsíc těhu vlnu… Ale máš pravdu, musíme věřit, že nám to jednou vyjde!
Z IVF mám taky trochu strach - doufám, že k němu nedojde.
holky - tak to já se na IVF těším jako blázen!!! si říkám, že tohle musí vyjít!!! nějak se toho vůbec nebojím, čeho se bojíte vy? hyperstimulace??? operace???
Vikky,to je mi líto.Drž se
.Jednou se to určitě povede.MUSÍ
Proč si dáváš měsíc pauzu?
Mě se do IVF taky nechce,ale když nebude zbytí
…
Vikky, také mě to moc mrzí
Ale neboj, ono se zas rozjasní a budeš to zas vnímat pozitivněji. Jednou to vyjde!!!