IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
3.4.12 08:25

kaci presne tak jak pise marta ivf uz ti urcite vyjde a ktomu daleko nemas.ale drzim ti pesticky aby ti ti vyslo tedka.taky si merim b.teplotu a je to dobra vec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
3.4.12 11:00

Ahoj holky vrátila jem se zase z IUI (já to mám vždy 2 dny po sobě) a ovulka proběhla a mám tam už i tekutinu a krev po prasklých folíkách!Včera ráno viděl dr jenom jeden na pravé straně a dnes říkal, že bylo asi něco i na levé! :potlesk: super a sliznici prý mám výstavní :dance: Tak holky teď to určitě vyjde. Takže papír o IVF jsem schovala na dno šuplíku a nebudu to ani číst :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
3.4.12 11:20

Marti, to vypadá velice dobře! To prostě musí vyjít. :palec: :D Moc ti to přeju.
Já za chvilku odjíždím do CARu a uvidím, co bude dál… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
3.4.12 11:48

Díky Kláriko za podporu :dance: , tebe teď nastimulujou a taky to vyjde!! Pak písni co říkal dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
3.4.12 12:33

Marti, tak to vypadá opravdu skvěle, moc držím pěsti :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
3.4.12 12:41

Rhapsody tak co nového?? Zítra už je středa :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
3.4.12 14:15

Marti, držím všechny palce, teď už to musí vyjít.

Klári, tak co, jak jsi dopadla?

Já už nešpiním, MS se nerozjela, ale mám děsný křeče v břiše. Tak zítra už jen ten negativní test a konec nejistotám a hurá do IVF (i když to hurá mně tak moc nejde).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
3.4.12 15:37

Renčo, jak můžeš vědět, že bude negativní? Když ms stále nedorazila, tak je přece pořád naděje. Úsměv na rtech a trošku optimismu - venku je krásně a zítra to bude ještě lepší! :) :D :mrgreen:

Já budu mít tento cyklus opět bez stimulace, takže se budu modlit, aby tam příští středu folík byl - to by IUI vycházelo na pátek třináctého. Já moc pověrčivá nejsem, tak třeba to bude pro mě šťastný den… Vůbec by mě nenapadlo, že mojí pojišťovně bude trvat 3 týdny než mi schválí injekce na stimulaci. :zed: Myslela jsem, že je to jenom formalita. Dnes doktor tu žádost podá a pokud 2.IUI zase nedopadne, tak třetí cyklus už budu konečně stimulovat.

Rhapsy, Renčo, Kaczule, zítra na vás budu myslet - ať aspoň někdo tento měsíc prolomí tu smůlu! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
3.4.12 16:56

Ahoj holky :-)
tak se pořád zatím nic neděje bolesti jako při ms žádné -žádné špiněni -jako vždy. Minule jsem to už dostala zítra je 14den tak jsem na to zvědavá -uvidím jestli to ještě nepřetahnu na čtvrtek .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
3.4.12 18:30

Ahojky holky :mavam:

Držím vám pěsti na zítřejší testování a těším se na dobré zprávy ;) A vám ostatním, ať folíky krásně rostou a brzo se taky dočkáte úspěšného testování :kytka:

Ivko, jak cítíš cystu, zmenšuje se? A kdy půjdeš na kontrolu? Mně se pravý vaječník hodně zvětšuje (jasně už cítím velký hrbolek), ach jo.. mám z toho docela hrůzu :? A to jsem ještě k tomu prodělala nějakou hnusnou virózu.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
3.4.12 19:53

Renčo, tak to nemusí být negativní test, ba naopak, když se menses nerozjela, viděla bych to na zahnizďování, já jsem to v době očekávané menses tak měla. Myslím si, že test bude naopak pozitivní!

Rhapsody, držím pěsti na testování, pokud nemáš žádné příznaky, viděla bych to nadějně!

Osičko, to mě mrzí, že se ti zvětšuje vaječník, co na to říkal doktor? Budete to nějak řešit? Mě se cysta nejspíš nezmenšila, docela fest ji cítím a dokonce mě bolí i levý vaječník, tak doufám, že se mi z toho jednoho folíku nakonec ještě neudělal cysta druhá. Koncem týdne mám dostat menses, tak uvidíme, jestli dorazí včas. Jestli do pondělka nepřijde, tak zavolám mému doktoru do CARu, aby mi poradil, co dál, jestli čekat nebo si zajít na vyvolávačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
3.4.12 20:39

Osičko, to by mě taky zajímalo, co na ten tvůj vaječník říká doktor. Bolí tě to? Ještě jsem neslyšela, aby se někomu na začátku těhu zvětšil vaječník. Ale určitě to bude v pořádku :hug: , on si tě doktor pohlídá.

Ivčo a co ty? To čekání je nekonečné, že? Připadá mi, že pořád jenom na něco čekáme. Ale už se dočkáš - jak ti dorazí ms, tak se konečně začne něco dít. To mě mrzí, že tě ta cysta tolik zlobí. Ale určitě s ms odejde a zase bude líp. :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
3.4.12 20:53

Kláriku, no tento cyklus mi přijde opravdu nekonečný, ale to je tím, že se nic neděje. No, ono to není žádné hrozná bolest, jen o té cystě prostě vím. Kéž by už menses přišla, ale dnes jsem teprve 24 DC, takže počítám spíš koncem týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
4.4.12 05:55

Ahoj holky, tak jsem dneska testla a samozřejmě jen jedna / :,( Takže teď jen počkat na ms a od té další stimulka na IVF, bojím, bojím :? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
4.4.12 08:06

Ahoj Kaczi, to bude v pohodě, uvidíš ;) Stimulace je v klidu (měla jsem totiž před IUI tu stejnou jako bývá před IVF, jen v o něco nižších dávkách), jen pak asi odběr vajíček bude trochu nepříjemný.. ale i to zvládneš!! Jsi přeci holka statečná a miminko za to stojí, ne? ;) :kytka:

Ivi, to mě moc mrzí, že ještě ta potvora cysta nezmizela :think: Prý se ale často ztrácí společně s menses, tak určitě už brzo ustoupí ;)

Ivi a Klári, ten můj vaječník zatím naštěstí nebolí, jen cítím tlak v podbřišku. K doktorce jdu na kontrolu 10.4., tak jsem zvědavá, co mi řekne. Už minule se zhrozila, jak je velký (vysvětlení: jde o cystu žlutého tělíska, do které se nesmí vrtat, protože zatím vyživuje mimča a má se začít zmenšovat po 3. měsíci, kdy placenta přebere vyživovací funkci)a to mi teď ještě pěkně narostl :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí