Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
přijít o bobka v 5-6 měsící musí být strašné
A od té doby ani jednou nebyly na tt //? A to se vám povedlo přirozeně?
Nezbývá než věřit, že i my jednou budem těhu a dojde to k úspěšnému porodu a pak si toho vytouženého drobečka budeme užívat ![]()
u nas taky 3 roky.a proto budeme mit pristy cyklus posledni iui a pak ivf .
Ahoj holky tak mám v sobě Pregnylovku 10.000 a zítra hurá IUI.Jinak pan doktor na gyndě dnes v nemocnici říkal, že doufá, že se uvidíme za 9.měsíců u porodu
tak jsem si řekla, že to bylo znamení a teď to prostě vyjde!! Jinak Ivko je tak jak psala Ivča je tam možnost výběru. Já bych šla taky do dvou embrijek
Kaczule do IVF nepůjdeš! Ve středu budou // ![]()
Rhapsody je to nadějné když nešpiníš, taky se těším že ti t vyjde! ![]()
Marti, držím pěsti, aby se zadařilo. To je suprový doktor, že tě tak podpořil.
Já jsem měla zase IUI v den narozenin toho doktora, tak jsem si říkala, že by to mohlo být dobré znamení a že by mohl mít „úspěšnou ruku“
Člověk si dává naděje, jak to jde
![]()
marto hodne stesti,kolik bylo foliku? holky taky to znam u prvni iui jsem si davala velke nadeje ze by to mohlo vyjit ale nevyslo,kdyz jsem zacala presne 30dc spinit i prez utros tak jsem se rozbrecela jak mala holka.ale clovek musi verit ze to vyjde,takze holky verte urcite naka z nas bude v dubnu tehotna
prcek byl přirozeně - a dopadlo to jak to dopadlo, ale nikdy se to už nebude opakovat je to vyloučené genetikou už minule i teď při všech těch vyšetřeních…myslím že to bylo listovkou kterou mi doktor nenaordinoval až někdy po 1 měsíci a to myslím je dost pozdě…
od té doby nikdy //. tak jsem zvědavá jak dopadne toto 2 iui se 3folíky přez 20.
,
1 iui jsme měli v den pregnylu 1× 15 + ten den 2injekce na rust ale nezadařilo se tak myslím že teď by mohla být šance vyšší…
jinak prckovi pálíme každý rok svíčku… ![]()
Ahoj holky, tak bohužel u nás 1. IUI neúspěšná.
Ani jsem se nedostala k testování, ms přišla o jeden dřív. Už jsem si to obrečela včera, dnes už je líp. I když jsem tomu moc nevěřila, stejně to byl pro mě šok, trošičku naděje tam přece jen bylo. A pak člověk přijde na záchod a v mžiku je všechno v pytli… ![]()
Teď se vás potřebuju zeptat - do CARu se dostanu až v úterý, to bude 4. den cyklu. Doktor minule říkal, že asi budu stimulovat injekcemi, když se napoprvé nezadaří. Není to 4. cyklu na ty injekce už pozdě? Máte s tím někdo zkušenosti? ![]()
rhapsody to je mi lito s tym malym ale tedka to vypadavypada nadejne 3 folici to by mohlo vyjit .
Klári, tak to mě mrzí
Kolikrát chcete IUI zkoušet? Věřím ale, že teď bude poslední
co se týče injekcí, tak to netuším, vždycky jsem stimulovala clostikem
3× doma bez IUI a 3× s IUI a teď už půjdem do IVF
klariko v kazdym caru je to jinaci ja budu dalsi cyklus taky stimulovat injekcama.a doktorka mi rekla ze mam dojit prvni den menstruace hnedka rano na krev ze mi rano vezmne krev odpoledne pak mam dojit do caru na vysledky,a pry podle te krve mne nastavy davky tech injekci,a ze je budu brat od 3dc
Kláriku, tak to mě mrzí, chápu jak se cítíš, byla jsem taky hotová, když první pokus nevyšel. Teď jsme šli s dobrou vírou do druhého a zase se mi udělala cysta, takže další komplikace kvůli které se teď měsíc nic neděje.
Právě jsem od nějakého kamaráda od manžela dostala svatební koláčky. Chlapa jsem viděla poprvé, ale prý jsou speciálně pro mně, jelikož věděl, že muže mám pryč ![]()