Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Šárko, to je skvělý, moc gratuluju.
Klári, držím palce na nedělní testování a těším se na zprávu o //.
@hanka1120 - tak to me mryí, ale ivf má taky větší úspěšnost, neboj, budeš mamina a budeš nakonec ivf brat pak uplne v pohode!
@Klárika80 - no já jdu 14 dc na ultrayvuk, yda neco vzrostlo a mame domaci snazeni, neb jsem bez clostilu a pritel je na sluzebce, takye iui nebude
@SarkaC - gratulace velikaaaaa!!!!!!!!
Holčiny, vy jste toho zase napovídaly, nestíhám dočítat.
Vikky, Luculko, moc mě to mrzí, držte se
. Naprosto chápu, jak se cítíte, mě taky první IUI nevyšlo a k druhému kvůli cystě ani nedošlo, to už jsem se u doktorky regulérně rozbrečela. Dnes teda cítím tu cystu fest a bojím se, že neodejde a budu zase další cyklus čekat.
Kaczul, Rhapsi, Klári, Renčo, přeji hodně štěstíčka při testění, doufám, že zde přibydou pozitivní zprávičky!
Šári, moc gratuluji, to je bomba, dvojčátka po IUI
. Osička tuším čeká taky dvojčátka.
Šári,velká gratulace!!!
Teď na sebe dávej pozor a všichni tři se opatrujte. ![]()
Reni,já utrouš nebrala.Spermie mi nezmrazí,prostě to u iui nedělají.Aspoň né v mém CARu.
Holky,už je mi fajn.Otřepala jsem se,snědla večer v posteli kopec zmrzliny a už jsem ok
.
Jojo,Osička taky čeká dvojčátka.
Šarko taky blahopřeju, to je nádhera a hned dvojitá.No já mám jenom jeden folikulek, takže mi musí stačit jedno ![]()
holky ja jsem cetla na internete ze v japonsku maji neco jako svatek plodnosti,trive se modlili aby neco nechytli nemoc atd.. dneska se tam modlijou aby vyresili neplodnost,brzy otehotneli a donosili miminko a meli peknej porod .neplodnost se fakt resi vsude
též hezké ráno, nebo spíš už dopoledne … ![]()
Kačí - tak jaké se dozvíme zprávičky o testování?
@Rhapsody JP
Pokud to bylo na mně, tak zatím žádné. Ještě je čas
Ale necítím nic, a tím myslím vůbec nic, takže opravdu čekám, že na tt bude jenom jedna / ![]()